معلوم نیست چند کلاس درس خوانده که موثق را موسق مینویسد ! بنازم به سواد این آقا که خودش را همه جا میخواهد متخصص جا بزند و دیگران را عوام زده و بیسواد !
.gif)
به جای اینکه بشینی از من غلط املایی بگیری و این همه توهین به کسی که نمیشناسی بکنی برو 4 تا مطلب گیر بیار بدرد 2 نفر بخوره.
من نیازی ندارم خودمو جای کسی جا بزنم عزیزم. اما اگه خیلی دوست داری بیوگرافی بنده حقیر رو بدونی با عرض شرمندگی خدمت همه اعضای سایت و پوزش از همه:
اسمم بابکه
فوق دیپلم جوش دارم و مدرس رشته جوش و برش و صنایع فلزی سازمان آموزش و پرورشم
کارشناس فنی شرکت سایپا یدک و زامیاد هستم
دو سال هم کارشناس فنی شرکت کیا موتور هستم. تمام مدارکش موجوده .gif)
.gif)
اگه مدیرای بخش بخوان ارائه میدم.
تا حالا هم یادم نمیاد توی یه پست غیر مرتبط با اونچه رشتمه نظر تخصصی از خودم صادر کنم.
اما بحث اینه که برادر من،، من که نه شما رو میشناسم نه فرشاد خان رو!! حالا شما با هم تصفیه حساب قدیمی دارین زشته سر یکی دیگه خالی می کنی. اگرم دارم اشتباه میگم خوب خدا نگهت داره چرا فحش میدیو شخصیت دیگران رو خورد می کنی؟ با دلیل بگو ما هم قانع بشیم! آخه این که برو یوتیوب ببین و من ترمز زدم نگرفتو عموم خریده می گه خوبه ( منظور شما نیستی، کلا از این نوع بحثا) که دلیل نشد!!
من اگه اشتباه می کنم بگو فلانی به فلان دلیل داری اشتباه می کنی. نه اینکه برگردی بگی بی سوادو دروغگو و ...
پر واضحه که شما نظر منو قبول نداری منم نظر شما رو! اما تا حالا دیدی من برگردم بهت دری وری بگم؟
فکر می کنی نمی تونم بگم؟
اون قضیه موسق رو هم تو تمام سایتها همه می دونن من از بچگیم املام تعطیل بوده. تو سایت خودمم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه بنده خدایی زحمت می کشه غلط املاییهامو همیشه می گیره :43: از این یک جهت ما رو معاف کنین که قبول دارم سطح سوادم ضعیفه!
باز هم ازینکه باعث رنجش خاطر دوستان شدم معذرت می خوام اما جدا بیش از این توهین رو تحمل نمی کنم.
ممنون که پست غیر مرتبط منو تا آخر خوندی.