مدلش i5 450M 2.4Ghz هست
از دبی
مدلش i5 450M 2.4Ghz هست
از دبی
سلام
دوستان یه مدل y560 تو سایت لنوو هست که blueray داره . کسی تو ایران همچین مدلی رو دیده ؟؟؟
یه سوال دیگه قیمت y560 الان چنده هم تو ایران هم جهانیش ؟؟؟
tanx![]()
قیمت ها ماله امروز هست.
i7 1.450 تومان
i5 1.270 تومان
(مدل های سفارشی سازگار ارقام)
کانفیگ i7 همونه مه تو پست اول هست ؟؟؟
چرا اینقدر گرون ؟؟؟
هم قیمت Asus N61JQ شده که!!!!
اگه اینقدر باشه قیمتش خرید Asus N61JQ با توجه به امکانات بیشترش بهتر نیست ؟؟؟
بله همونه ! شما ظاهرا قیمت n61 رو دقیق نمیدونی الان شده 1570 هزار تومن ! تازه این کمترین قیمت هست ! اما لنوو رو میتونی 1430 هم پیدا کنی !
دمای لنوو میارزه به کل usb 3 و بلوری n61 !
با این قیمتامثل اینکه باید بیخیال بشم فعلآ
![]()
ببخشید سوال مبتدیانه میپرسم چجوری باید بایوس آپدیت کنم.
مطمعنی که ریسکشو قبول میکنی؟ اگه اره میری اینجا
مشخصات لپتاپ. رو میزنی بعدش وارد صفحه دانلود میشی همون گزینه های اول نوشته بایاس بازش میکنی و نسخه مخصوص سیستم عاملو دانلود میکنی . بعدش هم اجرا میکنی برنامرو و اپدیت میکنی .... قبل از اپدیت میگن هم باطریت باید پر باشه . هم اینکه به برق وصل باشه . یا حق .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من دیگه دارم خل میشم موندم این y560 i7 با قیمت 1.480 بگیرم یا نه
قیمتش ممکنه از این بیشتر هم بشه؟
به نظر شما من چه کنم؟؟؟؟
مرسی
اره با توجه به اینکه فرقش با i5 حدود 100 تومنه بنظرم خرید i7 بصرف تره چند تا دلیل هم دارم . اول اینکه هر 4 تا هسته طبق بررسی های خودم کلاکشون به 2.8 میرسه . بعدشم اینکه کلا لپتاپ خنکی هم هست . من اگه باشم پای 1480 باشه . یکم وامیستم . البته هم ممکنه بالاتر بره هم اینکه پایین بیاد اما متعسفانه بازار ما تو هواست . من دقیقا 2 ماه پیش خریدمش 1280 تومن ! شما حساب کن هر روز داره میره بالاتر فکر کنم بازم بیشتر بشه . n61 هم که شده 1590 ! من توی شیراز قیمت گرفتم ! هر جور خودت میدونی .............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)