تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 17 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 161

نام تاپيک: ماجراهاي رانندگي

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

همه را من دارم ولی نمیدانم چرا پیکان صد کلومتر بیشتر نمی رود به نظرتان طبیعی ماید
    چرا من خودم یه پیکان دارم مدل 83که همه چیزشو تنظیم کرده بودم وفکرکنم 145تارا رفتم 140که یادمه پیکتن میره وخیلی هم امنه.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

نکته ی بسیار جالب خودروی پراید همینه
    خودروی شما در یه سرعت به خصوصی (که برای ماشین شما 110 هست) شروع به لرزیدن میکنه و تصور می کنید اگر بیشتر گاز بدید ماشین میره رو هوا. ولی در نهایت شگفتی میبینید که اگر سرعتتون رو بیشتر کنید این لرزش از بین میره

قبلا یه پراید دستم بود که رو 130 تا میلرزید ولی وقتی میرسوندمش به 138 - 139 دیگه لرزش نداشت

این حاصل کار مهندسان و متخصصان ایرانی در شرکت سایپا هست
    فکر نکنم جای دیگه ای در دنیا موفق شده باشن این کار رو انجام بدن[COLOR="Silver"]
    میدونی جریان چیه ؟ همه پرایدا حتا در بهترین حالت به خاطر جلو بندی ضعیف لرزش دارن مال من حتا تو سرعت پایین مثلاً 50 60 تا هم لرزش داره ... تو یه سرعتی به اوج میرسه و بعد از اون به خاطر اینکه باد میزنه زیرشو عملاً رو هوا حرکت میکنه دیگه چرخاش خیلی با زمین درگیر نیستن و شما دیگه لرزشی رو احساس نمیکنید ... سرعت قطع لرزشم میتونه به وزن ماشین ربط داشته باشه ... هر چی تعداد سرنشینا بیشتر باشه سرعت قطع لرزش بالاتر میره
    اون موقع که داشتم 170 میرفتم احساس میکردم تو کمری نشستم از بس نرم و بدون لرزش میرفت  

3. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kazem795's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

لزرش ماشين اگر در يك سرعتي وجود داشته باشه و در سرعتهاي ديگر از بين بره ( مثلا فقط بين سرعت 110تا 120 لرزش باشه) مربوط به بالانس چرخها ميشه البته بايد بالانس خوب و دقيق باشه و حتما صفر بشه وگرنه بازهم لرزش وجود خواهد داشت

داره خودمونی میشه kazem795's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

انگار تاپيك خوابيده!!!!!!!!!
    كسي چيزي واسه گفتن نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

تو یه روز بارونی که بارون تازه بند آمده بود من داشتم با ماشینم به دانشگاه می رفتم که یهو جوگیر شدم وبا سرعت 12تا میرفتم وسط جاده آب جمع شده بود من هم که تجربه ندارم از روش رد شدم که دیدم فرمان داره از دستم خارج می شه واحساس کردم که دارم یه لحظه پرواز می کنم کم مونده بود که از جاده خارج بشوم که نشد خدا خواست که زنده بمونم خدا را شکر..........

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک روز هم همین اتفاق برای من افتاد تقریبا...
    با 206 داداشم داشتم میرفتم دانشگاه...از تهرانپارس داشتم به سمت دماوند میرفتم هوا هم دیشبش تا تونسته بود ابری شده بود و بارون اومده بود شبش کلی و ماشالاه دیدن که چقدر خیابونا و اتوبانای ایران سالمن! داشتم با سرعت 100 110 تا میرفتم...توی پیچ بودم و لاینی که سمت گاردریلا بود کسی نبود منم خیالم تخت0000000000

اگه تجربه و دقتم داشته باشین همیشه گوشه های اتوبان(لاین آخر و ابتدایی) اکثرا چاله آب درست میشه و....
    داشتم میرفتم شانس اوردم و خدا رحم کرد که شانسا یه لحظه اومدم لاین وسط تا اومدم ذیدم یه چاله آب بزرگ کنار گاردریلا بوده و.........
    اگه میرفتم توش چون توی پیچ بود و سرعتم بالا بود 100% کله پا میشدم......

نتیجه اخلاقی: این روزا که هوا بارونی هسنش همیشه احتیاط کنید و تند نرین و از لاین وسط برید حد المکان

8. 2 کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    جمعه ی هفته ییش تو خیابون امام خمینی نرسیده به رودکی داشتم رانندگی میکردم،ترافیک بود و سرعت خیلی پایین،در حد 10-15 کیلومتر
    اس ام اس اومد برام
    کنجکاوی گل کرد همونجوری که داشتم آروم آروم راه میرفتم گوشی دستم بود داشتم جواب میدادم،باور کنین 1 ثانیه قبلش جلوم رو دیدم،حدود 2 متر با ماشین جلویی که آردی بود فاصله داشتم و اونم داشت حرکت میکرد،یعو که سرم پایین بود شنیدم تققققققققق
    یه تکونی خوردم سرم رو آوردم بالا دیدم بببببللهههه،زدم بهش
    البته از سرعت و صدا تابلو بود چیزی نشده،اومدم پایین دیدم فقط ضربه گیر سپر خودم افتاده (خدا میدونه تا حالا چند بار این ضربه گیر ماشین رو نجات داده و برای بار چندم بود که میفتاد ! )
    ماشین طرفم ظاهرا سالم بود،یکم چپ چپ نگام کرد،منم اینجوری شده بودم واقعا :43:
    زود اومدم و راه افتادم
    فقط واسم تجربه شد که دیگه با این لعنتی پشت فرمون کاری نداشته باشم !
    بعدا فک کردم اگه سرعت بالا بود ممکن بود چه اتفاقاتی بیفته ....
    نتیجه : آقا ،خانوم محترم پشت فرمون گوشیتو سایلنت کن که نفهمی چه خبره،اصلا کار به کارش نداشته باش

10. 3 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه ماجرای دیگه من امروز داشتم از دانشگاه می یامدم که اعصابم خیلی خورد بود از از استاد اجازه گرفتم وداشتم میامدم خونه که سرویس دانشگاه را دیدم همیشه باسرعت 95تا می ره در جاده ای که باید80تا بره رفت رو اعصابم ومن ازش در یه جای بد سبقت گرفتم کم مونده بود به یه پل که خدا را شکر که هیچ ماشینی از جلو نمیامد من که دیدم ازش سبقت گرفتم خواستم جلوش ویراژ بدم که وقتی فرمون را یه دفعه چرخوندم کنترل ماشین کم مونده بود از دستم خارج بشه ولی نشد هیچ وقت با اعصاب خراب رانندگی نکنید

آخر فروم باز rozy_1500's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ♪♫

پيش فرض

یه ماجرای دیگه من امروز داشتم از دانشگاه می یامدم که اعصابم خیلی خورد بود از از استاد اجازه گرفتم وداشتم میامدم خونه که سرویس دانشگاه را دیدم همیشه باسرعت 95تا می ره در جاده ای که باید80تا بره رفت رو اعصابم ومن ازش در یه جای بد سبقت گرفتم کم مونده بود به یه پل که خدا را شکر که هیچ ماشینی از جلو نمیامد من که دیدم ازش سبقت گرفتم خواستم جلوش ویراژ بدم که وقتی فرمون را یه دفعه چرخوندم کنترل ماشین کم مونده بود از دستم خارج بشه ولی نشد هیچ وقت با اعصاب خراب رانندگی نکنید
    حالا اعصات خورد بود درست
    چیکار به این بنده خدا داری
    آخه اون که با تند رفتنش تو رو اذیت نمیکنه

یه قانون رانندگی هست که میگه اگه کسی داشت تخلف میکرد تو نباید جلوشو بگیری باید بذاری به کارش ادامه بده
    جلوگیری از تخلف کار پلیسه

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

حالا اعصات خورد بود درست
    چیکار به این بنده خدا داری
    آخه اون که با تند رفتنش تو رو اذیت نمیکنه

یه قانون رانندگی هست که میگه اگه کسی داشت تخلف میکرد تو نباید جلوشو بگیری باید بذاری به کارش ادامه بده
    جلوگیری از تخلف کار پلیسه
    این راننده ی سرویس اعصاب همه را خورد می کنه یه روز باهاش دعوا می کنم یه فرد بی سواد سیگاری است که ماشینش که خط واحد است داره می ریزه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •