مرسی hx800 چطوره یعنی کل سونی ها اینجورین 1 ثانیه عقب میمونن؟ این مشگ تو 3d هستش؟
مرسی hx800 چطوره یعنی کل سونی ها اینجورین 1 ثانیه عقب میمونن؟ این مشگ تو 3d هستش؟
متاسفانه یه مشکل ازاردهنده ی ال سی دی ها و ال ای دی ها همینه.
اونم اونقدر تفاوتی نمیکنه. 3دی میخوای همون پاناسونیک عالیه اگه با مصرف برقش مشکل نداری.
سلام!
دوستان من قصد خرید LET TV دارم!52 یا 55 اینچ!
رفتم چند مدل دیدم!
مدل های 720NX خیلی شیک و با کیفیت هستن!
ولی فروشنده مدل HX800رو پیشنهاد کرد که قیمتش خیلی بالاس(به خاظر Dynamic LED بودنش)که 46 اینچشو 5200میداد!(البته نمایندگی)
میخوام ببینم این مدل تو کیفیت تصویر و کارایی خیلی با NX720 یا NX815 فرق میکنه؟؟؟اصلا به این اختلاف قیمت نجومی می ارزه؟
خودم از مدل 55NX815 خیلی خوشم اومده!نظر شما چیه!؟
نظرتون در مورد مدل های LX900 چیه؟
این مدل های HX929 هنوز نیومده ایران؟بدون گارانتی چطور؟
توروخدا راهنماییم کنید یه چیز خوب بگیرم!
Last edited by Amirrezaajalli; 18-06-2011 at 15:23.
سلام
منم مسه شما دارم سونی می گیرم البته از بانه
خیلی تحقیق کردم اولا مدلهای 2011 فعلا به صورت عمده وارد نشده و اگر هم شده خیلی قیمتاشون بالاست!!!
پس از فکرشون اومدم بیرون ولی اگه پول داری بگیر چون از لحاظ تکنولوژی یه سرو گردن بالاترن !!!
رفتم سراغ HX800 ولی تو flatpanel خوندم که cloud داره و ... موند سره Lx900 و Nx815 که 815 رو انتخاب کردم چون فرقه زیادی با هم ندارن در ضمن قیافه nx خیلی قشنگتره ولی تو بعضی امکانات صرفه جویی انرژی و سنسور و ... lx900 بهتر بود ولی نظرم رو جلب نکرد !!!
قیمت هر سه شون هم نزدیک همه حدودا 3250000 ت
اینم جدول مقایسه ای هر 4 مدل :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من خودم چن ماهیه در مورد انواع led ها و مخصوصا 3d مشغول تحقیق هستم
من ساکن بندرم .اینجا جدید ترین مدل های سونی و سامی رو اورده .بهتون پیشنهاد میدم سری hx 925 سونی یا d8000 سامی رو بیگیرید. اینجا در حود 3500 تا 4000 تومن در میاد البته سایز 46 .که فک کنم برا منزل کاملا ok .برا خریدشم باید یه بلیط ماهان بگیری 100 تومن با قطارم بر گردی 40 تومن +یه شب حال و حول =200 .در عوض بهترین سری و جدید ترین مدلو داری که شاید تا مهرماه هم تهران نیاد اگرم بیاد بالای 5 تومنه.
خیلی گرونه!
من 55NX815 رو 3300 قیمت کردم!به نظرم بد نیست!این سری HX929 بیش از حد گرونه!
dداداش یه سری به سایت های مختلف ارزیابی hdtv بزنید ان وقت از خرید 815 پشیمون میشید .این کجا و ان کجا.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بتونید تا 3600 هزینه کنید اول 925 بخاطر شیکی ،در درجه بعد کیفیت و در نهایت امکانات.و بعد سامی که در درجه اول کیفیت بعد امکانات و اخر زیبایی.البته این نظر منه.اگه پولتونو جمع کنید اینو بگیرید انشالله بعدا افسوس 3300 برا 815 نمیخورید.شب خوش
مگه 925 55اینچ 3600 تومنه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)