یه سوال دوستم گواهی نامه گرفته عکسش شبیه خودش نیست وهر ماه یک بار گیر می دهند آیا می شه گواهی نامه را عوض کرد؟
یه سوال دوستم گواهی نامه گرفته عکسش شبیه خودش نیست وهر ماه یک بار گیر می دهند آیا می شه گواهی نامه را عوض کرد؟
منظورتون گواهی سوئه سابقه هست ؟ به خدا من هیچ کار خلافی نکردم .بر مبنای قانون ، خیر ! تا اصل گواهی نباشه
پیشتر رسید پستی رو قبول می کردن که اونهم خلاف قوانین بود که حذف شد . باید منتظر بمونید یا افسری دلش رحم بیاد
با رسید پستی چجوری یاد میدن ، جزوه میفرستن ؟ بعد اسم سرهنگه چیه برم باهاش رفیق شم بهم گواهینامه بده .
آقایون اگر برم کوهک کارامو انجام بدم، کارتکس بگیرم و بر فرض آیین نامه رو قبول شم و شهری رو میتونم تو شهرک امتحان بدم؟ این دوتا با هم هماهنگ اند؟
دوستان خسته نباشید
منم خیلی وقته تو فکره گرفتن گواهینامه موتورم
ا مکافات درسم تموم شده یه گواهینامه اشتتغال به تحصیل یه ماهه گرفتم
میگم من تا به خال پشته موتور هم نشستم هیچی بلد نیستم
آموزش ایناش رو باید چه کنیم؟
بله / میتونید .آقایون اگر برم کوهک کارامو انجام بدم، کارتکس بگیرم و بر فرض آیین نامه رو قبول شم و شهری رو میتونم تو شهرک امتحان بدم؟ این دوتا با هم هماهنگ اند؟
منتها پیشنهاد میکنم آیین نامه رو در شهرک امتحان بدید ( به علت گنجایش بیشتر سالن امتحان اون نسبت به کوهک) و امتحان عملی رو در کوهک ( با توجه به شیب محل آزمون شهرک)
موفق باشید .
دوستان اینطور که اینور اونور خوندم خرجی نداره
فیشاش کلا رو هم نهایت 4 تومن میشه
بعد این موضوعه ثیت نام اولیش فقط یکشنبه 8 صبح هست صحت داره؟
روزای دیگه قبول نمیکنن؟
خب دوستان ، من هم رفتم موتورسواری رو یاد گرفتم در حد شوماخر ، حالا چیکار کنم ؟؟؟
سلام به همه
بچه ها من موتورسواری از عموم یادگرفتم یعنی خیلی خوب بلدم ، موتور هم دارم یعنی مال عموم هست اما همش دست خودمه و دادتش به خودم .
الان 18 سالم شده و گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه آزاد شهرری دارم . ( ترم تابستونی میخونم )
دقیقا چیکار باید بکنم ؟ عموم فعلا در دسترسم نیست که ازش بپرسم .
یعنی نمیدونم اصلا کجا باید برم و چکارهایی رو انجام بدم تا بتونم گواهینامه بگیرم .
اگه میشه سریح و واضح بیان کنید .
این چند صفحه رو هم + صفحه اول گشتم اما نفهمیدم چیکار باید بکنم .
ممنون همتون .
با سلام
بنده گواهینامه ام رو گم کردم.خیلی کم از موتور استفاده می کنم مثلا 2 بار در ماه.نزدیک 1 سال دیگه اعتبار گواهینامه تموم میشه.ایا ارزش داره برم دنبال المثنی؟واسه گرفتن المثنی چقدر الاف میشم؟
دوست گرامی معلومه که ارزش داره بری دنبال گواهینامه ات چون اگه تصادف کنی و مقصر هم نباشی بیمه بهت خسارت نمی ده .طبق قوانین جدید هم جریمه هر سال دیر کرد گواهینامه{_جهت تمدید} هر سال 5000 تومان است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)