مال منم اینجوریه![]()
مال منم اینجوریه![]()
سلام دوستان؛
آقا من هرچی این گزینه ویرایش اطلاعات رو کلیک می کنم و شماره پرونده و کد رهگیری رو میزنم یه صفحه میاد توش یه ارور نوشته !
میگه : داوطلب گرامي به منظور رعايت اصول ثبت نامي لطفا تمامي پنجره هاي ثبت نامي خود را بسته و عملياتي که قصد انجام آن را داشتيد يک بار ديگر و از ابتدا انجام دهيد !!!!!!!!!!!
یعنی چی آخه ! با چندتا مرورگر هم امتحان کردم !
همون برج 9 با اینکه شماره سری شناسنامه کسی که می خواستم براش ثبت نام کنم مغایرت داشت ثبت نام کردم به این امید که بعد که وقت دادن واسه ویرایش اطلاعات درستش کنم ! کارای مربوط به مدرسه و آموزش پرورشش هم کردیم !
توی اون قسمتی که نوشته "مشاهده و بررسي اطلاعات فردي و دانش آموزي داوطلبان آزمون سراسري سال 90" توی هر چهار تا روشش مشخصاتش رو می زنم ولی همش میگه "اطلاعات شما یافت نشد" !!!!!!!!!!
یعنی چی آخه !؟ چکار باید بکنم ! خداوکیلی عجب بدبختی داریما سر یه کنکور ! مرده شور سازمان سنجش شون ببرن !
دوستان اگه کسی اطلاعاتی چیزی داره لطفا راهنمایی کنه !
یک مشکل عجیب :
من وقتی میخوام برای دریافت کارت و تصحیح اقدام کنم توی فیلد رمز یا توی فیلد شماره رهگیری یک کاراکتر کم میگیره سایتش و اجازه نمیده کاراکتر آخر را وارد کنم . کسی میدونه مشکل از چیه ؟
دوستان نمی دونم به دردتون می خوره یا نه!
اگه اشکالی که میگه از اول شرو به ثبت نام کنید اومد .مشکل از سایت بعضی اوقات اینجوریاست به سنجش زنگ بزنید بگید
شب هم امتحان کنید
نبود؟
سوال دومم حل شد.
الان علاوه بر سوال اولم یه سوال دیگه دارم.
1- صفحه 44 دفترچه ی راهنمای ثبت نام (دو صفحه مونده به آخر) یه فرمی هست به اسم فرم شماره 2 ، همچین فرمی من ندیدم تا حالایعنی نه مدرسه بهمون داده نه تو سایت سنجش بود نه ... . این قضیش چیه و کی باید پر شه؟
و سوال جدیدم:
2- من که در حال تحصیلم و طبق توضیحات دفترچه سال اخذ مدرک پیش رو میزنم 90 آیا محل اخذ مدرک پیش رو (که هنوز نگرفتم چون در حال تحصیلم) پر کنم یا خالی بزارم؟
1- من از مدرسمون که پرسیدم بهم گفت که وقتی دانشگاه قبول شدم اون فرمو باید پر کنم و بدم دانشگاه...
2- صد در صد باید پر کنی... چون مسلما همون جایی که داری درس میخونی مدرکت رو هم از همون جا میگیری... به هر حال ما که پارسال خواستیم کنکور بدیم بهمون گفتن پر کنیم...
Last edited by farhad1122; 19-02-2011 at 11:13.
سلام دوستانمن یه سوالی داشتم
من اخر نفهمیدم کجا باید برم تایید کنم من همون اول با موفقیت ثبت نام کردم حالا برای تایید کجای سایت سنجش باید برم اگه میشه صفحه اونو بدین
ممنون
اینجا جوابتون رو دادنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
یه سوال داشتم وقتی ثبت نام مشکل نداره باید بازم برای تایید برم سایت سنجش؟
دوست عزیز پست بالایی جواب شما هست ! یکم دقت کنید !!!
نه نیازی نیست برید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)