تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 102 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 1014

نام تاپيک: Wave II نماد قدرت سیستم عامل بادا

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

منم به جمع ویو 2 ای ها پیوستم . 2 روزه دارم باهاش کار میکنم. کیفیت lcd فکر می کردم خیلی بد باشه ولی وقتی با ویو 1 داداشم مقایسه کردم اصلا اینطوری نیست و خیلی هم راضی ام. صفحه بزرگتر هم خیلی بیشتر حال میده .
    سرعتشم عالیه .
    امیدوارم با اومدن بادا 2 گوشیه خیلی بهتری هم بشه .
    فقط تنها نکته ای که نگرانشم باطریش هست . باید بیشتر بررسی کنم .
    مبارکه مستر کاکا
    با این قیمت به نظرم جزو یکی از بهترینهاست واز نظرسیستم عامل هم که به نظرم زیاد با آندروید فرق نمیکنه البته با اومدن بادا 2 که دیگه محشر میشه قابلیتهای زیادی بهش اضافه میشه.از لحاظ نرم افزارهای کاربردی هم کار آدم راه میندازه .انشالله منم به موجی ه میپیوندم البته از نوع 2
    فقط مشکل gps هست که با چند تا از نرم افزارها میشه کار کرد تا بعد ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه absorb3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آیا سیستم بادا مثل اندروید اکتیو بک گراند داره یا همچین چیزی که برای بک گراند استفاده بشه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جناب dark fear ( اسمتو نمیدونم ) چند تا سوال درباره این wave 2 که خریدی داشتم ، ممنون میشم جواب بدی :
    1 - گفتی برای اجرای بازی ها فقط اولش به اینترنت وصل میشه میخواستم ببینم یعنی حدودا برای اجرای هر بازی چند کیلوبایت میگیره ؟
    2 - همه بازی های wave رو میشه روی اینم اجرا کرد ؟
    3 - بازی های سنگین که روش نصب کردی روون هستن ؟
    4 - فیلم های Divx معمولی رو با اون نرم افزار روون پخش میکنه ؟ ( همه صفحه رو میگیره فیلم ؟ )
    5 - رنگ wave2 شما مشکی هست یا ... ؟ ( باکلاسه قیافش ؟ راستشو بگو )
    6 - فلم برداری این گوشی 720P هست ؟ ( چند فریم بر ثانیه میگیره ؟ واقعا 30 هست یا کمتره ؟ )
    7 - این swype تو فارسی چه جوری کار میکنه ؟
    ببخشید زیاد شد
    Last edited by MOHAMMAD2010; 17-02-2011 at 17:11.

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب dark fear ( اسمتو نمیدونم ) چند تا سوال درباره این wave 2 که خریدی داشتم ، ممنون میشم جواب بدی :
    1 - گفتی برای اجرای بازی ها فقط اولش به اینترنت وصل میشه میخواستم ببینم یعنی حدودا برای اجرای هر بازی چند کیلوبایت میگیره ؟
    4 - فیلم های Divx معمولی رو با اون نرم افزار روون پخش میکنه ؟ ( همه صفحه رو میگیره فیلم ؟ )
    6 - فلم برداری این گوشی 720P هست ؟ ( چند فریم بر ثانیه میگیره ؟ واقعا 30 هست یا کمتره ؟ )
    ببخشید زیاد شد
    سلام دوست عزیز
    من کوچیک شما، محمد هستم

1-امتحان نکردم.. ولی خیلی کم! فقط باید توی سامسونگ اپز از طریق گوشی اسمشو سرچ کنید، بعد بزنید
    روی لانچ.. همین.. (اگه مهمه، بگید تا اندازه گیری کنم)

2- بله.. بدون شک
    3-هنوز بازی سنگین نصب نکردم.. ولی ویو1 که بسیار روان بوده و تو اجرای بازی ها مثل asphalt حتی از اپل هم روون تر
    بوده.. و قطعا ویو 2 هم به همون روونیه (شایدم روون تر.. به دلیل بادا 1.2 )
    4-بله .. توی مموری کارتم فایل های دایویکس زیادی بود که همه رو به راحتی پخش کرد.. تمام صفحه و مثل هلو
    (هم با پلیر گوشی ، هم با برنامه ی napi player... ضمن این که تاحالا napi برام هنگ نکرده.. درحالی که شنیده
    بودم روی ویو1 واسه بعضی فیلما هنگ میکرده
    5-رنگش مشکی متالیک هست.. اینو بدون تعصب میگم.. تاحالا گوشی به این شیکی و با کلاسی ندیدم
    یکی از فامیلامون دیدش، گفت اولین گوشی بزرگیه که میبینم خوشکل و خوش دسته
    6-فیلم برداریش 720p هست و 30 فریم.. (البته شنیدم 29.7 میگیره که نا محسوسه)
    فریم ریتش عالیه.. فقط مشکل اینه که اگه مثل من سیستم داغون داشته باشی، موقع اجرای فیلم، کامپیوترت
    هنگ میکنه (باید بگم که cpuمن 3گیگ هست و 1گیگ رم دارم )
    7-به این شکله که مثلا دستت رو روی "چ" میذاری بدون این که دستت رو برداری، اون رو از نزدیکی های حروف "ط" ، "و" ،"ر" ، "ی" ، رد میکنید (لازم نیست حتما از روشون رد بشین)
    بعدش با توجه به بانک لغتی که داره، تشخیص میده میخوای بنویسی "چطوری"
    کلا خیلی باحاله (مخصوصا واسه اونا که میخوان کلاس بذارن )
    هرچند من با کیبورد سریع تر تایپ میکنم

سوال دیگه بود در خدمتم.. از دوستان عذرخواهی میکنم.. مسافرت بودم.. ازین به بعد سعی میکنم همه سوالا رو جواب بدم

آیا سیستم بادا مثل اندروید اکتیو بک گراند داره یا همچین چیزی که برای بک گراند استفاده بشه ؟
    منظورتون صفحه نمایش متحرکه؟
    فک میکنم بعضی تمها اینطورین (خودم تاحلا از اینا دانلود نکردم)
    در کل چیز زیاد پیچیده ای نیست که نشه براش درست کرد
    Last edited by dark fear; 17-02-2011 at 19:39.

5. 5 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ممنون محمد جان از جوابای کاملت
    یه سوال هم میپرسم زیاد ربطی به این گوشی نداره ( یه جورایی اطلاع عمومیه )
    الان قوی ترین گوشی هایی که تو بازار هستن یکی wave 1 و 2 هستن یکی گالاکسی ( سخت افزارش مشابه همین Wave هست ! درسته ؟ گوشی که سخت افزارش قوی تر از این 2 تا باشه تو بازار داریم ؟

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله کاملا درسته
    این گوشی به همراه ویو1 و گالاکسی قوی ترین سخت افزار رو داره در حال حاضر
    حتی از آیفون 4 با اون همه دبدبه و کپکپه قوی تره
    هم چیپست گرافیکیش
    هم cpuش ( با این که گوشی های زیادی 1 گیگ هستن، ولی توی بنچمارک ها تاحالا رو دست cpu ویو و گالاکسی نیومده! )
    Last edited by dark fear; 17-02-2011 at 19:59.

8. 3 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H@MID_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همه ی بچه ها.
    دارم دیوونه میشم!
    این ویو رو با این امکاناتش خیلی دوست دارم ولی از این میترسم که بعدا نرم افزار کاربردی زیادی(یا رایگانی) براش نیاد !
    میدونید من الان N78دارم. نرم افزار خیلی استفاده میکنم و از طرفی سی پی یو قوی هم نیاز دارم.
    از یک طرف میگم وایستم واسه N8 که شاید به این قیمت برسه و از طرفی میگم اون بعدا با سی پی یو ضعیفش منو اذیت میکنه. و همچنین این گوشی فوق الاده رو از دست میدم و حسرتش به دلم میمونه...!
    آخه دارم از نوکیا مپ استفاده میکنم و واقعا جی پی اس هم برام مهمه و شاید برای بادا مسیر یاب رایگان خوبی نیاد!
    یا مثلا دیکشنری سیمبیان دارم که تمام کلمات رو با تلفظ آمریکایی و بریتانیایی و همچنین با شکل در اختیار میذاره!
    لطفا یکی خیالمو راحت کنه که بعدا از این نرم افزار های معرکه واسه ویو هم میاد....
    ممنون

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

محمد جان هر وقت وقت کردی یه چند تا عکس با کیفیت از این گوشی و کیفی که روش بود بزار
    ممنون
    Last edited by MOHAMMAD2010; 17-02-2011 at 22:17.

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام بر همگی
    منم بالاخره این گوشی رو گرفتم.مشکی متال و تمام فارسی.واقعا عالی و شیکه!
    ببخشید زیاد شد
    خوب جواب تمام سوالات شما رو جناب محمدخان دادن.در مورد بازی های سنگین هم بگم من دیروز که گوشی رو گرفتم همون روز چنتا بازی با حجم هرکدوم 120-130 مگ روش اسپوف کردم(جمعا 600 مگ) و تا الان خیلی راحت و روون دارم باهاش بازی میکنم.(جناب محمدخان گفتن که شما رو از کار و زندگی میندازه ها من گوش نکردم!!!).استفاده از اینترنت هم در حد باز کردن 2 تا صفحه ی سبک از سامسونگ اپز!
    (هم با پلیر گوشی ، هم با برنامه ی napi player... ضمن این که تاحالا napi برام هنگ نکرده.. درحالی که شنیده
    بودم روی ویو1 واسه بعضی فیلما هنگ میکرده
    یه سوال.من اشتباهی کردم و یکی از بازی ها رو روی این برنامه اسپوف کردم حالا چجوری می تونم دوباره ازش استفاده کنم؟در ضمن زبون این برنامه چی چیه؟روسیه؟
    بعدش وقتی شما گوشی رو شارژ می کنید احساس نمی کنید یکم زیادی گرم میشه؟ البته به خاطر جنس بدنش فکر کنم طبیعی باشه نه؟
    بعدشم اینکه گوشی من انگار منشی تلفنی نداره یا من نمی دونم کجاشه مال شما چطور؟
    در کل من که خیلی راضیم و هنوز مشکلی ندارم.تنها مشکلی که من باهاش دارم و واسه دیگران مشکل حساب نمیشه ابعادشه چون وقتی آدم دو سال گوشی بزرگتر از 2.5 و 2.8 اینچی نداشته این گوشی براش غولی حساب میشه.الان کار کردن با یه دست برام کمی سخته که کم کم دارم عادت میکنم.به نظرم اگه دکمه ی نرم افزاری menu و back داشت بهتر بود چون خیلی وقتا فشار دادن اون دکمه ی وسط وقتی گوشی تو یه دستتونه کمی سخته!!

12. 3 کاربر از Makan_noor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

یه سوال.من اشتباهی کردم و یکی از بازی ها رو روی این برنامه اسپوف کردم حالا چجوری می تونم دوباره ازش استفاده کنم؟در ضمن زبون این برنامه چی چیه؟روسیه؟
    بعدش وقتی شما گوشی رو شارژ می کنید احساس نمی کنید یکم زیادی گرم میشه؟ البته به خاطر جنس بدنش فکر کنم طبیعی باشه نه؟
    بعدشم اینکه گوشی من انگار منشی تلفنی نداره یا من نمی دونم کجاشه مال شما چطور؟
    اول از همه که مبارک باشه
    اون بازی رو که ریختی پاک کن. یا باید napi palyer رو انتخاب کنی یا بازی رو.یا اینکه بازی رو رو یه برنامه دیگه اسپوف کنی(البته شانسی جواب بده)
    گرم شدنش کاملا طبیعیه. و دقیقا به خاطر جنس بدنه هست
    تو قسمت ویدجت ها یه نگاهی بنداز (آیکونش سبز رنگه) اگر نبود یعنی منشی نداری که با عوض کردن فریمور مشکل حل میشه البته بعید میدونم نداشته باشه

14. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •