طبیعتا چون به محرم رسیدیم و امتحانات دانشگاه و مدارس نزدیک هستش، (میان ترم که شروع شده!) تاپیک خلوت شده! خود من یه هفته ای هست که نرفتم سراغ کتاب... البته اینو قبل از شروع خوندن هم پیش بینی کرده بودیم...
یاعلی![]()
طبیعتا چون به محرم رسیدیم و امتحانات دانشگاه و مدارس نزدیک هستش، (میان ترم که شروع شده!) تاپیک خلوت شده! خود من یه هفته ای هست که نرفتم سراغ کتاب... البته اینو قبل از شروع خوندن هم پیش بینی کرده بودیم...
یاعلی![]()
من دو تا سوال دارم که اگه دوستان جواب بدهند ممنون میشم:
این زخم هری چرا بوجود اومد؟ چرا اون شکلی بود؟ و اصلاً در کتاب تاثیری هم داشت؟ یا فقط یه نماد شد برای هری پاتر؟ (من که جواب این سوالم رو تو هیچ کدوم از کتابها پیدا نکردم)
در فصل آخر کتاب هفتم رولینگ از شغل هری و اعتبارش و ... هیچی نمیگه و تنها کسی که از شغلش حرف زده میشه نویله. نویسنده ای که اینقدر کامل کتاب مینویسه چرا فصل اختتامیه رو بد تموم میکنه؟ و آیا در مصاحبه هاش یا یه کتابی چیزی در مورد زندگی جدید کاراکتر ها صحبت کرده؟(چون خیلی دوست دارم سرنوشتشون رو کامل بدونم( بخصوص خود هری و رون.))
سوال دومت رو نمیدونم چون خودم کتاب 7 رو نخوندم. ضمنا بهتره نوشته هایی که به کتبی مربوط میشن که هنوز در مطالعه جمعی خونده نشدن، در اسپویلر قرار بگیرن.
زمانی که ولدمورت میخواست هری رو با طلسم مرگ بکشه و نتونست این ضخم به وجود اومد و تا همیشه باقی موند. این ضخم بعضی مواقع دردناک میشه. مثل مواقعی که هری در خطر هست.
البته فرق زیادی نداره ولی از اونجایی که این پست شما ارتباطی به مطالعه جمعی نداره، میتونستی در خود تاپیک هری پاتر در انجمن رمان هم بنویسیش.اونجا هم از سکوت بیرون میاد.
Last edited by Nocturne; 07-12-2010 at 09:30.
جملتون شبیه جمله ی تو فیلما ود یادش افتادم دارم جر می خورم از خنده.
منظورم اینه که همه ی ما تو دبیرستان یاد گرفتیم کنایه یعنی چی:جمله ها دو معنی دارن.دور و نزدیک.(ظاهر باطن و ...)به دور می گن کنایه.هر دو جمله کنایه ای و منظور به معنی دور است.
1.فکر کنم دامبلدور بود که در آخر کتاب 2 در سوال هری اینو جواب داد و گفت که فقط یه گریفیندوری واقعی می تونه شمشیر و در بیاره و ...
2.خود پروفسور مگ گونگال جواب شما رو داده.یه جورایی به هاگرید بی اعتماد بوده.در ضمن منم اگه بودم همین کارو می کردم.می دونین دیگه.مادرن کاریشون نمی شه کرد.![]()
دقیقاً کار درستی کرد و می خواست این منظورو برسونه:ولدمورت مثله شیطان ماست توی دنیای جادوگری و همه ی خوبی ها رو می لعه.دقیقاً این داستانا هم از 4 شروع شد.واقعیت یافتن جسم حقیقی اون و ...
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
تا حالا دیدی آدم تو تنهایی بلند بخنده؟
دارم جر می خورم.واقعا آدم باحالی هستی.
حرفتم درسته.ببخشید شکلکه جر خوردن نداره.
اااایییی بابا.آقا مگه نمی دونی اینجا بچه هست؟
زشته آقا دیگه از این بحثا نکن.
یه چیز دیگه می گم برین حال کنین.از همه بچه تر و عاشق تر و دیوانه تر و خی تر و ... تر منم.![]()
Last edited by koroshfe; 29-12-2010 at 18:54.
اونا نورانی ببودن مریخ رو به اوج گیری تشبیه کردن.یعنی صدر قدرت.فکر کردن خوب ولدمورت رو می گه دیگه.امشب می ره می کشه و قدرت کل عالمو دستش می گیره.اما این چنین نشد.یعنی اون نابود شد و اوج قدرت هری پاتر شد.
دومی هم که درست بود دیگه در دو سه جا.در 4 که ولدمورت جسمی برای خودش دست و پا کرد.در 5 هم با نابودی سیریوس و ... قدرتشو افزایش داد.
1.فکر کنم کوئیدیچ تنها بازی جادوگریه یا این که ناشناخته نیست.خب زمانی که جادوگرا از بچگی با این بازی اخت می شن خب معلومه دیگه بین 1 چیز فقط یه انتخاب می مونه.1 چیز داری.کدومشون رو دوست داری؟
علاوه بر اون جادوگرا انسان های زرنگی بودن(به جز فشفشه ها،خب ما هم فشفشه داریم که از بازی های ما سر در نمیارن.)منظورتونو گرفتم چی می گین.حرفتونم منطقیه.امیدوارم شما هم منظور منو گرفته باشین.
مثال فوتبالی هم که زدین اینه:در فوتبال یک نفر چند کار می کنه.اما در کوئیدیچ یک نفر فقط یک کار رو انجام می ده پس قضیه ی توپ ها حله.در ضمن فوتبال هم حدود 500 نوع خطا داره و ...
2.فردا صبح شما داری از کوچه رد می شی دستتو جلوی یه گدا دراز کن(1)و اون هم یه تراول بهت می ده(2).
حالا خودت با موضوع هری تطبیقش بده.گدا هری.دامبلدور،رون و ... شما.در ضمن هری بعد از سال دوم یا تو خود سال دوم هم از خزانهش برای خرید هدایا استفاده می کرد.کتاب 3(رون یه گوشه کنایه می زنه بهش در رابطه با این).کاب 4(بعد از این که این دوربین ها رو براتون خریدم فکر کنم می گه تا 10 سال هدیه ی کریسمس براتون نمی خرم.که رون هم یه مشت سکه ی بی ارزش به هری می ده و می گه بی حساب و باید بخری.)و ...
3.دوستان توضیح دادن دامبلدور.شما واقعا کتاب 7 رو نخوندین؟نصف سوالای کل مجموعه ی هری پاتر تو کتاب 7 پاسخ داده می شه.
4.تو فیلم 7؟من فیلمشو ندیدم ولی یه قسمت هست که سیوروس(اسنیپ)نامه ی لیلی رو پیدا می کنه.اون جا لیلی می گه جیمز داده به دامبلدور.لیلی این وسط هیچ کارس.در ضمن فکر نکنم این بخش تو فیلم باشه چون این مال آخرای کتابه که اسنیپ افکارشو به هری می ده و اون می بینه.یعنی تو پارت 2 هست.(با این کارگردانی افتضاح دیوید جون ممکنه هم نباشه.(البته من 7 رو ندیدم.برای تاکیید دوباره که می ریزین سرم:آقا چرا چرت و پرت می گی فیلم 7 به این قشنگی با کارگردانی عالی و ...)
5.چون بین دو عامل:حقیقت و خیال،تلاش و آرزو و ... به عنوان یه منافق بود و نفاق ایجاد می کرد.البته نفاق به سوی جنبه ی بدی های اونا.(نفاق:دو رویی.من پیش تو خوبم ولی دارم جاسوسی می کنم و در ظاهر بدم.)
6.این آینه در وجود ما حکم شیطان رو داره.
واقعا ببخشید که زیاد شد.
پاتریست ها.اونایی که به دمنتور می رن می دونن.
یه چوب جادوگری اومده که خیلی باحاله.
تو رو خدا 88 هزار تومن بدین منم بخرم.
آدم دلش می یاد تشکر نکنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)