سلام به برو بچه های گل گلاب
آقا من بازی رو تموم کردم
البته دمو رو تموم کردم
تا نیم فصل یعنی نقل و انتقالات زمستانی که لیگ اسپانیا اول بودم بازی رفت جام حذفی رو تو خونه حریف 2-2 کردم و چمپیونز لیگ هم از گروهم به عنوان تیم دوم صعود کردم خوردم به بایرن مونیخ !
که یهو بازی تموم شد
من تو همه حالاتش رو تو نرمال بازی کردم
خیلی باحال بود
واسه خرید و فروش بازیکن یه ترفندهایی اومده در حد تیم ملی
مثلا وقتی بازیکنی رو میخواید بفروشید و میذارید تو لیست فروش
وقتی مشتری ای واسش پیدا نشد
میتونستید خودتون به باشگاههای دیگه پیشنهاد بکنید
ولی تازگی من یه قسمت دیدم که اگه بازم کسی خریدارش نبود میتونید با وکیل خود بازیکن تماس بگیرید و بگید که اون بگرده دنبال مشتری واسه بازیکن که در صورت پیدا کردن مشتری 5درصد از قیمت قرارداد جدیدش مال وکیل میشه !
ولی در کل فروش بازیکن خیلی خیلی سخت شده
یه قسمت دیگه هم بود که من کف کردم
من رئال رو داشتم
از منچستر ، چلسی یا هر باشگاه دیگه ای میتونستم بازیکن بخرم
البته به غیر بارسا
ولی نکته جالب اینجاست که من میخواستم فیلیپ لام و شواین اشتایگر رو بخرم ولی در کمال تعجب میگفتن که ما فقط میریم تو باشگاه بزرگتر از بایرن !!!!!!!!!!!
چند نفر رو فرستادم که برن با وکیلهاشون جلسه بذارن ببینم حرف حسابشون چیه
همه چیز دستم اومد بعد !
گفتن که دستمزدشون اینقدره با اینقدر میتونی بخریشون منتها حرفهای اینها بهانست و خودشون نمیخوان که الان جدا شن و تو واسه خریدشون فعلا کار مشکلی داری
گفت بذار یه سال دیگه که داره قرارداشون تموم میشه راحت میتونی بخریشون !!!
اما یه قسمت دیگه
تو قرعه کشی واسه گروه بندی چمپیونزلیگ درست عین مراسمی بود که تو زوریخ هر ساله برگذار میشه
فوق العاده جذاب و هیجان انگیز با محیط جدید و زیبا
انیمیشن های قبل بازیهای بزرگ هم خیلی بهتر شده و کلا عوض شده
مثلا قبلا ال دربی شهر مادرید رو دقیق معرفی نمیکرد ولی ایندفعه ترکوندن
یه مورد دیگه اینکه وقتی بازیکن جوونی رو میخرید و بهش بازی میدید هر چند هفته مینوسه که این بازیکن تجربیات جدیدی رو بدست آورده و داره تبدیل به یه بازیکن بزرگ تجربه میشه و به اگه این بازی دادن بهش رو ادامه بدید ستاره ی بزرگی میشه
اما یه چندتا اشکال
مراسم اعلام بهترین بازیکن سال اروپا درست مثل قبله و نوآوری جدیدی توش دیده نمیشه
و دیگه اینکه بابا من پدرم در اومد تا مثلا تو رئال گرانرو رو بکنم هافبک وسط ، 10 تا بازی گذاشتم تو اون پست بازم نشد که نشد
همینطور واسه پدرو لئون گذاشتمش بال هجومی سمت راست ولی بعد 10 تا بازی بازم اون پست بهش اضافه نشد
نمیدونم دیگه چه کار کنم
تو قسمت ترجیحات خودم نسبت به پستشون هم همه کار کردم اما کلا تو کتشون نمیره
قربون همتون
سوالی بود بازم در خدمتم