سلام
سامسونگ به تازگی نسخه محدودی از Nexus S را عرضه کرده که درب باتری ان مملو از لوگو اندروید میباشد:
قیمت این نسخه محدود حدود 800$ میباشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
سامسونگ به تازگی نسخه محدودی از Nexus S را عرضه کرده که درب باتری ان مملو از لوگو اندروید میباشد:
قیمت این نسخه محدود حدود 800$ میباشد.
سلام
البته تصویر فوق , عکسی هست که با دوربین Nexus S گرفته شده.
ویدئو:
Last edited by mahroo_z1; 21-12-2010 at 12:18.
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشی های که gorilla glass نیستن چه مشکلی دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عوضش nexus s صفحش oleophobic.
چشمش روشن!! البته فک کنم دیگه داره کور میشه....تعداد رام هاش بعد از دو هفته به بیش از 15 تا رسیده!!!!جالب اینکه همه اخرین نسخه هستن!
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
این قضیه باتری nexus s که میگن مشکل داره چیه؟یه عده رد میکنن یه عده ام شدیدا میگن مشکل داره.ما که نفهمیدیم.شدیدا تایید میشه!! کی چنین حرفی زده؟!دوست عزیز من که فعلا خبری در این رابطه به چشمم نخورده.
مشکلشو فقط تو شارژ شدن طولانیش میدونن.درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
در اصل باید گفت هیچی , عیب واسه گوشی نیست نبودش , بیشتر یه مزیت هست بودنش , Gorilla Glass یه نوع محافظ خیلی خیلی نازک هست که به شیشه ی صفحه نمایش گوشی اضافه میشه و استحکام اون رو در مقابل خط و خش به طور محسوسی افزایش میده و از گوشی های معروف تا جایی که من اطلاع دارم فقط Galaxy S و iPhone 4 از این محصول شرکت Gorilla استفاده کردنگوشی های که gorilla glass نیستن چه مشکلی دارن؟
الان یه جا خوندم این gorilla بدیش اینه اگه از دستت بیوفته احتمال شکستنش هست.![]()
حالا شما به شخصه حاضری گوشی 700 تومنیت بشکنه یا یه قاب که حالا فوقش 100 تومن پولش باشه؟!!الان یه جا خوندم این gorilla بدیش اینه اگه از دستت بیوفته احتمال شکستنش هست.![]()
چه اسم باحالی هم داره!! شیشه گوریلی!!
چنین چیزی هم نشنیدم حقیقتش....مشکلشو فقط تو شارژ شدن طولانیش میدونن.درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ �؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ � �؟؟
برای اولین بار که گوشی رو میگیری،مرسومه که یه چند ساعتی بذاری شارژ بشه!!! بعدش دیگه با توجه به حجم باطری طول میکشه که فول شارژ بشه و فول شارژ شدن ها معمولا 3-4 ساعته هستش!!(از صفر تا 100!)
شکستن به دنبال افتادن گوشی،مثل iphone 4.
راجع به باتری تقریبا اکثر سایتا میگن دیر full charge میشه.تایید میکنم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)