بذار منم یه اعترافی بکنم
منم بیشتر از همه ی این بازی ها منتظر بازی Shadows of the Damned هستم که خیلی بهش امید دارم .
بذار منم یه اعترافی بکنم
منم بیشتر از همه ی این بازی ها منتظر بازی Shadows of the Damned هستم که خیلی بهش امید دارم .
اینجا تاپیکه یا اسپم بازار ؟ ماشالا همه نتقدر بازیها شدنهمه حرف های مراد به شدت تائید میشه
از کوچیک و بزرگ و اسم و رسم داره فروم اینجا اسپم داده4 تا تریلر درست حسابی ندیدیم کسی بزاره :(
5 دقیقه ی دیگه کلا بچه ها اینجا اعتراف نامه درست میکنن ( الان یکی از اونور میاد میگه من اعتراف میکنم که فنه هیلو نیستم)
عزیز اون دوران گذشت که پیش نمایش میومد 1 ساعت بعد تویه P30 میدیدیش ( ناسلامتی خودمون از این کارا میکردیم دیگه ) دقیقا پارسال همین موقع ها بود که دیگه همه گزاشتن رفتن... دیگه هم درست و حسابی برگشتن انجمن رویه پایه خودش با چند نفر جدید وایستاداینجا تاپیکه یا اسپم بازار ؟ ماشالا همه نتقدر بازیها شدن همه حرف های مراد به شدت تائید میشه
از کوچیک و بزرگ و اسم و رسم داره فروم اینجا اسپم داده 4 تا تریلر درست حسابی ندیدیم کسی بزاره :(( همین مراده خودمون اون زمان همش سرش تو کنسول بود
)
حسین هم زده تو تریپه قاطی بودن... الانه که بحث سیاسی میشه انجمن بسته میشه( البته البرزم اینور ناخونک میزد )
کلا همه زده به سرشون با این انتخاب عجیب قریب VGA . ( من هنوز تو کفه نامزد شدن اون شخصیت Numbers lady موندم... دیگه برنده شدن Woods بماند ... چقدر ضایه از یک بازی طرفداری میشه... تو روزه روشن دارن یک بازی رو گنده میکنن الکی و الکی )
کسی هست اعترافی کنه مجلس خودمونیه بیاد....5 دقیقه ی دیگه کلا بچه ها اینجا اعتراف نامه درست میکنن ( الان یکی از اونور میاد میگه من اعتراف میکنم که فنه هیلو نیستم![]()
البرز تو به این نکته توجه نکردی....منم اولین و آخرین پستم رو توی این تاپیک بدم...D
ای بابا محمد گیر دادی ها.اینجا تاپیکه یا اسپم بازار ؟ ماشالا همه نتقدر بازیها شدنهمه حرف های مراد به شدت تائید میشه
از کوچیک و بزرگ و اسم و رسم داره فروم اینجا اسپم داده4 تا تریلر درست حسابی ندیدیم کسی بزاره :(
اخه پس ما کجا احساساتمون رو افشا کنیم...
الان یه ساعتی روی پشته بوم بودم فقط چون علوفه و از این یونجه ها نبود مثل اساسین ها نتونستم بپرم پایین.
تازه فردا قراره برم انگشتمو داغ کنن مهر اساسین شدن رو بزنم بهم.
عجب بحثی شده این انتخابهای سال vga2010 !!!
هر کسی یکجور خشم خودشو تو این تاپیک تخلیه می کنه ! باو به من و شما چی میرسه کی اول شه کی آخر!؟
پولشو یکی دیگه میزاره تو جیبش ما حرص و جوش و بحث کلیشه ایشو می کنیم...والا
100 درصد موافقم با محمد...تاپیک داره واسه خودش تو یک بحث دیگه شوت میزنه!4 تا تریلر درست حسابی ندیدیم کسی بزاره :(
Last edited by B.3.S.T; 14-12-2010 at 00:12.
همینطور رفقاتاپیک داره واسه خودش تو یک بحث دیگه شوت میزنه!
خوب پس حالا که اون میخواد اساسین بشه
اونوریه هم قاطی کرده ( قاطی داشت)
منم میرم رئیس جمهور میشم که همه از شوک این امتیاز ها و جایزه ها بیاین بیرون برن تو کفه من( گفتم خر تو خریه ما هم از آب گل الود یه ماهی بگیریم
)
ویرایش :
یا ابوالفضلاین چیه دیگه رو اواتوره اونکی
![]()
( مثل من اسپم بدیننامرده هرکی پاک کنه پستم رو
)
به به عجب بازی هایی معرفی شدن!!!
پس سال 2011 برای گیمرها فوق العاده ست! برای بهترین بازی سال هم صد در صد رقابت خیلی سختی وجود خواهد شد
من چند روز به نت دسترسی نداشتم حالا اومدم اینجا واقعا سورپرایز شدم و لذت بردم
چند صفحه از تاپیک واقعا عالی بودش ولی این یکی دو صفحه آخر زیاد جالب نبود.... تاپیک یکمی تبدیل به طنز شده!![]()
سلام
تو این شیر تو شیر پست ها یه خبرم من بزارم.
بازی prototype 2 که چند شب پیش در VG24 به نمایش در اومد در حال حاظر در شبکه ایکس باکس 360 قابل تقاضا هستند و هر کی تمایل داره میتونه بره و سفارش بده قیمتش 29.99 $ هست برا 360 و PSN که البته این قیمت برای امریکاست. نکته ای که وجود داره اینه که بازی فردا در شبکه psn قرار خواهد گرفت. البته قیمت این بازی در PSN برای کاربرای بریتانیایی هنوز اعلام نشده.
منچستر ما هم دیشب برد هوراااااااااااا
Prototype now available on 360 GoD, PSN version coming tomorrow
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mosolim; 14-12-2010 at 11:58.
1 هفته ما نبودیما ببین چه بازیهایی معرفی شدن دوتا از محبوب ترین بازی های من
Uncharted 3: Drake's Deception:
من با Among Thieves خیلی حال کردم یه گیم فوق العاده بود من به شخصه تا به حال اینقدر با یه گیم حال نکرده بودم همه مشخصه های یک گیم ناب را داشت! Drake's Deception هم مطمئنم میترکونه از همین الان لحظه شماری میکنم برای منتشر شدنش! یک نقد هم برای Among Thieves چند وقت پیش نوشتم:
یک ویدئو جدید از گیم پلی هم منتشر شده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Cover:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Uncharted 3: Drake's Deception Shots:
![]()
محتوای مخفی: سایز اصلی از راست به چپ
![]()
محتوای مخفی: راست به چپ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Forza Motorsport 4
یکی دیگر از بازی های مورد علاقه ی من شماره 3 بازی یک تجربه فوق العاده بود شدیدا منتظر این گیم هم هستیم!
Shots:
![]()
![]()
![]()
ممنون مسلم جان ولي منظورش Prototype 1 هست . در ضمن ديگه اين خبرا به VGA مربوط نميشه و بايد تو تاپيك اخبار كوتاه بازيها قرار بديشون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)