ارمین من تعصبی حرف زدم..؟
نه تو نه دوستان نبودن موقعی که داشتم من برای فورزا 3 سرو دست میکشتم اون موقع چرا نبودید بگید حامد تو تعصبی حرف میزنید چون داشتم حرف های موافق میزدم خوب بودم خشگل حرف میزدم. ..؟ دیگه متعصب نبودم.؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هم من میگم به همه میگم این حرف من از روی تعصب نبود بدونید بد برداشت کردید قرار نیست که بیام بگم بله سخت افزار کنسول منفجر میشد برا همین این کارو نکردن
نه من میگم اقا خیلی کیف میداد این ریسینگ رو تو اب و هوای مختلف تجربه کنیم که این حرفو با مزاح گفتم مثل این که به تعصب برداشت کردی الان هم تازه Geow 3 رو خریدم بسیار حرف دارم الان نگم..؟ نظرمو نگم..؟ براش ولی ارمین ، دوستان می خواهید نشون بدم تو تاپیک های PS3 چقدر تعصب بازی بوده..؟ بیارم نشون بدم چقدر نظرات منفی در مورد بازی ها بوده که چی من بیام بگم تعصبی نگاه می کنید نه باور کنید من نظرات شخصیمو میگم و خواهم گفت واقعا هم یعنی چینه برفی بورانی بارانی ......
در کل اینو میگم من همیشه متعادل حرف میزنم و خواهم گفت هر موقع بازی رو تجربه کنم ایرادات و مزایاتشو خواهم گفت ...این حرف اول و اخر منه من همیشه حق رو خواهم گفت چه حق برا 360 اشه چه برا PS3
در ضمن من دمو رو بازی کردم و گرافیک بازی رو تحسین میکنم فعلا از طرف من موردی گفته شده که گرافیک رو به ایراد بگیره
ولی خودمو برای رفع ایراد این مورد اب و هوا یک دلیل میارم احتمالا مسابقات قرار هستش که در وسط تابستون اون هم در فی ما بین ساعات 9 صبح تا 6 عصر باشه تا افتاب غروب نکرده جم میکنن میرن