دوست عزيز ممنون كه تذكر دادي اما اين مادربورد مال حدود دو سال پيشه و من الان مي خوام يدونه P5WD2-E Premium بخرم.نوشته شده توسط lord_theone
دوست عزيز ممنون كه تذكر دادي اما اين مادربورد مال حدود دو سال پيشه و من الان مي خوام يدونه P5WD2-E Premium بخرم.نوشته شده توسط lord_theone
ببين عزيز قويترين اين سه تا هست بترتيب ببين كدومش رو حال مي كني دوتاي اولي خيلي بهترن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز کیفیت ساخت مادربورد های MSI خیلی پایین تر از Asus هست و P4P800SE هم (به خصوص مدل SE چون کاراییش بالاتر از بدون SE هستنوشته شده توسط lord_theone
) در زمان خودش و در رده 865PE ها حداقل یکی از بهترین هاست
ببين قويترين مدل 865ُPE
MSI 865PE Paltinume هست كه خودمم دارمش و با هر مادربردي در رده 875 هم قويتره امتحان كردم
مدلهاي MSI بايد آپديت بشوند تا خوب كار كنند بعدشم همه مدلهاش خوب نيستند
متاسفانه بحث ها فقط بر اساس مادربوردهای خود اشخاص صورت گرفته ... بهتره که مدل های مشابه انواع مختلف مادربوردها از نظر فنی با هم مقایسه بشن ...
من با مقايسه برندهاي بجاي مدلها مخالفم اما تقريبا تمامي مادربوردهاي اي ام دي ساپورت سويو (soyo) از هم ردهاي ديگرش امتياز بالاتري گرفته و از مدل هم رده گيگا يا ام اس اي ماكزيمم 5000 تومان گرانتر بوده.
قبلا گيگا ميخريدم براي كيفيت عالي و آواژنگ اما الان سويو ميخرم براي كيفيت برتر و فونيران
من هم در جاهی دیگه شنیدم که Dfi از همه بهتره ولی من جایی ندیدم که این مادر برد رو بفروشن و قیمت ها رو ندارم.
ابن موضوع كه كدوم مادربورد از نظر ساختار یا Performance بهتر هستش jokeجک هست چون با وجود پیشرفت امروزی تمام چیپست ها و به قول شما ic ها همه از غول های تکنولوژی مثل Intel,SIS,VIA تولید میشوند ودر اختالف سرعت میان دو مادربرد هم رده در سنگین ترین کار گرافیکی بیشتر از دو FPS نیست تفاوت میتونه در کیفت کانکتور ها و طراحی برد ها باشه که اون هم 70 درصد یکسان هست مثل کانکتور ها که %90 مال شرکت Foxcon هست مادربرد در ایران فقط بر میگرده به خدمات وگارانتی که من فقط asus رو پیشنهاد نمیکنم چون remark i هستش و Grade c محسوب میشه من فقط میگم آواژنگ Gigabyteچون هر سیستمی آسمبل کردم هر موقع مادربرد به مشکل خرده برام عوضش کردن و تو تست هایی از قبیل Overclock حرف نداره .
خوب شما هم كه كلي ميخواين بگين گيگا خوبه اينهم پذيرفته نيست!نوشته شده توسط Apachi
اگه بتون بگم كه يه بورد سالم رو آواژنگ به بهانه ي اينكه شكسته هس پس اورد چي ميگين؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)