تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 23 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 228

نام تاپيک: FIFA Ballon d’Or 2010 : توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا سال 2010

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پس یعنی هر اتفاقی افتاد تویه فوتبال و رای دهنده داشت و هوادارا دخالت نداشته باشن، تو قبولش میکنی دیگه نه؟! بدون چون و چرا؟! فقط اسم فیفا روش باشه؟!

در مورد مسی هم چی بگم والا...چرا میگی مسی بارسا با مسی آرژانتین یکیه، نمیدونم؟!

برادرمن...ببین من الان با کی دارم چونه میزنم بقول خودت؟! خودت داری با کی چونه میزنی؟!
    یعنی الان charlize با nw_nk دارن بحث میکنن دیگه نه؟!
    من میگم چرا در این شرایط، از پست یه دوست دیگه با عنوان کاربری "kasra_khan2003" استفاده کردی؟؟(حالا چه رئالی و چه هرچی)...
    من از اون نوشتت"جای خوشحالیه که اهالی فوتبال در سراسر جهان از مربیان و کاپیتان‌های ملی تا روزنامه‌نگاران طرفدار بارسا و فوتبال زیبا هستند. "استفاده کردم و حرف خودت..کاری نداشتم که در جواب چی دادی!

مثال..ای خدا..
    خوبه بقول خودت"واقعیت رو که داریم می بینیم"...برو یخورده پست های دوستان بارسایی تویه تاپیک رو ببین سینا جان...بعد میبینی که شکست که هیچ، 5تایی میشید!

تازه جواب براش پیدا کردی؟!: دی
    این همون جمله اولمه...
    چون اسم فیفا اومده، بقیه اشتباه میکنن!
    (حالا کاری نداریم که همین چند وقت پیش گند دوتا از اعضای فیفا درومد که نشون داد چه خبره!)
    به ترتیب:

قطعا نه ولی توپ طلا برای من تازگی نداره. همونیه که هر سال با رای افرادی که گفته شد داده میشه. کاکا بالاتر از اینیستا قرار گرفت. به رونالدینیوی قهرمان اروپا نرسید. مسی شایسته تر از رونالدوی منچستر بود. همیشه بحث هست.

در مورد چونه. می پرسی اسنایدر شایسته چهارم پنجمه با ارفاق؟ انتخاب من نیست. تا اینجا واضحه که امتیاز این سه نفر بالاتر از دیگرانه. یعنی اسنایدر در بهترین حالت میتونه چهارم شده باشه. باید منتظر مراسم و لیست کامل امتیازا بود.

پست کاربر kasra_khan2003 رو نقل قول کردم. میگی منبع نوشته ات چیه؟ خوب سومی یا در واقع دیگری هستی که وارد بحث میشی بگم از خودم نوشتم؟

بارسایی ها که حسابی دارن کیف می کنن. منظورت آمار موافقت و مخالفت در این تاپیکه؟

همون جمله ایه که صفحه قبل نوشتم. بخاطرت توضیح دادم. به نظرت جدید میاد؟: دی

دوست عزیز charlize...اصلا شما واسه چی بحث می کنی؟ همین یه جمله که ضخیمش کردم نشون دهنده منطق همکار انجمن هست...حالا شما تا پس فردا بیا دلیل بیار...
    سر بازیش که توافق نداریم. نامزد بهترین بازیکن جام جهانی شد. اینجا هم که رای مربیان و کاپیتانا رو می بینیم. نمونه اش دل بوسکه که به مسی رای داده و برای اسنایدر امتیازی در نظر نگرفته. نمی دونم منطق شما چیه اما مثل اینکه با سراسر جهان تناقض داره.

راستی برای منم سواله که چرا رئالی ها (شما، charlize جان، آقای kasra_khan2003 و ...) رو فقط در موضوعاتی که هیچ نماینده ای درش ندارن می بینم. مثل توپ طلای امسال یا نیمه نهایی بارسا اینتر! در فوتبال اسپانیا خبری نیست.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

توپ طلا حق اینیستا بیده

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سر بازیش که توافق نداریم. نامزد بهترین بازیکن جام جهانی شد. اینجا هم که رای مربیان و کاپیتانا رو می بینیم. نمونه اش دل بوسکه که به مسی رای داده و برای اسنایدر امتیازی در نظر نگرفته. نمی دونم منطق شما چیه اما مثل اینکه با سراسر جهان تناقض داره.

راستی برای منم سواله که چرا رئالی ها (شما، charlize جان، آقای kasra_khan2003 و ...) رو فقط در موضوعاتی که هیچ نماینده ای درش ندارن می بینم. مثل توپ طلای امسال یا نیمه نهایی بارسا اینتر! در فوتبال اسپانیا خبری نیست.
    کل دنیا به این موضوع اذعان دارن که مسی تو آرژانتین اصلا کارایی بارسلونا رو نداره...دلیلشم واضحه...چون تو آرژانتین ژاوی ای وجود نداره که با پاس های عالیش براش موقعیت بسازه..

.در مورد لیست هم که انقدر سنگشو به سینه میزنی دقت کن که اشنایدر هم تو اون لیست بود..

بعدشم عزیز من...این یه لیسته و تعدادش به حد نصاب باید برسه...واسه همین کسانی مثل آساموا جیان و مسی رو هم توش گذاشتن...زیاد روش حساب نکن!!

در مورد جمله دومتم بگم امثال شما انقدر با یکجانبه گرایی لول تاپیک رو پایین آوردن که آدم رغبت نمی کنه وارد بحث بشه ...نمونش هنوزم موجوده...کمپین هواداران اینتر!! رو که یادته؟

دست بالای دست بسیار است...

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به ترتیب:

پست کاربر kasra_khan2003 رو نقل قول کردم. میگی منبع نوشته ات چیه؟
    همین تاپیک، صفحه ی 7، یعنی یک صفحه قبل پست خودم! ظاهرا زمانی که اون پست رو گذاشتم، حتی برای یک لحظه به عنوانش هم توجه نکردین!!! جالبه...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من بازی ال کلاسیکو هم پست دادم. چارلیز هم پست داد... بر عکس شما بارسایی ها که تا سه روز بعد از باخت بارسا به اینتر خبری ازتون نبود و تک تکتون گفتین کار داشتین نشد بیایم!!!!!!!

زمانی که روال بخش ورزشی به این صورت نبود هم اینجا فعالیت مستمر داشتم که نمیدونم شما حضور داشتین یا نه!

به هر حال یک سری از دوستان با یک سطح واقعا بالا هستن که همشون از کاربرای قدیمی هستن، ولی به دلیل پاره ای مشکلات که بعضی هاش رو خودتون تو کمپین بخش ورزشی شاهدش هستین، در اینجا فعالیت نمیکنن!

ضمن اینکه باید این مورد رو هم اشاره کنم، لازم نیست هر کسی بیاد اینجا حرف بزنه! گاهی یک شخص حرف بقیه رو هم میزنه، زمانی که در کلام متحد هستین چه لزومی داره هرکسی بیاد و پست بده؟ برای مثال، امروز صبح یکی از طرفدارای قدیمی اینتر برام پیغام گذاشته بود و تشکر کرده بود... طرف نه لال هست، نه کسی جلوش رو گرفته، خودش هم میتونه بیاد اینجا حرف بزنه. اما نکته همون یکسان بودن نظرمون هست.

ضمن اینکه اگه اینبار وقت بزارین و اون مقاله رو بخونین، میبینین که هم نویسنده و هم خواننده های اون مقاله ( تو Comment های خودشون ) این رای رو مهمل مطلق میدونن!
    Last edited by kasra_khan2003; 12-12-2010 at 15:00.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا سینا، شما که استاد سایت گل هستین، برین و اون لینک اینگلیسی که من گذاشتم رو ترجمه کنید!

دقیقا تو قسمتی از مقالش به ضعف تو همین سیستم رای دهندگان میپردازه!

طبق مقاله:

ترجمه خودم که اگه ایراد داشت به بزرگواریتون ببخشید:

با توجه به نمایندگی تیم های ملی برای اولین بار، اجازه بدین هند رو به عنوان یه تیم ملی با سطح پایین مثال بزنیم. یک نکته ی بسیار مهم توسط کادر هندی سایت گل، Rahul Bali: من در حد مرگ مطمئنا که کاپیتان و مربی تیم ملی هند به اشنایدر رای ندادن، دلیلش هم ساده هست، اگر جام جهانی رو بزاریم کنار، فقط جام باشگاه اروپا هست که نمایانگر بازی اون هست. حتی زمانی که اون بازی ها میرسه، همیشه یه بازی همزمان از آرسنال، منچستر و ... هست که بدلیل ضعف تلویزیون، خیلی از مردم نمیرن بازی اینتر رو نگاه کنن.

در واقع اگه به کشور خودمون هم نگاه کنیم، چند درصد از طرفدارای بارسا، تمام بازی های لیگ ایتالیا و جام حذفیش رو نگاه کردن؟!!! چند درصد از ما، همه ی بازی های اشنایدر تو CL رو دیدیم؟! ( تلویزیون ما هم ضعف هند رو داره و نمیتونه همه ی بازی ها رو پوشش بده ) ضمن اینکه یکی مثل Henry Winter از Daily Telegraph هم اونجا حق رای داره ( به گفته سایت گل ) اما واقعا چقدر نشسته بازی اینتر و اشنایدر رو نگاه کنه؟!!!

پس نتیجه میگیریم این اصلا درست نیست که بریم پشت این نقاب پنهان بشیم "چون همه ی مربی ها، کاپیتان ها و روزنامه نگار ها این رای رو دادن، منصفانه هست" چون ممکنه یکی مثل اشنایدر، تیمش رو تا فینال بیاره، اما اونجا که چشم همه به ساق هاش دوخته شده، بازی خوبی ارائه نده! جدا از اینکه فینال رو میبرن یا نه! اما کسی نرفته بازی های قبلیش رو نگاه کنه!

در باره ی حرف کاسیاس، من معتقدم، اگر حرف اون رو اصلاح کنیم اینجوری میشه که مسی الان آماده ترین بازیکن فوتبال هست!

اصلا الان فرق مسی با ژاوی چیه؟ ژاوی دقیقا هم پست زیدان هست، ما بازی فوق العاده زیبا رو از مسی و رونالدینو میبینیم، کم پیش میاد زیدان ژاوی دریبل بزنن، که البته وقتی میزنن، خیلی هم خوب میزنن، اما نکته اینجاست " ژاوی تاثیر گذار 100% تو بارسلونا و اسپانیا هست اما مسی...؟ "

در واقع، الان ژاوی تاثیر گذاریش تو تیم هست که باعث شده تو لیست باشه، اما مسی چی؟ آماده بودن و بازی چشم نوازش. اما نتیجش چی بوده؟!

اصلا یکی از دوستان برگشت گفت اشنایدر تو بازی فینال جام جهانی هیچ کاری نکرد! من میگم مسی تو بازی برگشت جلوی اینتر چی کار کرد؟! اصلا تو زمین بود؟!

آقا سینا که اکثر خبرهاشون مال سایت گل هست، وقت میکنید بخش اینگلیسی سایت رو هم چک کنید؟ آیا یادتون هست که سایت گل یه نظر سنجی گذاشت برای بهترین بازیکن و اشنایدر اول شد؟!!!
    به سیستم آشنا هستم. این ضعف ها تازه پیدا شده؟ برای خود من واضحه که چه عواملی درش نقش داره. بخاطر همین از انتظار بالای اینکه اسنایدر جایگاه بهتری داشته باشه تعجب می کنم. یادمه در تاپیک قبلی توپ طلا هم به حسین مسی رو یادآوری کردم.

اولین دلیل رو برای نبودن اسنایدر گفتم جام جهانی. دومی رو بخوام بگم سابقه درخشش و ثباته که منجر به اسم میشه. درخشش غیر قابل تصوری لازم بود تا اسنایدر وقتی ستاره های آماده در فوتبال جهان داریم که موفقیت هم داشتن بتونه به اندازه کافی نظر و امتیاز به خودش جلب کنه. بزرگترین شانسش می تونست فینال جام جهانی باشه که نتیجه نداشت. به نظر من بیش از یک فصل لازمه تا بازیکنی مثل اسنایدر همه رو کنار بزنه. حالا تازه با حجمی که در موردش هست موقعیت 2011 رو داره که فعلا همراه تیمش وضعیت جالبی نداره.

در مورد اینکه دو بازیکن چیکار کردن ترجیح میدم صحبت نکنم. فکر نمی کنم جز کل نتیجه ای داشته باشه.

نظرسنجی گل رو یادمه. اگر اشتباه نکنم اسنایدر اول و مسی دوم شد. رونالدو هم درصد قابل توجهی داشت. تازه بعد مشخص شدن قهرمان اروپا و لیگ‌ها. این دقیقا همون دو علتی که گفتم رو پررنگ میکنه.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به سیستم آشنا هستم. این ضعف ها تازه پیدا شده؟ برای خود من واضحه که چه عواملی درش نقش داره. بخاطر همین از انتظار بالای اینکه اسنایدر جایگاه بهتری داشته باشه تعجب می کنم. یادمه در تاپیک قبلی توپ طلا هم به حسین مسی رو یادآوری کردم.

اولین دلیل رو برای نبودن اسنایدر گفتم جام جهانی. دومی رو بخوام بگم سابقه درخشش و ثباته که منجر به اسم میشه. درخشش غیر قابل تصوری لازم بود تا اسنایدر وقتی ستاره های آماده در فوتبال جهان داریم که موفقیت هم داشتن بتونه به اندازه کافی نظر و امتیاز به خودش جلب کنه. بزرگترین شانسش می تونست فینال جام جهانی باشه که نتیجه نداشت. به نظر من بیش از یک فصل لازمه تا بازیکنی مثل اسنایدر همه رو کنار بزنه. حالا تازه با حجمی که در موردش هست موقعیت 2011 رو داره که فعلا همراه تیمش وضعیت جالبی نداره.

در مورد اینکه دو بازیکن چیکار کردن ترجیح میدم صحبت نکنم. فکر نمی کنم جز کل نتیجه ای داشته باشه.

نظرسنجی گل رو یادمه. اگر اشتباه نکنم اسنایدر اول و مسی دوم شد. رونالدو هم درصد قابل توجهی داشت. تازه بعد مشخص شدن قهرمان اروپا و لیگ‌ها. این دقیقا همون دو علتی که گفتم رو پررنگ میکنه.
    شما یه جا تو صحبت هاتون، از این سیستم طرفداری میکنید و ما و نظرمون رو محکوم میکنید که مغرضانه حرف میزنیم و نظر ما از نظر این همه کاپیتان، بازیکن و روزنامه نگار بالاتر نیست.

از طرف دیگه قبول میکنید که سیستم ضعف داره... این تناقض...؟!

شخصی مثل ژاوی و اینیستا، کاملا مستحق حضور در لیست سه نفره بودن. اما نکته اینجاست که هرچقدر هم اشنایدر محو بازی این دو نفر و کلا اسپانیا شد، دلیل نمیشه که جاش رو به مسی بدی... اشنایدر سه جام رو فتح کرد، کی در این مسیر مسی و بارسلونا رو هم شکست داد! حتی گل هم زد در حالی که مسی محو بود! مسی تو تیم آرژانتین کاری نتونست بکنه اما اشنایدر تیم ملی هلند رو به فینال آورد!

حالا نقل قول یکی از Comment های همون مقاله، همه ی اینا رو میخواین صرف نظر کنین چون یه ال کلاسیکو رو برده؟!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شما یه جا تو صحبت هاتون، از این سیستم طرفداری میکنید و ما و نظرمون رو محکوم میکنید که مغرضانه حرف میزنیم و نظر ما از نظر این همه کاپیتان، بازیکن و روزنامه نگار بالاتر نیست.

از طرف دیگه قبول میکنید که سیستم ضعف داره... این تناقض...؟!

شخصی مثل ژاوی و اینیستا، کاملا مستحق حضور در لیست سه نفره بودن. اما نکته اینجاست که هرچقدر هم اشنایدر محو بازی این دو نفر و کلا اسپانیا شد، دلیل نمیشه که جاش رو به مسی بدی... اشنایدر سه جام رو فتح کرد، کی در این مسیر مسی و بارسلونا رو هم شکست داد! حتی گل هم زد در حالی که مسی محو بود! مسی تو تیم آرژانتین کاری نتونست بکنه اما اشنایدر تیم ملی هلند رو به فینال آورد!

حالا نقل قول یکی از Comment های همون مقاله، همه ی اینا رو میخواین صرف نظر کنین چون یه ال کلاسیکو رو برده؟!!!
    تایید به این معنی که این توپ طلاییه که من میشناسم. سالهای قبل هم به همین شیوه و با رای اهالی فوتبال داده شده.

در مورد اسم و سابقه درخشش یه مثال بزنم. صحبت بهترین بازیکن این دهه و زیدان کاندید باشه. فکر کنم اغلب افراد بدون اینکه قبل 2000 رو کنار بزارن نام زیدان در ذهنشون نقش می بنده. مشابه نکته هندی. این شرایط بوده و هست.

واضحه همین الان بازیکنانی مثل ژاوی و اینیستا برای 2011 از بقیه پیش هستند. در واقع آوانس دارن. این امتیاز برای مسی و رونالدو هم در مقایسه با بازیکنانی که زبانزد نیستن وجود داره. البته این اثرات فوتبالیه و نمیشه ایراد گرفت.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یواخیم لو، بهترین مربی سال از دید روزنامه اکیپ

آنها ژوزه مورینیو و بیسنته دل‌بوسکه را کنار گذاشته و لو را به عنوان بهترین مربی سال برگزیده‌اند.

...

کد:
    يواخيم لو مربي سال ورزش جهان شد

براساس اعلام يك نشريه ورزشي معتبر فرانسه، مسئول فني تيم ملي فوتبال آلمان به عنوان مربي سال ورزش جهان برگزيده شد.

به گزارش فارس،‌ روزنامه ورزشي اكيپ كه در پايان هر سال اقدام به معرفي بهترين‌ مربي سال از بين تمام رشته‌ها مي‌كند، در سال 2010 يواخيم لو را براي اين منظور برگزيد.

اين نشريه با تشكيل هيات داوري از ميان جان كلود كيلي، قهرمان بزرگ گذشته اسكي، كلود اونستا، سرمربي تيم هندبال فرانسه و خوزه مورينيو، سرمربي رئال مادريد اسپانيا به چنين گزينشي رسيد.

يواخيم لوي 50 ساله در دوران فعاليت چهار ساله‌اش در تيم ژرمن‌ها، به جوانان جوياي نام بسياري فرصت مجال داد و با تغيير ساختار بازي ژرمن‌ها به بازي كاملا گسترده و رو به جلو، در پيكارهاي ‌جهاني 2010 آفريقاي‌جنوبي موفق شد با استفاده از جوان‌ترين تيم تاريخ كشورش عنوان سومي رقابت‌ها را كسب كند.

کد:
    ۲۰ آذر ۱۳۸۹

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کل دنیا به این موضوع اذعان دارن که مسی تو آرژانتین اصلا کارایی بارسلونا رو نداره...دلیلشم واضحه...چون تو آرژانتین ژاوی ای وجود نداره که با پاس های عالیش براش موقعیت بسازه..

.در مورد لیست هم که انقدر سنگشو به سینه میزنی دقت کن که اشنایدر هم تو اون لیست بود..

بعدشم عزیز من...این یه لیسته و تعدادش به حد نصاب باید برسه...واسه همین کسانی مثل آساموا جیان و مسی رو هم توش گذاشتن...زیاد روش حساب نکن!!

در مورد جمله دومتم بگم امثال شما انقدر با یکجانبه گرایی لول تاپیک رو پایین آوردن که آدم رغبت نمی کنه وارد بحث بشه ...نمونش هنوزم موجوده...کمپین هواداران اینتر!! رو که یادته؟

دست بالای دست بسیار است...
    البته آزادید اما شخصا امیدوارم سطح تاپیک رو بالا نبرید.

+ هنوز نمی دونید منبع خبر چیه!

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

البته آزادید اما شخصا امیدوارم سطح تاپیک رو بالا نبرید.

+ هنوز نمی دونید منبع خبر چیه!
    بله...ما که متخصص در سایت گل نیستیم.!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •