تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 9 اولاول ... 56789
نمايش نتايج 81 به 89 از 89

نام تاپيک: ناقص بودن ABS پراید

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نصف صحبتهای ایشان اشتباه محض است و ساخته ی ذهن خودشان . نمیدانم مدیریت چرا برخورد نمیکند
    این شد حرف؟؟!!
    هرجا غلط بود شما لطف کن با دلیل علمی مثل همونی که من نوشتم دلیل بیار.
    وگرنه منم می گم شما داری غلط میگی. آی مدیریت برس به دادم

شما لازم نیست فیلم آموزشی تهیه کنید . یک سری به یوتیوب بزنید پر از فیلمهای آموزشی ABS و نیز EBD است و همه ی شان صحبتهای شما را از پایه رد میکند .
    یوتیوب از کی شده منبع موسق ما خبر نداریم؟؟!!
    ضمنا من قرار نیست فیلم آموزشی تهیه کنم! قبل ازینکه با یه چیزی به طور مادرزاد مخالفت کنی خوب بخونش! فیلم آموزشی شرکت کیا موتور رو اگه شامل قانون کپی رایت نشه از آرشیو نمایندگی میارم میذارم ببینید. اونجا هم گفتم معرفی کنم نه تهیه.
    لطف کن قبل مخالفت یه کم بهتر مطالعه کن. شرط می بندم کلا 4 کلمه هم از مطلب بالا نخوندی!

2. 3 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ترمز قوی جای خودشو داره و abs هم جای خود
    ABS قدرت ترمز گیری رو بیبشتر نمیکنه فقط موجب جلوگیری قفل کردن میشه که بیشتر تو پیچ ها و راههای لغزنده کاربرد داره.
    ABS هم با مکملش یعنی EBD خوب کار میکنه! یعنی ماشینایی که ABS دارن و EBD دارن با مشکل مواجه میشن.
    میدونم عزیز ولی من کلی گفتم کلا سیستم ترمز پراید ضعیفه(از کوچک بودن دیسک و رینگ و بوستر و کالیپر بگیر تا پدال ترمز!! که اصلا ارگونومیک نیست ومن چند باری گمش کردم و نزدیک بوده منجر به تصادف بشه!!)
    و پراید مشکل قفل کردن نداره مشکل اصلی اینه که تو سرعت بالا ترمز یه شوخی هست و هرچی فشارش میدی میبینی خیر خبری نیست و تعطیله
    ----------------
    در مورد 206 تیپ 2 abs دار بگم که با این که عقبش کاسه ای هست ولی سنسور را داره حالا اینکه پراید سنسور را نداره من خودم هم موندم توش اخه همچین چیزی غیر ممکنه اینجوری با کوچکترین ترمزی ماشین منحرف میشه

4. 3 کاربر از vatan2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نصف صحبتهای ایشان اشتباه محض است و ساخته ی ذهن خودشان . نمیدانم مدیریت چرا برخورد نمیکند .
    شما لازم نیست فیلم آموزشی تهیه کنید . یک سری به یوتیوب بزنید پر از فیلمهای آموزشی ABS و نیز EBD است و همه ی شان صحبتهای شما را از پایه رد میکند .
    با پست هایی که با دلیل و مدرک باشه و درست باشه برخورد نمیشه.
    یوتوب منبع نمیشه اگه میخواهید اشتباه بودن حرف ایشان رو ثابت کنید میتونید خودتون با دلیل و مدرک و منبع معتبر توضیح بدید که با این کار هم بحث مفید میشه و دیگران هم میتونن استفاده بکنن! هدف از اینجا بودن شاید برای بعضی ها بازی و سرگرمی باشه اما به شخص بنده یادگرفتن و استفاده از تجربه ی دوستان با ایجاد بحث سالم و مفید و نتیجه گیری خوب هست!
    فکر میکنم فعل این جمله را معکوس نوشتید . یک زمانی سوار ماشینی بودم که فقط ABS خالی داشت و فاصله ای 15 متری با ماشین جلویی با سرعت حدود 60 تا 70 داشتم . یهویی ترمز زد و اگر ABS نبود کوبانده بودم به عقبش . فقط محض راهنمایی باید عرض کنم اگر توانستید بدون وارد مدار کردن ABS ماشین را نگه دارید که خوب . ولی اگر حس کردید ABS وارد مدار شده و پدال دارد میلرزد در این مواقع حاد باید پا را تا ته بر روی پدال بفشارید . این تا جاییکه در خاطر دارم حتی توصیه ی خود سازندگان ABS است
    فکر کنم جواب شما رو HIMMLER جان دادن.

6. 2 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با پست هایی که با دلیل و مدرک باشه و درست باشه برخورد نمیشه.
    یوتوب منبع نمیشه اگه میخواهید اشتباه بودن حرف ایشان رو ثابت کنید میتونید خودتون با دلیل و مدرک و منبع معتبر توضیح بدید که با این کار هم بحث مفید میشه و دیگران هم میتونن استفاده بکنن! هدف از اینجا بودن شاید برای بعضی ها بازی و سرگرمی باشه اما به شخص بنده یادگرفتن و استفاده از تجربه ی دوستان با ایجاد بحث سالم و مفید و نتیجه گیری خوب هست!

فکر کنم جواب شما رو HIMMLER جان دادن.
    فیلمهای فنی که دارم میگم تو یوتیوب است را heinrich_himmler نساخته که میگویید منبع نیست بلکه اکثراً مربوطند به خود خودروسازهای معتبر که شما داری میگی منبع نیست ! معلوم شد اصلاً نگاه نکردید و همینطوری چیزی میپرانید
    بله وقتی منبع برای شما فقط حرفهای HIMMLER جانتان!!! باشد که دارید پستهای مخالف ایشان را که مچش را باز کرده ام تند و تند همه جا دیلیت میکنید دیگر حرفی باقی نمیماند . همین کم بود بعد از انبوه دروغهایی که در سایر تاپیکها گفته بیاید و تاپیک اینجانب را هم به انحراف بکشاند که با پشتیبانی شخص شما دارد اینکار را به نحو احسن میکند . دارد اسمان ریسمان میکند و معلوم نیست چند کلاس درس خوانده که موثق را موسق مینویسد ! بنازم به سواد این آقا که خودش را همه جا میخواهد متخصص جا بزند و دیگران را عوام زده و بیسواد !
    نقل قول نوشته شده توسط heinrich_himmler
    یوتیوب از کی شده منبع موسق ما خبر نداریم؟؟!!
    Last edited by Namdarian; 07-12-2010 at 20:23.

8. 2 کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

معلوم نیست چند کلاس درس خوانده که موثق را موسق مینویسد ! بنازم به سواد این آقا که خودش را همه جا میخواهد متخصص جا بزند و دیگران را عوام زده و بیسواد !

به جای اینکه بشینی از من غلط املایی بگیری و این همه توهین به کسی که نمیشناسی بکنی برو 4 تا مطلب گیر بیار بدرد 2 نفر بخوره.
    من نیازی ندارم خودمو جای کسی جا بزنم عزیزم. اما اگه خیلی دوست داری بیوگرافی بنده حقیر رو بدونی با عرض شرمندگی خدمت همه اعضای سایت و پوزش از همه:
    اسمم بابکه
    فوق دیپلم جوش دارم و مدرس رشته جوش و برش و صنایع فلزی سازمان آموزش و پرورشم
    کارشناس فنی شرکت سایپا یدک و زامیاد هستم
    دو سال هم کارشناس فنی شرکت کیا موتور هستم. تمام مدارکش موجوده
    اگه مدیرای بخش بخوان ارائه میدم.
    تا حالا هم یادم نمیاد توی یه پست غیر مرتبط با اونچه رشتمه نظر تخصصی از خودم صادر کنم.
    اما بحث اینه که برادر من،، من که نه شما رو میشناسم نه فرشاد خان رو!! حالا شما با هم تصفیه حساب قدیمی دارین زشته سر یکی دیگه خالی می کنی. اگرم دارم اشتباه میگم خوب خدا نگهت داره چرا فحش میدیو شخصیت دیگران رو خورد می کنی؟ با دلیل بگو ما هم قانع بشیم! آخه این که برو یوتیوب ببین و من ترمز زدم نگرفتو عموم خریده می گه خوبه ( منظور شما نیستی، کلا از این نوع بحثا) که دلیل نشد!!
    من اگه اشتباه می کنم بگو فلانی به فلان دلیل داری اشتباه می کنی. نه اینکه برگردی بگی بی سوادو دروغگو و ...
    پر واضحه که شما نظر منو قبول نداری منم نظر شما رو! اما تا حالا دیدی من برگردم بهت دری وری بگم؟
    فکر می کنی نمی تونم بگم؟
    اون قضیه موسق رو هم تو تمام سایتها همه می دونن من از بچگیم املام تعطیل بوده. تو سایت خودمم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه بنده خدایی زحمت می کشه غلط املاییهامو همیشه می گیره :43: از این یک جهت ما رو معاف کنین که قبول دارم سطح سوادم ضعیفه!
    باز هم ازینکه باعث رنجش خاطر دوستان شدم معذرت می خوام اما جدا بیش از این توهین رو تحمل نمی کنم.
    ممنون که پست غیر مرتبط منو تا آخر خوندی.
    Last edited by heinrich_himmler; 07-12-2010 at 23:08.

10. 7 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

در مورد بحث اصلی هم که گفته شده چرخهای عقب از این سنسور بی بهره اند باید عرض شود که معمولا انجام این کار ممکن نیست.
    چون حتی اگه چرخهای عقب مجهز به سیستم ضد قفل ترمز نباشن اما حتما باید سنسور رو بابت دادن اطلاعات به ECU مربوط به ABS داشته باشن.
    نکته اینجاست که محل نصب سنسورها کمی در زاویه دید نامناسبه و به راحتی دیده نمیشه، سنسورها در واقع در پشت انحنای اکسل عقب و روی قسمتی که محور عقب روش ثابت میشه نصب میشن و تا کاسه عقب به طور کامل خارج نشه و صفحه پشت برداشته نشه به راحتی دیده نمیشن.
    برای بهتر مشخص شدن موضوع برای دوستان 3 عکس از محل نصب سنسور از یه خودروی تحویل جدید رو گرفتم که با توضیح کوتاه میذارم تا ببینید.

