تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 18 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 171

نام تاپيک: تاپیک جامع مهاجرت به خارج از کشور (لطفا پست اول را مطالعه کنید.)

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

پایان خدمت دارم.
    برو اداره گذرنامه پایان خدمتت رو بزار جلوی طرف بعدش پولش رو بده ( قبلا 30 تومن بود ) فرمش رو پر کن و پاسپورتت کمتر از 10 روز میاد .
    برای پناهندگی اول باید به صورت قانونی از کشور خارج شم(مثلا عراق)....
    نه هرطور که بخوای میتونی خارج بشی . همه کسایی که جرم سیاسی دارن معمولا دزدکی فرار میکنن میرن ترکیه و عراق . توی ایران هم میتونی بری یکی از سفارتخونه ها ولی اگه منع خروج از کشور داشته باشی نمیتونن از کشور خارجت کنن .

اگه قانونی خارج شم و پناهنده شم بعدا پلیسا نمیندازن دنبالم که برگردوننم ایران؟؟!
    بستگی به جرمت داره و ممکنه مامورای سفارت ایران توی اون کشوری که رفتی بیان و از اونجا درخواست کنن که تورو تحویل بدن . ولی پلیس ایران به جز سوریه و لبنان و ارمنستان توی هیچ کشوری حق نداره پاشو بزاره

2. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پایان خدمت دارم.
    من متوجه نشدم چی شد؟!....
    برای پناهندگی اول باید به صورت قانونی از کشور خارج شم(مثلا عراق)....
    بعد برم مثلا سفارت انگلیس تو عراق و بگم میخوام پناهنده شم؟؟/
    یا باید به صورت قاچاقی از کشور خارج شم؟؟؟
    اگه قانونی خارج شم و پناهنده شم بعدا پلیسا نمیندازن دنبالم که برگردوننم ایران؟؟!
    مرسی
    اگه 16- پول داری میتونی راحت براش اقدام کنی دوست داشتی به سایت ما سر بزن!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    سوراخ

12

برو اداره گذرنامه پایان خدمتت رو بزار جلوی طرف بعدش پولش رو بده ( قبلا 30 تومن بود ) فرمش رو پر کن و پاسپورتت کمتر از 10 روز میاد .

نه هرطور که بخوای میتونی خارج بشی . همه کسایی که جرم سیاسی دارن معمولا دزدکی فرار میکنن میرن ترکیه و عراق . توی ایران هم میتونی بری یکی از سفارتخونه ها ولی اگه منع خروج از کشور داشته باشی نمیتونن از کشور خارجت کنن .

بستگی به جرمت داره و ممکنه مامورای سفارت ایران توی اون کشوری که رفتی بیان و از اونجا درخواست کنن که تورو تحویل بدن . ولی پلیس ایران به جز سوریه و لبنان و ارمنستان توی هیچ کشوری حق نداره پاشو بزاره
    عمو محسن دمت گرم خیلی کامل و خوب توضیح دادی
    حالا به نظرت بهترین کشور برای پناهندگی چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

دوستان لطفا در مورد مهاجرت به این صورت یعنی پناهندگی بصورت خصوصی راهنمایی بفرمایید و از ادمه بحث به اینصورت لطفا خودداری کنید . علاوه بر قوانین سایت ، من بصورت شخصی و نظر خودم از همه شما درخواست میکنم که این نوع مهاجرت بدلیل مشکلا خیلی خیلی زیادی که داره آخرین گزینه ای باشه که بهش فکر می کنید . نه اولین گزینه ...

متاسفانه یکی از اقوام بعد از 3 سال هنوز هم درگیر این مسئله هستش در نروژ و زندگی بسیار سختی دور از خانواده داره و کارش هم معلوم نیست که اصلا درست بشه یا خیر . دوستانی هم دارم که از ترکیه اقدام کردن و سازمان ملل فعلا حدود 1 سال هستش که دست همگیشون رو توی حنا گذاشته و تا حالا فقط و فقط هزینه و هدر رفت زمان و پشیمونی بوده .
    موفق باشید .

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

کودوم کشور ها پناهندگی های خاص میدن؟

(غیر سیاسی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

دوستان ، دوستانه درخواست کردم که لطفا در مورد این مورد خاص توی تاپیک صحبت نشه . هزار راه دیگه برای مهاجرت هستش حالا شما چسبیدید به این راه ؟؟ بیس پناهندگی کلا روی مشکلاتی که بابت سیاسی کاری یا حالا هر نوع موضوع و درگیری جدی با دولت حاکمه هر کشوری بوجود میاد . نوع غیر سیاسی نداریم دیگه ... ببینید شما بهرحال از نظر کشور مقصد باید چنان مشکل حاد و حل نشدنی داشته باشید که اصلا زندگی توی کشور مبدا برای شما امکانپذیر نباشه و البته این مشکل رو کاملا پیگیری میکنن حتی شماره پرونده های شما هم مثلا در کلانتری ، دادگاه و ارگان های خاصی که مربوط به مشکل شما بوده رو چک میکنن . قبلا یعنی 7 - 8 سال پیش و ماقبلش تا این حد ریزبین و سخت گیر نبودن . یعنی با یک دروغ و برنامه ریزی اجرای داستان اون دروغ هم بعضی افراد به سادگی و زیر 6 ماه پناهندگی میگرفتن ولی با اتفاقات چند سال اخیر و حجم زیاد افرادی که به دروغ می خواستن این پروسه رو طی کنن و در اصل هیچ مشکل اجتماعی ، سیاسی ، دینی حادی نداشتن ، دست ایرانیها روشده و شدیدا در این موارد حساس هستند . همین هم هستش که عرض میکنم این بنده خدا فامیل ما هنوز هم درگیر هستش و به نظر من کارش هم درست نمیشه و از اونجا رونده و از اینحا مونده میشه . البته یک مدل غیر سیاسی هم هست که موردهای مذهبی و اخلاقی داره که اصلا در این تاپیک نمیگنجه و من هم به هیچ عنوان به کسی پیشنهاد نمیکنم اصلا بهش فکر هم کنه چه برسه و به اقدام .

کلا لطفا بحث در این مورد رو فقط توی پیام خصوصی ادامه بدید با دوستانی که اطلاعاتی دارن ول بنده حتی با توجه به اطلاعات زیادی که از این مورد دارم وجدانم اجازه نمی ده که اطلاعاتی در اخیتار سایرین بزارم که از این راه زندگیشون رو خراب کنند . اگر در مورد سایر کشورها و راه های قانونی مهاجرت در ایران اطلاعات خواستید من در خدمتم .

شاد باشید .

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

مشکلاتی که بابت سیاسی کاری یا حالا هر نوع موضوع و درگیری جدی با دولت حاکمه هر کشوری بوجود میاد
    lپناهندگی خای غیر سیاسی زیادن مثلا پناهندگی جنسیتی

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر - درخواست

دوستان گرامی :

لطفا مواردی مانند پناهندگی و روشهای غیرقانونی خروج از کشور و مسائلی از این دست رو در این تاپیک مطرح نکنید /

پیشاپیش ممنون از توجه و همکاری شما /

10. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض در مورد کار در مالزی !!!

سلام دوستان

می خواستم بدونم من اگر برم مالزی کار هست؟؟؟!!!
    الان یه خونه تو مالزی اجاره کردیم و مشکل مکان ندارم فقط کار می خواستم بدونم هست یا نه؟؟ و اگر هست چه کارایی می شه کرد؟؟؟

با تشکر

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض اقامت در اتریش

باسلام به دوستان عزیز قبلا یه بار همچین تاپیکی زده بودم ولی متاسفانه جوابی نبود
    می خواستم بدونم هزینه های زندگی تو اتریش (وین) چقدره
    ماهیانه حدود چند یورو یا تومان آدم باید خارج کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •