یعنی از Cod2 هم پایینتر بود؟
یعنی از Cod2 هم پایینتر بود؟
آره خيلي پايين بود حال من يكي كه بهم خوردش
آقای سام من تو یکی از مراحل گیر کردم. ممنون میشم شما که بازی رو تموم کردین کمک کنین.
من تو اون مرحله که وسط جنگل یه سنگر هست و من با 2 تا از همرزمها اونجاییم.و یه خمپاره اندازم هست و همرزمها دشمنانو میزنن و من هرچی خمپاره میندازم به دشمن نمیخوره. و دورو برم بسته است و نمیشه بیرون رفت. لطفا راهنمایی کنین چجوری ازون جا بیام بیرون
جيگر من قبلا تمومش كردم الان درست و حسابي يادم نيست![]()
Call of Duty4 اومده ؟
بله ! حدود یک هفته است که اومده
خودم فهمیدم باید چیکار کنم. باید نارنجک اندازو بچرخونی و روی ماشینای دشمن نشونه بگیری و نارنجک بندازی تا راه بازشه
سلام به همه دوستان عزیزم
من یه مشکل تو بازیcall of duty3 دارم
فکر کنم مرحله 5 باشه اونجایی که اول مرحله دو سه تا خمپاره میاد پایین و اگه اونا بهت اصابت کنند گیج میشی وبعدش یه دونه گودال هست که اونطرفش یه تانکه من همه اینارو گذروندم ولی آخر مرحله اون جایی یه تانک است که کنارش یه جعبه زرد با یه آرپیجی گذاشته شده و پشتمم یه تانک هست که راه را مسدود کرده وقتی میرم کنار تانک یه پیغام میادfind the ladder and climb it though tunnel اون نردبانم پیدا کردم و سربازارم کشتم ولی باید جعبه زردی که پیش تانک هست را بردارم ولی نمی دونم از کجا برم پیش اون جعبه
ممنون میشم اگه کمکم کنید چون درست یه هفته است که توی این مرحله گیر کرم![]()
الو امتحان میکنیم یک ....دو ...سه....صدا میرسه...
بابا من تو call of duty 3 گیر کردم یکی کمکم کنه
به خدا دیونه شدم![]()
دراز بکش رو زمین،برو کنار دیوار،سینهخیز برو جلو تا دیوار تموم شه و برسی به ساختمون،
یه ریزه بری جلو یه تانک دیگه هست
وقتی شلیک کرد،سینه خیز برو تو گودال،اونجا نیمخیز شو و سریع بیا بالا برو پشت دیوار روبرو سنگر بگیر
یه ریزه جلوتر جون هم هست
اما حواست به تیرنداز روبروت(بالای دیوار)باشه....
موفق باشی
------------------------------------------------------------------------------------
میخوای موبایل مجانی بگیری؟
فقط عضو شو![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)