تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 98

نام تاپيک: بازار کار نرم افزار 3d max

پروفشنال 3d-meysam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اين فكر ممكنه پيش بياد كه از كجا معلوم كه از كارهاي افراد سوءاستفاده نشه و در پايان كار هم چيزي دستشون رو بگيره و........؟!!
    خوب چنین گروه هایی که از طرف اینترنت تشکیل میشه بیشتر جنبه تجربه کارگروهی و افزایش اطلاعات رو واسه افراد داره. اگه گروهی که بهم اعتماد نداشته باشن که اصلاً نمیشه تشکیل داد من خودم از همین فروم دوتا دوست با معرفت پیدا کردم و کلی هم باهم کار کردیم و اعتماد زیادی بهم پیدا کردیم. حتی حضوراً همدیگه رو دیدیم و قرار درآینده باهم کار بکنیم اگه بعد از مدتی گروه کسب درآمدی بدست آورد مطمئن باشید اعضاء اگه قبرس هم باشن یکجا جمع میشن

2. 3 کاربر از 3d-meysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه PrimeP30Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    ¤₪-™ Depth of CGVFX-₪¤

پيش فرض

اين فكر ممكنه پيش بياد كه از كجا معلوم كه از كارهاي افراد سوءاستفاده نشه و در پايان كار هم چيزي دستشون رو بگيره و........؟!!
    دوستان از حرفهايي كه من زدم تو رو خدا برداشت بد نكنيد،بر و بچه هاي اين فروم همشون خيلي گلن و من منظورم يه حالت كلي بود با توجه به اين جور اتفاقاتي بود كه براي خيلي ها زياد پيش اومده و زياد شنيده ميشه!!!
    من خودم واقعا خيلي دوست دارم كه با شما بر وبچه هاي با مرام اين فروم كار كنم و با هم يك گروه تشكيل بديم واگه قسمت شد انشاءالله اينكار رو ميكنيم و البته با چند تا از دوستاي ديگه هم كه تو اين فروم هستن يه فكرايي داريم و قراره كه يه كارهايي بكنيم،
    ولي من خودم چون درگير يه پروژه هستم فعلا برام مقدور نيست كه به طور جدي تر پيگير اين مسئله (تشكيل يه گروه) بشم ولي كارهام كه رديف بشه بزودي به شما عزيزان ميپيوندم!!!
    *و اينو هم بگم كه من امكان داره يه مدت نتونم ديگه بيام به اينجا سر بزنم و يا گذري بيام و برم فقط و به همين خاطر از شما دوستان بزرگوار ميخوام كه اگه خبر خاصي شد از طريق ايميلم به من هم اطلاع بديد و منو در جريان بگذاريد!!!
    پيشاپيش از همه شما دوستان ممنون و سپاسگذارم و براي همتون آرزوي موفقيت ميكنم،

در پناه حق موفق باشيد و سر بلند انشاءالله%100%
    Last edited by PrimeP30Master; 30-12-2010 at 12:58.

4. 3 کاربر از PrimeP30Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

بنظر من همینطوری هم میشه گروهی کار کرد، مثلاً با چند تا از بچه های فروم یه انیمشن بسازیم یا ... حتماً که نباید پیش هم بود
    بله میشه گروه را توی اینترنت جمع اوری کرد فقط فکر کنید اخر کار چه کسی باید این انمیشن را بفروشه
    و پولش را تقسیم کنه
    منظورم اعتماد بقیه گروه به اون عضو

6. این کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

والیبال کشورمون خوب کار میکنن
    نه عزیزم، من باشما کاملا موافقم حرف این نیست که گروهی کار نکنیم اصلا نظر شخصی من اینه که بدون گروه اصلا نمیشه انیمیشن خوب ساخت اینو تجربه کردم.من میگم اینطوری با اینترنت تو یه انجمن گفتگو ، نمیشه گروه حرفه ای تشکیل داد.آخه همه که مثل خوت پاکار نیستن خیلیا جدی نمیگیرن خیلیا وقت ندارن و...
    حالا هم اگه همه هستن و شما هم مشتاقید خوب چی بهتر از این گروه تشکیل میدیم.
    چطوری؟
    کاری که نداره اول باید یک سایت بسازیم بعد توی اون سایت یک فروم آپ کنیم که برای همه قابل دست رسی نباشد
    و فقط اعضا بتوانند اون را ببینند
    بعد هم باید حرفه ای هایی که علاقه دارند را جمع کنیم
    بعد تصمیم بگیریم که چی بسازیم

8. این کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 3d-meysam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بله میشه گروه را توی اینترنت جمع اوری کرد فقط فکر کنید اخر کار چه کسی باید این انمیشن را بفروشه
    و پولش را تقسیم کنه
    منظورم اعتماد بقیه گروه به اون عضو
    من گفتم که، شما هنوز بجایی نرسیده تو فکر فروش انیمشن هستید. خوب باید خیلی جاها آدم ریسک و اعتماد کنه. اگه بخوایم با بدبینی از همدیگه کار کنیم اصلاً موفق نمیشیم. بنظر من اعتماد بزرگترین راز موفقیت یک گروه. اصلاً پول من واسه شما کی ساخته و کی گرفته!!

10. 2 کاربر از 3d-meysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    كاملا درست و قابل قبوله!!!

----------------------------
    كار گروهي اسمش با خودشه،گروهي!!!

يعني چند نفر دور هم جمع بشن و فكراشون رو روهم بريزن و تبادل نظرات و اطلاعات كنند تا نتايج خوبي بدست بيارند و به اهدافشون دست پيدا كنند،حالا اين تبادل اطلاعات در زمينه هاي مختلف در مورد محصول توليدي ميتونه باشه كه وقتي به نتايج مثبت و قانع كننده اي رسيد،اون موقع هر فردي از گروه بسته به حيطه كاريش وظايفش رو انجام ميده و در حين تكميل كار در مورد اون از اعضاي گروه نظرسنجي ميكنه و با اونها مشورت ميكه تا موقعي كه كار به پايان برسه و وقتي كه اين نتايج كارهاي گروه در كنارهم جمع ميشن و تشكيل محصول نهايي رو ميدن،اون موقع دوباره گروه به بحث و ايراد نظر در مورد حاصل كار مي پردازند تا اشكالات و نواقص كار رو برطرف كنند و...!!!
    غرض از اين همه حرف زدن اين بود كه بگم،آقا كار گروهي يعني تشكيل يك گروه و در كنار هم بودن به جهت دسترسي آني به همديگر در موارد مورد نياز و...!!!
    اين كه ما اينجا يك گروه تشكيل بديم،كار جالبي نخواهد بود و نتيجه ي خوبي در پي نخواهد داشت،به هزار و يك دليل،كه هزارتاش هيچي و يك دليلش اينكه:مثلا هر كدوم از ما كه هميشه اينجا نيستم(تو فروم) و كارهاي ديگه هم داريم كه باعث ميشن فكر ما روي هدفمون متمركز نشه و حتي ممكنه كه نتونيم اونكاري رو كه بهمون محول شده رو بدرستي انجام بديم و به موقع برسونيم،
    پس اين موضوع حس كار گروهي رو از بين ميبره و مانع از پيشرفت كار ميشه ولي موقعي كه توي يك گروه در كنار هم باشيم لا اقل تا وقتي كه در محل كارمون با هم هستيم سعي در انجام وظايف خواهيم داشت و اين باعث پيشرفت در كار ميشه!!!
    اون وقت يه موضوع مهم ديگه هم هست كه اينه كه:اين طوري افراد گروه اعتماد زيادي به موجوديت گروه نخواهند داشت و اين فكر ممكنه پيش بياد كه از كجا معلوم كه از كارهاي افراد سوءاستفاده نشه و در پايان كار هم چيزي دستشون رو بگيره و........؟!!
    به اميد روزي كه دور هم جمع بشيم و اين گروه رو تشكيل بديم،انشاءالله%100%!!!
    کاملا درسته
    اگه در کنار هم دیگر باشیم خیلی بهتره ((با توجه به دلایل بالا))
    ولی اول کار باید یک جوری پول در بیاریم که اولا یک جایی را بخریم به عنوان شرکت
    بعد هم کلی سیستم قوی نیاز داریم و کلی تجهیزات دیگر
    به نظر من یک جوری برای اولین کار باید به یک کسی اطمینان کرد تا پول در بیاریم
    کسی اگر فکر دیگری دارد که بهتره لطفا بگوید

12. این کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

خوب چنین گروه هایی که از طرف اینترنت تشکیل میشه بیشتر جنبه تجربه کارگروهی و افزایش اطلاعات رو واسه افراد داره. اگه گروهی که بهم اعتماد نداشته باشن که اصلاً نمیشه تشکیل داد من خودم از همین فروم دوتا دوست با معرفت پیدا کردم و کلی هم باهم کار کردیم و اعتماد زیادی بهم پیدا کردیم. حتی حضوراً همدیگه رو دیدیم و قرار درآینده باهم کار بکنیم اگه بعد از مدتی گروه کسب درآمدی بدست آورد مطمئن باشید اعضاء اگه قبرس هم باشن یکجا جمع میشن
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    100% درسته
    ولی مهم اینه این چیز هایی که میسازیم ((انمیشن یا بازی)) به کجا بفروشیم
    که کاملا حق مان را بگیریم منظورم اسپانسر خوب جور کردنه

14. این کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کاملا درسته
    اگه در کنار هم دیگر باشیم خیلی بهتره ((با توجه به دلایل بالا))
    ولی اول کار باید یک جوری پول در بیاریم که اولا یک جایی را بخریم به عنوان شرکت
    بعد هم کلی سیستم قوی نیاز داریم و کلی تجهیزات دیگر
    به نظر من یک جوری برای اولین کار باید به یک کسی اطمینان کرد تا پول در بیاریم
    کسی اگر فکر دیگری دارد که بهتره لطفا بگوید
    اگه از الان بخواین به فکر اینجاش باشین دیگه واویلا
    باید دل به دریا بزنی دیگه هر چی شد شد
    اصلا به فرض طرف پولتو بالا کشید...
    بازم یه تجربه ای کسب کردی..
    اگه بخوای واس پول کار کنی مطمئن باش به جایی نمی رسی...
    نباید واس پول کار کنی باید از کار پول جور کنی (چی گفتم؟؟؟)

16. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

اگه از الان بخواین به فکر اینجاش باشین دیگه واویلا
    باید دل به دریا بزنی دیگه هر چی شد شد
    اصلا به فرض طرف پولتو بالا کشید...
    بازم یه تجربه ای کسب کردی..
    اگه بخوای واس پول کار کنی مطمئن باش به جایی نمی رسی...
    نباید واس پول کار کنی باید از کار پول جور کنی (چی گفتم؟؟؟)
    ما که واسه کسی نمی خواهیم کار کنیم که بخواد پول مون را بکشه بالا
    منظورم از اون شخص یکی از خودمون بود((شرمنده))
    البته باید کار را شروع کرد
    فکر کنم بچه های ایران به این حد و حدود رسیدند
    حتما موفق می شویم
    همینطور که الان خودم دارم توی یک گروه بازی سازی کار می کنم
    ((لطفا این قسمت را با یک آهنگ احساسی بخوانید))
    بچه ها از خواب بیدار شوید

18. این کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من اصولا معتقدم که این تاپیک به جایی نمیرسه

20. این کاربر از meysam 3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •