تندر که تو ایمنی بهتره
سرعت هم که خوبه
تندر که تو ایمنی بهتره
سرعت هم که خوبه
در این آدرس تمام تفاوت ها رو نوشته .slx e2 - dlx e1 -std e0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است.
لطفا دلیل خود را بگویید.
مدل های تندر:std-std/ac-dlx-dlx/cp-dlx/cpsp-slx-slx/lp
بعد از تحویل گرفتن تندر واستفاده از آن چه مشکلات و برتری هایی نسبت به ماشین های هم سطح خود داشته؟از کدام ماشین هم سطح خودش بهتر و از کدوم بدتره؟
ماشین های هم سطح تندر:405-206تمام تیپ ها-سمند-ریو-و...
Last edited by لوگان; 08-06-2008 at 11:07.
الان نتها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که کلید باز شدن صندوق عقب از توی ماشین نداره , در ضمن چراغ دنده عقب هم فقط یدونه داره که خب اون کار ایرانی هاست.از اونجا که سطح ماشین خیلی بالاست موقع دنده عقب آدم فکر میکنه پشت خاور نشسته ! برا همین نیاز به سنسور های فاصله سنج روی شپر عقبش واقعا احساس میشه.
کلید باز شدن درب صندوق عقبو میشه تنها یا همراه بعضی از دزدگیرها نصب کرد. ودر مورد پشتش حق با شماست و بازم میشه روش فاصله سنج نصب کرد.
با تشکر
مطمنا اگه لوگان بهتر نباشه بدتر نیست.شما از چه نظر میگین که تندر از 206 تیپ 5 و 6 بدتره.
من از اونهایی که 206 تیپ 5و6 داشتم خبر دارم که اونو فروختند تندر خریدن میگفتند فقط اولاش چون آب بندی نشده بود شتابش کم تر بود بعد در همون حد حتی بیشتر شد.و 100% تندر در حد 206 تیپ 5 و 6 هست و حتی بهتر از اون.
موتورشون جفتشون که 1600 سی سی امکانات تندر فول از اونا که بیشتره تازه صندوق هم داره دیگه چی می خواین.
امکانات و موتور درست اما کیفیت سواری 206 بهتره و شتاب اتومبیل هم بهتره در ضمن 206ایمن تر هست
از همه مهم تر جوون ها 206 به خاطر طاهر قشنگ ترش ترجیح میدن
به نظر من قضاوت درباره لوگان سخته چون قیمت اولیش که قرار بود تولید بشه یعنی 6-7 ملیون همه امیدوار کرد برای یک ماشین خوب و مقرون به صرفه اما الان....
قیمتش که قبول ولی هنوز هم می صرفه ماشینای دیگه رو نگاه منید چه قدر قیمتاشون بالا رفته پرشیا 18 میلیون زانتیا 32 میلیون و... واز نظر قیافه چون این ماشین طرح جدیدی یعنی همچین طرحی ما تئو ایران نداشتیم وجدیده مردم میگن زشته چون یادم اون موقع که 206 تازه اومده بود مردم میگفتند این ماشینه چیه بابا شبیه کوزه است.
در ضمن اگه مردم در گذشت زمان از ریختش خوششون نیومد ماشینی است که خوب اسپرت میشه و میشه قشنگش کرد.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)