محل گذر سیمهای سنسور از قسمت اکسل

سنسور ABS روی چرخ عقب

محل نصب سنسور از زاویه ای دورتر (پشت انحنای اکسل)

12. 12 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آقای نامداریان دلیل این همه انکار رو من واقعا نمی تونم درک کنم؟
    گفتم، من خودم کارشناس فنی نمایندگیم و اینکه چرا همکار من همچین حرف نسنجیده ای به شما زده رو درک نمی کنم!!
    اینکه تمام خودروهای در این سطح فاقد استانداردهای لازم ایمنی هستند رو قبول دارم اما بحث ما علمیه.
    غیر ممکنه چرخهای عقب فاقد سنسور باشن به دو دلیل:
    1. اگه مقسم روغن رو نگاه کنی میبینی 4 کانالست، یعنی برای 4 چرخ خروجی داره پس حتما باید اطلاعات از 4 چرخ به واحد پردازنده الکترونیکی ترمز ضد قفل یا ECU ترمز برسه.
    2. پردازنده نیاز داره که اطلاعات هر 4 چرخ رو داشته باشه حتی اگه 2 چرخ دارای ترمز ضد قفل باشن. کما اینکه اگه سنسور هر چرخ رو حذف کنید ABS خودروتون از کارمی افته و چراغ پشت آمپر روشن میشه.
    عکسهایی که در صفحه اول تاپیک از چرخ عقب گذاشتین واضحن اما از زاویه نامناسبن.
    ضمن اینکه چرخ دنده ای که در موردش صحبت می کنین طبق گفته تاپیک قبلیم و برعکس چرخ جلو بیرون نیست. در چرخ عقب این چرخ دنده پشت سیستم کاسه ترمز پنهانه.
    پیشنهاد می کنم از همون خودرویی که عکسش رو گذاشتین یه بار دیگه بازدید کنین. ولی این بار از این زاویه ای اکه من عکسها رو گذاشتم. اگه واضح نیست بگین باز هم براتون عکس میذارم.

14. 4 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

آقای نامداریان دلیل این همه انکار رو من واقعا نمی تونم درک کنم؟
    گفتم، من خودم کارشناس فنی نمایندگیم و اینکه چرا همکار من همچین حرف نسنجیده ای به شما زده رو درک نمی کنم!!
    اینکه تمام خودروهای در این سطح فاقد استانداردهای لازم ایمنی هستند رو قبول دارم اما بحث ما علمیه.
    غیر ممکنه چرخهای عقب فاقد سنسور باشن به دو دلیل:
    1. اگه مقسم روغن رو نگاه کنی میبینی 4 کانالست، یعنی برای 4 چرخ خروجی داره پس حتما باید اطلاعات از 4 چرخ به واحد پردازنده الکترونیکی ترمز ضد قفل یا ECU ترمز برسه.
    2. پردازنده نیاز داره که اطلاعات هر 4 چرخ رو داشته باشه حتی اگه 2 چرخ دارای ترمز ضد قفل باشن. کما اینکه اگه سنسور هر چرخ رو حذف کنید ABS خودروتون از کارمی افته و چراغ پشت آمپر روشن میشه.
    عکسهایی که در صفحه اول تاپیک از چرخ عقب گذاشتین واضحن اما از زاویه نامناسبن.
    ضمن اینکه چرخ دنده ای که در موردش صحبت می کنین طبق گفته تاپیک قبلیم و برعکس چرخ جلو بیرون نیست. در چرخ عقب این چرخ دنده پشت سیستم کاسه ترمز پنهانه.
    پیشنهاد می کنم از همون خودرویی که عکسش رو گذاشتین یه بار دیگه بازدید کنین. ولی این بار از این زاویه ای اکه من عکسها رو گذاشتم. اگه واضح نیست بگین باز هم براتون عکس میذارم.
    حرف شما كاملا درسته
    مبنا اطلاعاتم جايي هست كه كار ميكنم سايپا كاشان سنسور در هر 4 چرخ نصب شده و يكي از سنسور ها قطع بشه فالت ميشه
    مقسم و پمپ هم براي هر 4 چرخ در نظر گرفته شده و اينكه خيلي وقته كه اكسل هاي عقب CBS نسل قديم كه سنسور نداشتن توليد نميشه و اكسل هاي عقب همه ABS هستن و فقط و فقط هم اكسل ABS نصب ميشه

16. 3 کاربر از bandary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تاپیک به خاطر این که به نتیجه رسید قفل میشه.
    ممنون از همه ی دوستان.

18. 3 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 9 از 9 اولاول ... 56789

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •