تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 12 اولاول ... 56789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 116

نام تاپيک: بحث در مورد قانون جذب ==> کسایی که واقعا بهش ایمان دارن بیایند بیان کنند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

این دقیقا همون چیزی هست که من میگم
    دوست عزیز میشه با جزئیات بیشتری مثال بزنید؟
    نمیدونم منظورتون از دوست عزیز من هستم یا نه
    ولی خب من به خودم می گیرم
    از پیش پا افتاده ترین مسائل تا حتی رفتن به سفر ! یا حتی زنگ زدم درست توی جایی که تصور کرده بودم که بهم زنگ می زنه توی همون نقطه از زمان و مکان بهم زنگ زد!

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

بله شما رو گفتم

یا حتی زنگ زدم درست توی جایی که تصور کرده بودم که بهم زنگ می زنه توی همون نقطه از زمان و مکان بهم زنگ زد!
    این تله پاتی هست و نوعی جاذبه ذهنی محسوب میشه
    یک مقدار جزئیات دقیق تر میدید؟ غیر از بحث اون تماسی که گفتید
    2-3 مثال با جزئیات کامل

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببينيد من دقيقا اينو ميگم اين اتفاقاتي كه شما ميگيد ممكنه هزاران بار جيزهاي مشابهش از ذهنتون رد بشه و اتفاقي نيفته اما شما مي خوايد به اين قانون باور داشته باشيد 1001 اميي كه تو واقعيت نمود پيدا ميكنه دليلي بر اين ميگيريد كه قانون جاذبه هست
    چطور يكي از اونا رو كه اتفاق مي افته رو بر مبناي اثبات اين قضيه مي گيريد ؟

و هنوز هم ميگم شما همين قانون رو يا قوانين مشابه كه زيادند بر اساس ايمان و تكرار بر بيان اسم logos بگذاريد مطمئنن به همين جوابهاي الان مي رسيد و همه ميدونيم بيان اسم من يا ايمان به من چيز اشتباهي هست :دي

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من با logos موافقم ! مثل این می مونه بشینی بگی پورشه من می خوام بخرمت حیف یه قرون پول هم ندارم ولی مطمئنم به دستت میارم حالا هی از صبح تا شب بشین فکر کن و اونو تو خیالت مجسم کن و عکسشو بزن به در و دیوار این می شه پورش واسه تو؟ اگرم به دستش بیاری اون موقع دیگه پورش احتمالاً حکم 206 رو پیدا کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ولی این رو هم نمی تونم توجیه کنم : امروز داشتم جعبه ابزارمو زیر و رو می کردم دنبال چسب برق بودم که نداشتم گفتم کاش الان یه چسب برق زرد رنگ داشتم آخه جدیداً علاقه ی شدیدی به رنگ زرد پیدا کردم ، بابام شب که اومد خونه دیدم واسم چسب خریده از خرید چسب تعجب نکردم ولی این که رنگش زرد بود دیگه خیلی متعجب مونده بودم! من نمی تونم بگم قانون جذب رو قبول ندارم نمی تونم هم بگم کامل قبولش دارم. من یه جورایی تعریف دیگه ای واسه ی قانون جذب دارم....

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من با logos موافقم ! مثل این می مونه بشینی بگی پورشه من می خوام بخرمت حیف یه قرون پول هم ندارم ولی مطمئنم به دستت میارم حالا هی از صبح تا شب بشین فکر کن و اونو تو خیالت مجسم کن و عکسشو بزن به در و دیوار این می شه پورش واسه تو؟ اگرم به دستش بیاری اون موقع دیگه پورش احتمالاً حکم 206 رو پیدا کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ولی این رو هم نمی تونم توجیه کنم : امروز داشتم جعبه ابزارمو زیر و رو می کردم دنبال چسب برق بودم که نداشتم گفتم کاش الان یه چسب برق زرد رنگ داشتم آخه جدیداً علاقه ی شدیدی به رنگ زرد پیدا کردم ، بابام شب که اومد خونه دیدم واسم چسب خریده از خرید چسب تعجب نکردم ولی این که رنگش زرد بود دیگه خیلی متعجب مونده بودم! من نمی تونم بگم قانون جذب رو قبول ندارم نمی تونم هم بگم کامل قبولش دارم. من یه جورایی تعریف دیگه ای واسه ی قانون جذب دارم....
    در مورد زرد بودن چسب برق
    ببينيد من اين مساله رو بهش ميگم اتفاق و احتمال
    اگه يكم فكر كنيد تا حالا چند بار موقعيت هاي شبيه اين براتون پيش اومده كه چيزي خواستيد ؟ چند بار به اون چيز رسيديد ؟
    واضحه وتي بهش ميرسيد كاملا نمود پيدا ميكنه و اون مساله رو ذهنتون بزرگ ميكنه اما وقتي در حالت عادي (فرضا هفته پيشش مداد سبز ميخواستيد و هيچ اتفاقي نيافتاد) اين مسايل پيش مياد و اتفاقي نمي افته ذهنتون اصلا درگيرش نميشه
    هنگامي ميشه اين قضيه يا قانون رو جدي گرفت كه بهونه ايمان نداشتن ، جدي نگرفتن درست انجام ندادن و .. توش نباشه و حداقل تو 50 درصد موفقيت باشه

اصلا يه ازمايش ميكنيم ، تمام كساني كه اين قانون رو باور دارن با تمام وجود بخوان من تا 1 ماه ديگه 500 ميليون پول گيرم بياد ، ديگه شمايي كه خودتون باور داريد قضيه رو بايد بتونيد بر اين اساس كاري بكنيد ديگه «دي

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مورد زرد بودن چسب برق
    ببينيد من اين مساله رو بهش ميگم اتفاق و احتمال
    اگه يكم فكر كنيد تا حالا چند بار موقعيت هاي شبيه اين براتون پيش اومده كه چيزي خواستيد ؟ چند بار به اون چيز رسيديد ؟
    واضحه وتي بهش ميرسيد كاملا نمود پيدا ميكنه و اون مساله رو ذهنتون بزرگ ميكنه اما وقتي در حالت عادي (فرضا هفته پيشش مداد سبز ميخواستيد و هيچ اتفاقي نيافتاد) اين مسايل پيش مياد و اتفاقي نمي افته ذهنتون اصلا درگيرش نميشه
    هنگامي ميشه اين قضيه يا قانون رو جدي گرفت كه بهونه ايمان نداشتن ، جدي نگرفتن درست انجام ندادن و .. توش نباشه و حداقل تو 50 درصد موفقيت باشه

اصلا يه ازمايش ميكنيم ، تمام كساني كه اين قانون رو باور دارن با تمام وجود بخوان من تا 1 ماه ديگه 500 ميليون پول گيرم بياد ، ديگه شمايي كه خودتون باور داريد قضيه رو بايد بتونيد بر اين اساس كاري بكنيد ديگه «دي
    ببين دوست عزيز من بذار همين جا توضيح بدم واسه هميشه اين بحث تموم بشه!
    همون طور هم كه از اسم تاپيك مشخصه بايد ايمان داشته باشي و اگه بهش اعتقاد نداري اصلاً وارد تاپيك نشي حالا شما قدم رنجه كردي تشريف آوردي و ساز مخالف مي زني ، اصلاً عيب نداره فرض رو بر اين مي گيريم كه ممكنه قانون جذب غلط باشه!
    بذار برات توضيح بدم يكي از مواردي كه قانون جذب رو متمايز مي كنه همين ايمان داشتنشه و مثبت بودن شما اگه بخواي ايمان نداشته باشي منفي مي شي و چيزي رو به دست نمياري مي توني بشيني و هيچ كاري رو انجام ندي پس چيزي رو هم به دست نمياري (كاري ندارم كه بدبين چتر نجات رو ساخته!) شما ممكنه به خدا هم اعتقاد نداشته باشي ولي من از شما يه سؤال دارم : خدا رو براي من اثبات مي كني؟ اگه اثبات كردي من قبول مي كنم كه خدا وجود داره اگه نه پس خدايي در كار نيست! خوب ممكنه شما بتوني ممكنه نتوني ، اگه نتوني من بايد بگم خدا وجود نداره؟ مسخره مي شه كه! خدا هر صد هزارمميلي ثانيه هم جريان داره فقط در همه چيز جاريه اصلاً به نظر من خدا تو خود قانون جذب هم جاريه ، يا بذار يه مثال ديگه بزنم : شما بگو قانون جاذبه ي زمين وجود نداره! بگو تا من چيزيو نندازم زمين كه قانون جاذبه مشخص نمي شه! در صورتي كه ايستايي خود ما از قانون جاذبه است فقط بايد چشم ها رو باز كرد و ديد! شايد به چشم خيلي ها قانون جاذبه ي زمين هم ديده نشه چه برسه به قانون جذب و چه برسه به خدا كه مي دونم خيلي ها اصلاً به خدا اعتقادي ندارن...
    در كل فكر نمي كنم ديگه جايي براي اين كه كسي بخواد اين قانون رو نفي كنه باقي مونده باشه چون اين قانون نيازمند ايمانه نه چيز ديگه...

7. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببين دوست عزيز من بذار همين جا توضيح بدم واسه هميشه اين بحث تموم بشه!
    همون طور هم كه از اسم تاپيك مشخصه بايد ايمان داشته باشي و اگه بهش اعتقاد نداري اصلاً وارد تاپيك نشي حالا شما قدم رنجه كردي تشريف آوردي و ساز مخالف مي زني ، اصلاً عيب نداره فرض رو بر اين مي گيريم كه ممكنه قانون جذب غلط باشه!
    بذار برات توضيح بدم يكي از مواردي كه قانون جذب رو متمايز مي كنه همين ايمان داشتنشه و مثبت بودن شما اگه بخواي ايمان نداشته باشي منفي مي شي و چيزي رو به دست نمياري مي توني بشيني و هيچ كاري رو انجام ندي پس چيزي رو هم به دست نمياري (كاري ندارم كه بدبين چتر نجات رو ساخته!) شما ممكنه به خدا هم اعتقاد نداشته باشي ولي من از شما يه سؤال دارم : خدا رو براي من اثبات مي كني؟ اگه اثبات كردي من قبول مي كنم كه خدا وجود داره اگه نه پس خدايي در كار نيست! خوب ممكنه شما بتوني ممكنه نتوني ، اگه نتوني من بايد بگم خدا وجود نداره؟ مسخره مي شه كه! خدا هر صد هزارمميلي ثانيه هم جريان داره فقط در همه چيز جاريه اصلاً به نظر من خدا تو خود قانون جذب هم جاريه ، يا بذار يه مثال ديگه بزنم : شما بگو قانون جاذبه ي زمين وجود نداره! بگو تا من چيزيو نندازم زمين كه قانون جاذبه مشخص نمي شه! در صورتي كه ايستايي خود ما از قانون جاذبه است فقط بايد چشم ها رو باز كرد و ديد! شايد به چشم خيلي ها قانون جاذبه ي زمين هم ديده نشه چه برسه به قانون جذب و چه برسه به خدا كه مي دونم خيلي ها اصلاً به خدا اعتقادي ندارن...
    در كل فكر نمي كنم ديگه جايي براي اين كه كسي بخواد اين قانون رو نفي كنه باقي مونده باشه چون اين قانون نيازمند ايمانه نه چيز ديگه...
    ببحشيد اولا كه قوانين فروم روشن هست و ايجاد كننده تاپيك يا نام گذارنده تاپيك نمي تونه حق ورود ، خواندن ، پست گذاشتن و ... رو از كسي صلب كنه (تا زماني كه پست فرد مغايرت با قوانين فروم نداشته باشه)
    ثانيا بحث خدا كه اصلا قرار نيست اينجا انجام بشه كه اگه بخوايم بحث كنيم بحث جداس و البته در اثبات و رد خدا هم براهين و استدلاتل هايي دو طرف ميارن نه از نوعي كه شما مياريد
    ثالثا دليل شما فقط اينه اگه ايمان داشته باشي هست اگه نداشته باشي اصلا نميشه حرفي زد ؟؟؟!! اين يعني اثبات ؟‌مثال ميزنم !! من خدا هستم اگه ايمان داشته باشي به من و كارهاتو بر اساس من انجام بدي خوب هست اگه ايمان نداشته باشي و چون نمي توني نفي كني پس حرفت اصلا مقبول نيست !!!! نميدونم پست هاي من كاملا واضح هست و اينكه شما و دوستان ديگه جوابي براش نداريد دليل بر اين نمي شه كه بيان يك سري حرف بزنيد كه ربطي به هيچي نداره و منطقي هم توش نيست و بعد بگيد بحث بسته شده

در كل فكر نمي كنم ديگه جايي براي اين كه كسي بخواد اين قانون( كه logos برتر از قانون جذب و مشابهاتش هست ) رو نفي كنه باقي مونده باشه چون اين قانون نيازمند ايمانه نه چيز ديگه.
    پ.ن : جمله اخر رو كپي پيست كردم تا يه بار ديگه خودتون بخونيد و متوجه بشيد دلايلتون بي منطق و بي پايه هست و مي شه گفت بر روي تعصب بر قبولوندن و قبول داشتن يه چيز به نظر من واهي (كه ممكنه نظر من اشتباه باشه) هست

پ.ن2 :

پ.ن3 : من حوصله ندارم حرفهاي قبليمو هي تكرار كنم بي زخمت پستهاي قبلي اين صفحه و صفحه قبلي منو بخونيد
    Last edited by logos; 13-10-2011 at 03:56.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر

دوستان گرامی :

1- قبلا در همین تاپیک اشاره شده که بحث دینی - مذهبی ممنوعه ، نه در این تاپیک بلکه در کل انجمن / بنابراین در صورت بوجود اومدن چنین بحثهایی برخورد خواهد شد .

2- این تاپیک به اندازه کافی ( و چه بسا بیشتر از کافی ) حاشیه داشته تا الان ، تنها چیزی که باعث میشه این تاپیک ادامه پیدا کنه اینه که در بحثهای احتمالی آینده طرفین احترام همدیگه رو نگه دارند و قوانین انجمن رو رعایت کنند و بحثها فقط و فقط در ظرف و ظرفیت و حول محور موضوع این تاپیک پیش بره نه سایر موارد /

ممنون .

10. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آره قانون جالبیه ولی وجود نداره

کی بدش میاد یه گوشه بشینه و فکر کنه بعد منتظر بشینه که براش اتفاق بیفته؟هیچکس!
    پس به خاطر همینه که جالبه !

پ ن:هیچ چیزی بدون تلاش به دست نمیاد...بارها و بارها کتاب راز رو خوندم اما ندیدم جایی حرفی از تلاش بزنه!!!!همش نوشته بود:بشین فکر کن بعد باورش کن بعد منتظرش باش تا به دست بیاد !!!
    قرار نيست يه گوشه بشينيد هيچ كاري نكنيد قانون جاذبه مي گه شما دائم به اين موضوع فكر كنيد و هدفتون رو مشخص كنيد تا داخل ذهن نيمه هشيارتون قرار بگيره و ناخودآگاه در اون زمينه تلاش كنيد و موفق بشيد.
    قانون جاذبه + تلاش = هدف
    يه چيز ديگه : هدف= رخداد + عكس العمل Overall = Event + Reaction
    موفقيت يعني همين ...

12. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBAR132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اين قدر كتابو فيلم و مطلب راجع به اين موضوع وجود داره كه دوستمون با مراجعه به اونا ميتونه جوابشو بگيره .........

اينو قبلا هم گفتم اين قانون براي كسايي وجود داره كه بهش اعتقاد داشته باشن .... مثلا شما همون احتمال و اتفاق و... رو بگذار به حساب اين قانون ، كم كم ميبيني اتفاقها و تصادفها داره زياد ميشه و به سمت معجزه پيش ميره تا جايي كه ديگه باور نميكني كه اتفاق باشه .
    بهتره همين تاپيك و تاپيك انديشه مثبت رو از اول بخونيد .
    براي آشنايي ، فيلم راز رو ببينيد .
    و براي آشنايي بيشتر مباحث دكتر آزمنديان بنيان گذار تدريس اين قانون در ايران رو گوش بديد .

14. این کاربر از AKBAR132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •