تو سایتش دیدم ولی اگه 300 تومن باشه خب میرم اینو برمی دارم دیگه
cooler master silent pro gold 1200
تو سایتش دیدم ولی اگه 300 تومن باشه خب میرم اینو برمی دارم دیگه
ولی در کل پاور رو خیلی بالا دارید برمیدارید مگه چی کار میخواید بکنید؟ با 2 تا کارت کراسفایر و OC فکر نمیکنم بیشتراز 1000 وات مصرف کنهتو سایتش دیدم ولی اگه 300 تومن باشه خب میرم اینو برمی دارم دیگه
درست میگید بذارم ارزون تر بشه بعد ( آینده نگری رو داشتین)
پاور برای این سیستم چند وات بگیرم خوبه + قیمت
لیست کامل قطعات +ارتقا در آینده + مقدار آورکلاک برای هر کدوم رو بنویسید دقیق بشه گفت آخه تاپیک چند صفحست نمیشه پیدا کرد !پاور برای این سیستم چند وات بگیرم خوبه + قیمت
MB : ASRock X58 Extreme 6 تا دو هفته دیگه میاد دستم
CPU : Core i7 - 950 3.06 GHz
VGA : Sapphire Radeon HD 6870
RAM : 3*2 GB corsair dominator cl8 1600
FAN : از بین این دو تا
Cooler Master V6 GT یا PC Cooler hp - 1216 x
پاور واقعآ نمی دونم چی بگیرم
CASE :
Cooler Master HAF X یا Green X-3
پول کیش کولر مستر رو بذارم رو رم بهتره ؟ یا نه همین مقدار رم بسته و همین کیس خفن رو بگیرم
حتی میشه با پولش یه SSD خرید البته 40 گیگ
مانیتور هم که سامسونگ مدل P22500
آینده کارت گرافیک می خرم و یه SSD + کارت --- + کارت صدا
البته نمی دونم تا حالا چه قدر قیمتش شده ؟dZ
اگه زیاد آور نمیکنید نهایتا یه پاور 1000 کافیه و توصیه من Corsair HX 1000 یا Green 1000B GOLD هستMB : ASRock X58 Extreme 6 تا دو هفته دیگه میاد دستم
CPU : Core i7 - 950 3.06 GHz
VGA : Sapphire Radeon HD 6870
RAM : 3*2 GB corsair dominator cl8 1600
FAN : از بین این دو تا
Cooler Master V6 GT یا PC Cooler hp - 1216 x
پاور واقعآ نمی دونم چی بگیرم
CASE :
Cooler Master HAF X یا Green X-3
ولی اگه زیاد آور میکنید و میخواید خیالتون راحت باشه همون 1200 بخرید بهتره باز دوستان وارد تر توی این زمینه بهتر میتونن راهنمایی کنن توی بخش پاور یه تاپیک بزنید
میتونید بین این دوتا بگیرید نه این قدر ارزون نه اون قدر گرون : CoolerMaster CM690پول کیش کولر مستر رو بذارم رو رم بهتره ؟ یا نه همین مقدار رم بسته و همین کیس خفن رو بگیرم
اگه میتونید کمی بودجه رو زیاد کنید 23500 بگیرید بهترهمانیتور هم که سامسونگ مدل P22500
برای این سیستم نهایت پاور 685 کافیه اگر اور و..... هم در نظر بگیری 1000 دیگه کاملا کفایت میکنه.
در مورد کیس هم به نظر من 250 تومان زیاده شما حداکثر cm690 یا x3 بگیر.و روی قطعات خرج کن.
iهمونطور که دوستمون گفتن نهایتا 1000 کافیه.
green 1000b gold
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)