تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 510 اولاول ... 56789101112131959109509 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدیدا چه قدر اطلاعات از بازی میاد! حسابی میرن روی اعصاب چون اصلا نمیشه برای بازی صبر کرد
    OPM یعنی مجله رسمی پلی استیشن در شماره ماه ژوئن خودش یه سری اطلاعات جدید از بازی گذاشته. اسکن های اونو می تونید ببینید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:

کد:

چند ساعت دیگه هم توی کنفرانس مایکروسافت این بازی هم رونمایی میشه و باید منتظر خبرای خیلی خوب باشیم که اگه پیش نمایشی از بازی بیاد حتما اینجا قرار داده میشه...

2. 11 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

وحید اینارو اصلا نمیشه خوند...متنش دیده نمیشه اصلا!

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

تصاویر جدید از بازی:

محتوای مخفی: سایز اصلی 

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

دیگه این بازی داره یه کاری می کنه که آدم امضاشو عوض کنه ها...!!! یه سری عکساش منو یاد Wow میندازه... خیلی خوشم میاد، واقعا بازی منفجر می کنه!!! شدیدا منتظرشم!

5. 9 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

به به!!! چه دنیایی بشه این بازی دیگه!!!
    این تریلری که توی صفحه ی اول گیم اسپات هست همونیه که توی E3 نشون دادن؟؟؟

7. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ورژن کنسول Skyrim لید خواهد بود و pc از روی ورژن کنسول port خواهد شد.

Craig Lafferty ، از Bethesda اعلام کرده است که ابتدا این بازی را برای کنسول طراحی و مراحل ساخت آن را طی میکنند،سپس برای PC پورت خواهند کرد.
    "ما کنسول را به عنوان Lead *SKU خود استفاده خواهیم کرد." -مدیر تولید Skyrim، طبق گزارش CVG
    "پس ما ابتدا بازی را برای کنسول طراحی و پس از آن برای pc پورت خواهیم کرد،این در بیشتر مواقع خیلی هم بد از آب در نمی آید..."
    وی اشاره داشت که نسل حاظر کنسول ها،در حال قدرت یافتن و استفاده از قدرت واقعی خود میباشند.

وی همچنین ادامه داد:

" ما اطلاعات و تجربیات زیادی را از سخت افزار کنسول ها و pc با ساخت بازی هایی همچون Fallout و Oblivion بدست آوردیم،پس میتوانیم نهایت استفاده از آنها را بکنیم. همچنین ما قصد نداریم به این بازی قابلیت ساپورت از Kinect و Move اضافه کنیم،زیرا زمانی که این 2 سخت افزار تولید شدند،برای ما واقعا دیر بود که از قابلیت آن ها نیز استفاده کنیم....شاید در نسخه های بعدی. (*2)
    "

" ما قصد داریم همه چیز رو در بازی بسیار واقعی و راحت طراحی کنیم،ما نباید بسیاری از موارد رو به بیرون انتشار بدیم و باید در پشت صحنه تا انتشار بازی باقی بمونه،اما باید بگم که بازی اونقدر اینترفیس و رابط کاربری آسان و راحتی داره که هر انسان معمولی میتونه با برداشتن کنترلر از هرجای بازی که هست،ادامه بده،ما قبول داریم که باید رابط کاربری بازی یکمی از حالت آمار دادن بیخود به گیمر بیاد بیرون و انعطاف پذیر تر باشه"

"همه ی ما از بزرگترین فن های Apple هستیم،پس مطمئن باشید اولین چیزی که بهش فکر میکنیم رابط کاربری و اینترفیس بازی هست،قول میدم شما در منو های بازی،بیشترین زمان رو سپری خواهید کرد."

Elder Scrolls V: Skyrimدر تاریخ 11 نوامبر بصورت مولتی پلتفرم عرضه خواهد شد.

+

* : در سیستم رده بندی اشیا،تولیدات و ..... به شماره و یا اسمی میگن که اون وسیله ها چیز تولید شده رو با اون میشناسن،یعنی اینکه مثلا در اینجا،واحد اصلی این بازی برای کنسول خواهد بود و به این شماره ثبت خواهد شد.
    *2: البته،مایکروسافت علاقه ی چندانی نسبت به ساپورت این بازی از Kinect نشون نداد،در غیر اینصورت مطمئنا مایکروسافت این شرکت رو راضی به ساپورت Kinect میکرد.

منبع:

vg247.com
    Copyright: (Persian webpages & Arabic webpages(Even with arabic translate)
    VG247 Farsi Webpage (The Iranian page) vgf247.com / fa.vg247.com
    visit after july 20.
    Last edited by gap; 08-06-2011 at 15:46.

9. 10 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این دموی بازی توی E3 فوق العاده بود. یعنی به قول یه نفر کلمات از توصیف اون عاجزن!
    دمو رو می تونید از اینجا با کیفیت نسبتا خوب بگیرید ببنید که در حین اون با کارگردان بازی هم صحبت میشه:

کد:
    خب یه سری پیش نمایش از بازی اومده که با توجه به همین دمو و مصاحبه ست. من تصمیم دارم یه سری نکاتی که در مورد بازی به نظر خودم می رسه رو بگم:

- اول از همه موتور بازی رو شک نکنید که یه موتور خیلی عالیه و برای یه بازی نقش آفرینی کم نظیره

- رابط کاربری کاملا مناسب یه بازی نقش آفرینی هستش و عالی طراحی شده

- به نظر می رسه همون طور که سازنده ها وعده داده بودن روی دوربین سوم شخص بازی هم خیلی کار شده و مثل قبل دیگه مشکل خاصی نداره و مثل دوربین اول شخص خوبه

- یه سری آیتم ها رو میشه به اصطلاح Bookmark کرد که خیلی جالبه

- در مورد گرافیک بازی و جزئیات محیط ها باید بگم که فوق العاده ست. جنگل ها و سیاه چال ها و محیط های کوهستانی همه و همه به بهترین شکل طراحی شدن. جزئیات کارکتر ها عالیه و نسبت به نسخه قبلی خیلی پیشرفت داشته. نورپردازی ها هم عالیه همین طور افکت های آتش و جادو ها و ... که بسیار قشنگ و جذب کننده هستن

- تغییرات آب و هوایی خیلی خوبه و برف و بارون و رعد و برق و اینا همگی خیلی طبیعی طراحی شدن

- دو تا نکته خیلی جالبه یکی اینکه گرد و خاک هم خیلی طبیعی کار شده مثلا وقتی اژدها یه دفعه از روی هوا به زمین میاد گرد و خاک به سمت ما میاد که با توجه به اینکه باد و بارون هم هست این خیلی طبیعی درست شده... یه نکته هم اینه که موقعی که دوربین اول شخصه وقتی کارکتر زخمی میشه خون خیلی طبیعی و جالب روی دوربین ریخته میشه جوری که آدم حس می کنه خود اون کارکتره!

- دشمنان هم مثل قبل هم خیلی متنوع طراحی شدن. دشمنان بازی از آدما و حیوون های جنگلی و اسکلت ها گرفته تا ماموت ها و اژدها متغییر هستن... در مورد اژدها باید گفت که خیلی سر سختن و یه باس فایت واقعا نفسگیرن!

- اما در مورد یه قسمت مهم یعنی مبارزات بازی باید بگم که خیلی هیجانی و متنوع طراحی شدن. مثل قبل باید در حین مبارزات از سپهر و شمشیر و جادو و ... نهایت استفاده رو ببرید و بر خلاف بعضی بازی ها که مبارزات رو خیلی آسون طراحی می کنن این بازی اینجوری نیست و بسیار چالش برانگیزه و خود این یه امتیازه...
    بعدشم این قابلیت جدید که میشه در هر دو دست هم جادو گرفت خیلی خوبه... مبازه با اژدها هم خیلی جالبه و به نظر می سه همون طور که قبلا اشاره شده به تعداد خیلی زیادی اژدها توی بازی وجود داشته باشن و دائما باید جنگ های نفس گیر و پر هیجان با اونا داشته باشیم. وقتی هم اژدهایی مرد روحش توی بدن ما میاد و ظاهر یه امتیاز هایی هم برای ما داره...
    این ضربات نهایی یا همون Finishing هم که به بازی اضافه شدن خیلی خوبن

- این که بازی کاملا Open World هستش و یعنی دقیقا مثل بازی های بزرگ سبکای دیگه مثل RDR و ... خیلی عالیه و خیلی لذت بخشه که دائما از محیط های مختلف در حال سفر و ماجراجویی باشید در عین حال با موجودات مختلف مبارزه کنید و اژدها بکشید و به شهرای زیبا برید و خرید فروش کنید و پیشرفت کنید و شخصیتتون رو شکل بدید و ... ( و بمیرید ) همه اینا باعث میشه که بازی بتونه مدعی جدی برای GOTY امسال باشه چون کلا بازی های این مدلی و مخصوصا Open World همیشه شانس زیادی برای این عنوان دارن...

در کل از قبل هم پیش بینی میشد بازی جزو بهترین RPG های سال و بهترین بازی های ساله. همون طور که گفتم با توجه به اینکه بازی به صورت کاملا Open World هست شانسش برای GOTY خیلی زیاده و خودم فکر می کنم حداقل جزو 5 بازی برتر امسال قرار بگیره...
    Last edited by vahidgame; 08-06-2011 at 18:31.

11. 13 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

وای وحید ، این لینک 100 مگی تریلر رو دیدم ... چقدر فوق العاده بود .... کیف کردیم شدید!!!!
    نمی تونم طاقت بیارم... باید برم واسه ی چهارمین بار ( یا پنجمین بار؟؟؟ حسابش از دستم در رفته ) باز ابلیویون رو تموم کنم...
    فقط حیف که از سیستم آر پی جی بودن و صحبت هاش پرده برداری نکرد...

13. 4 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

مبین تا اونجایی که من میدونم و رفتم Oblivion حتی از Fallout 3 هم طولانی تر بود چجوری تو 3 یا 4 بار تموم کردی؟! ( البته ... Main Quest ها رو نمیگم فقط کلا! من حدود 100 ساعت طول کشید. )
    Last edited by 779; 08-06-2011 at 22:14.

15. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبین تا اونجایی که من میدونم و رفتم Oblivion حتی از Fallout 3 هم طولانی تر بود چجوری تو 3 یا 4 بار تموم کردی؟! ( البته ... Main Quest ها رو نمیگم فقط کلا! من حدود 100 ساعت طول کشید. )
    وقتی عشق داشته باشی دیگه این عجیب نیست
    منم da:o رو 6 بار تموم کردم که هر بار اون حداقل 70-80 ساعت طول می کشید!
    Oblivion هم برای هر بار کامل تموم کردنش حدودا 200 ساعت وقت لازم بود

وای وحید ، این لینک 100 مگی تریلر رو دیدم ... چقدر فوق العاده بود .... کیف کردیم شدید!!!!
    نمی تونم طاقت بیارم... باید برم واسه ی چهارمین بار ( یا پنجمین بار؟؟؟ حسابش از دستم در رفته ) باز ابلیویون رو تموم کنم...
    فقط حیف که از سیستم آر پی جی بودن و صحبت هاش پرده برداری نکرد...
    از نظر RPG باید خیلی عالی باشه و اتفاقا مهمترین بخش همینه و فکر نکنم توی اون کم کاری بشه
    الان فقط داستان اصلی بازی مشخص نیست که در چه سطحیه. Oblivion همه چی اون فوق العاده بود ولی داستان اصلی اون چنان چیز خاصی نداشت و میشه گفت تنها ایراد یکمی مهم بازی بودش... توی Skyrim اگه این قضیه دیگه نباشه و داستان اصلی هم خیلی عالی باشه دیگه بازی خیلی کم نقص میشه...

............................

اعلام شده که ماموریت اصلی بازی 30 ساعت طول می کشه
    اما پیش بینی شده مجموع ماموریت های اصلی و فرعی حدود 200 تا 300 طول بکشه!
    به نظر من فوق العاده ست و یعنی تا چند وقت کاملا با بازی زندگی می کنیم

کد:
    اگه مثلا به من می گفتن از بازی های امسال که قراره بیان فقط یه دونه رو می تونی انتخاب کنی و بازی کنی من صد در صد Skyrim رو انتخاب می کردم!
    واقعا تا مدت ها میشه با این بازی زندگی کرد
    Last edited by vahidgame; 09-06-2011 at 04:16.

17. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

اینم یه تریلر دیگه که دیروز g4tv گذاشته بود:
    http://files.g4tv.com/videoDB/053/441/video53441/e32011_live_0607_elder_iphone.mp4
    همونطور که وحید هم گفت شانسش برا Goty شدنش خیلی زیادـه...بازی خیلی خیلی بزرگ ـه بطوری که زبون از وصفش عاجزه!
    Last edited by Leon-117; 09-06-2011 at 09:45.

19. 6 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •