تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 12 اولاول ... 56789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 111

نام تاپيک: کلوپ ASUS N82JQ

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سعيد جان داداش من بعد از مرقوم کردن اون پست رفتم يه خورده گشتم در مورد مشکل بين چيپست hm55 beta و ci7 تا حد اقل راپورتي گزارشي يا ريويويي بخونم...
    به نکته جالبي رسيدم...:اينو ببين:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    مشکلي در مورد اجراي بازي هاي قديمي با لپ تاپ n82jv هستش...هر چند مشکل طرف اوني نيست که شما ميگيد اما لپ تاپي با چيپسته hm55 beta و سي پي يوي ci5
    يعني سي پي يويي که شرکت اسوس اون رو در مدل جديدش براي n82 بهتر ترجيح داده...ولي در مورد ci7 واقعا چيزي پيدا نکردم
    نکته ي بحث بر انگيز تر اينکه با وجود مدلي با مشخصاتي عينا مانند jv چرا اسوس jg رو بيرون داده...اونچه که به ذهن من ميرسه حل مشکلات احتماليه jv هستش... البته اين يک مورد گزارش مشکل رو شاهد بر دليلم نميگيرم...اونچه که منطقي تر به نظر ميرسه رو گفتم...ci5 اي با همون گرافيک و همون چيپست(فارغ از بتا يا الفا بودنش) و رفع مشکلات احتمالي نزديک تر به منطق به نظر ميرسه تا تغيير سي پي يو براي سازگاري با چيپست hm55...با دونستن اين مطلب که همچين مدلي بوده!!!!
    نظر تو چيه؟
    قبل از هرچیز حامد جون , من جواب پست قبلت رو دادم !!! الان میبینم نیست !!!

احتمالش کمه . چون تو هر سری خط تولید امکان داره مثلا یک IC و حتی یک ترانزیستور عملکرد کامل رو نداشته باشه و مشکلاتی رو ایجاد کنه .

ولی خب این اتفاق تو هر 100,000 تا یا بیشتر پیش میاد . مخصوصا سیستم هایی که کنترل قدرت دست خودشون هست و خیلی باید دقیق کار کنن.

شاید باورت نشه , همیشه Over Clocker ها برای خرید یک محصول از آخرین سریه خط تولید استفاده میکنن نه اولین !!

این قضیه رو قل میدم Admin اینجا هم نمیدونه !!

دلیلش هم اینه که حدود 6% کارایی Over Clock یک CPU تو نسخه ی آخر بیشتر از اولین تولید هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

داش سعید فکر کنم مشکل از سایت بوده باشه...چون منم اولیین پست و که دادم رفتمیه خورده گشتم برگشتم که دومی رو وارد کنم ارور 504 time out میداد...تا صبح درست نشد...فرداش نوشتم...

حرفت منطقیه و محتمل اما به نظر من رد نظریه ی من اثبات نظریه تو نیست...(بحث بنیادی شد)
    به هر حال این طور به نظر میرسه که این ناسازگاری عام نباشه... چون تا به حال هیچ اثری از اون رو غیر از جانب شما نشنیدم...منظورم اینه که همون طور که گفتی ممکنه رفع شده باشه...یعنی همه ی n82jq های بازار عین هم نیستند...البته برعکسش هم محتمله(نیست؟) ... رفع مشکل احتمالی در تولید های بعدی مشکل جدیدی رو ایجاد کنه؟؟؟
    من به هیچ وجه تعویض سی پی یو رو منطقی نمیبینم...بالاخره شرکت اسوس نمیتونه وجود یه 14 اینچه کانفیگ بالا رو بی خیال بشه...هر چند مدل های دیگه هست ولی خودت گفتی اونا به سفارش تولید میشند...n82jq به عنوان یک نیمه سبک کانفیگ بالا از جانب شرکت اسوس معرفی شده و به این راحتی ها بی خیال خصوصیاتش نمیشند...
    الان باز هم تولید میشه این سالار ما؟؟؟ سعید جان شما کودوم تولید رو تست کردید؟؟؟تولید اولی یا اخری؟؟

3. این کاربر از lllhamedlll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نه حامدجان. Control Deck رو نصبیدم. اونی نیست که من میخوام. Control Deck اینه:

ولی من اونی رو میخوام که وسط صفحه یه بیل بیلک هایی میاره که کار همین Control Deck رو میکنه... با دکمه Fn هم میاد...
    راستی یه سوال دبگه هم دارم. این پورت USB 3.0 که روی لپ تاپ هست باید نصب بشه تا کار کنه؟ درایور داره؟
    چی شد ؟؟؟ درست شد؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

داش سعید فکر کنم مشکل از سایت بوده باشه...چون منم اولیین پست و که دادم رفتمیه خورده گشتم برگشتم که دومی رو وارد کنم ارور 504 time out میداد...تا صبح درست نشد...فرداش نوشتم...

حرفت منطقیه و محتمل اما به نظر من رد نظریه ی من اثبات نظریه تو نیست...(بحث بنیادی شد)
    به هر حال این طور به نظر میرسه که این ناسازگاری عام نباشه... چون تا به حال هیچ اثری از اون رو غیر از جانب شما نشنیدم...منظورم اینه که همون طور که گفتی ممکنه رفع شده باشه...یعنی همه ی n82jq های بازار عین هم نیستند...البته برعکسش هم محتمله(نیست؟) ... رفع مشکل احتمالی در تولید های بعدی مشکل جدیدی رو ایجاد کنه؟؟؟
    من به هیچ وجه تعویض سی پی یو رو منطقی نمیبینم...بالاخره شرکت اسوس نمیتونه وجود یه 14 اینچه کانفیگ بالا رو بی خیال بشه...هر چند مدل های دیگه هست ولی خودت گفتی اونا به سفارش تولید میشند...n82jq به عنوان یک نیمه سبک کانفیگ بالا از جانب شرکت اسوس معرفی شده و به این راحتی ها بی خیال خصوصیاتش نمیشند...
    الان باز هم تولید میشه این سالار ما؟؟؟ سعید جان شما کودوم تولید رو تست کردید؟؟؟تولید اولی یا اخری؟؟
    حامد جون من کی نظریه شما رو رد کردم !!؟؟ این کار خیلی جسارت میخواد عزیز !!

آره امکانش هست که درصدش کمتر شده باشه, ولی اینکه رفع شده باشه نه.

در بعضی مواقع آره میتونه با مشکلات جدید تر و حتی بدتر هم روبه رو بشه ولی خب معمولا اینطوری نمیشه.

این که 100 البته حامد جون من که اصلا نگفتم شما CPU ؤو تعویض کن !! چون اصلا CPU این وسط هیچ مشکلی نداره , و دیگه اینکه من

منظورم از CPU فقط برای مثال حرفام بود داداشی

والا آمار بازار رو ندارم ولی اگه Discontinue نشده باشه دیگه چیزی نمونده بشه.

من تقریبا همون سریه اول رو گرفتم و باهاش کار کردم حامد داداش

6. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

حامد جون من کی نظریه شما رو رد کردم !!؟؟ این کار خیلی جسارت میخواد عزیز !!

آره امکانش هست که درصدش کمتر شده باشه, ولی اینکه رفع شده باشه نه.

در بعضی مواقع آره میتونه با مشکلات جدید تر و حتی بدتر هم روبه رو بشه ولی خب معمولا اینطوری نمیشه.

این که 100 البته حامد جون من که اصلا نگفتم شما CPU ؤو تعویض کن !! چون اصلا CPU این وسط هیچ مشکلی نداره , و دیگه اینکه من

منظورم از CPU فقط برای مثال حرفام بود داداشی

والا آمار بازار رو ندارم ولی اگه Discontinue نشده باشه دیگه چیزی نمونده بشه.

من تقریبا همون سریه اول رو گرفتم و باهاش کار کردم حامد داداش
    اختیار داری ... شما مثل رادرفوردی ما مثل جوزف تامسون
    نه!!!!!! من نگفتم که خودم سی پی یو رو عوض کنم...نمیدونم اصلا قابلیت تعویض رو داره یا نه...
    من در مورد شرکت اسوس و n82jg و اینا گفتم ... یعنی اینکه اونا عوض کنن...در مدل های بعدی!!!!
    پس سعید جان احتمالا مشکل از یه ترانزیستوری ای سی بوده انشاالله تعالی رفع شده...
    بعد یه سوال ... چه جوری تست می کنید؟؟؟منظورم اینه که چطور با اینکه اینا خودشون تست می کنند ...اگر مشکلی باشه میشه دقیقا فهمید مورد از کجا بوده؟؟نیاز به سخت افزار یا نرم افزار خاصی هست یا منه نوعی هم می تونم این کار رو بکنم؟؟

8. این کاربر از lllhamedlll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اختیار داری ... شما مثل رادرفوردی ما مثل جوزف تامسون
    نه!!!!!! من نگفتم که خودم سی پی یو رو عوض کنم...نمیدونم اصلا قابلیت تعویض رو داره یا نه...
    من در مورد شرکت اسوس و n82jg و اینا گفتم ... یعنی اینکه اونا عوض کنن...در مدل های بعدی!!!!
    پس سعید جان احتمالا مشکل از یه ترانزیستوری ای سی بوده انشاالله تعالی رفع شده...
    بعد یه سوال ... چه جوری تست می کنید؟؟؟منظورم اینه که چطور با اینکه اینا خودشون تست می کنند ...اگر مشکلی باشه میشه دقیقا فهمید مورد از کجا بوده؟؟نیاز به سخت افزار یا نرم افزار خاصی هست یا منه نوعی هم می تونم این کار رو بکنم؟؟
    دمت گرم خیلی باحال گفتی

آره قابلیت تعویض رو داره , دیگه مثل قبل نیست که همه چی Onboard باشه , الان CPU هم قابل تعویض هست به راحتی.

ولی متاصفانه هنوز شرکتها پشتیبانی Mainboard های Laptop هارو به صورت Limit نگه داشتن و فقط در بازه ی Ram اونم به صورت

باز خیلی محدود امکان تغییر گذاشتن. که خب البته این یه سیاست مالی و سیستماتیک هست نه ضعف شرکت ها !!

تو این مدل متاسفانه نه !! من خودم اگه این مشکل تو این لپ تاپ نبود الان شاید یه N82 داشتم.

منظورت چیه داد ؟ چیو تست میکنیم ؟

10. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دمت گرم خیلی باحال گفتی

آره قابلیت تعویض رو داره , دیگه مثل قبل نیست که همه چی Onboard باشه , الان CPU هم قابل تعویض هست به راحتی.

ولی متاصفانه هنوز شرکتها پشتیبانی Mainboard های Laptop هارو به صورت Limit نگه داشتن و فقط در بازه ی Ram اونم به صورت

باز خیلی محدود امکان تغییر گذاشتن. که خب البته این یه سیاست مالی و سیستماتیک هست نه ضعف شرکت ها !!

تو این مدل متاسفانه نه !! من خودم اگه این مشکل تو این لپ تاپ نبود الان شاید یه N82 داشتم.

منظورت چیه داد ؟ چیو تست میکنیم ؟
    نوت بوکو دیگه...چه جوری میشه یه تست کامل ازش گرفت؟ و ریشه ی مشکل رو فهمید که از کجاست؟؟؟نرم افزار یا سخت افزار خاصی هست برای این کار؟؟

پروفشنال tazevared2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حاجی این مشکلی که داش سعید میگه رو داری؟؟؟؟
    نه عزیز من همچین مشکلی ندارم خدا رو شکر

پروفشنال tazevared2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون قضیه هم نه نشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اون قضیه هم نه نشد
    چرا؟؟ مگه ATK رو نصب نکردی؟؟؟الان دیگه مطمئنم خودشه!!!اینو ببین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ASUS ATKOSD2: It changes the images you see when you use the function key shortcuts and other hotkeys. The images have a small 3D effect such as water ripples.
    صدا کم و زیاد میشه ولی جلوه های سه بعدی رو نشون نمیده!!!درسته؟
    داخل cd درایور های خودشو نمیدونم اما تو این درایور هایی که من دانلود کردم دو تا پوشه هست
    ATK package-----ATKDRV(اگه اشتباه نکنم)
    هر دو تاشو نصب کن ...قاعدتا باید بشه!
    یه نکته ای الان تو device manager ات نکته ی مبهمی هست؟؟؟چیزی که نشناخته باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •