فکر کنم مشکل من از استرس نبود، چون با مصرف قرص رانیتیدین بهتر شدم.
خدا رو شکر .............
دیگه صبحا میام .............![]()
سلام دوستان
من رفتم دکتر گیاهی!
یه عرق گیاهی بهم داد بنام عرق زنیان،
گفته هر وقت حالم بد بود یه نیم استکان بخورم.
صبح که بیدار میشم میخورم خیلی خوبه، تا میخورم انگار اثر میکنه.
امیدوارم واسه شما هم تاثیر داشته باشه![]()
سلام من پسر 24 سال این مشکل را 5 سال داشتم حتی اندسکوپی هم دادم خیلی هم آزمایشات جور وا جوردادم اما همش مال اعصاب بود الان دکتر فوق تخصص ارام بخش بهم داده نخوردم ولی با ورزش و تلقین مثبت هر شب موقع خواب وصبح که بیدار میشدم در طول یکماه خدا یا شکر حالم بهتر شد![]()
سلام دوستان، منو بادتونه؟
یه سر رفتم دکتر متخصص گوارش!
دکتر واسه من داروی کلردیازپوکساید تجویز کرده، دکترم گفته هرشب یه دونه بخورم، سه تا بسته 10 تایی هم تجویز کرده.
تو این فروم خوندم که یکی از کاربرا گفته بود بیشتر از 20 روز نباید این قرص رو مصرف کرد، چون اعتیاد آوره!
دکتر من 30 تا قرص داده... من 20 تا بیشتر نمیخورم
گفتم شما هم بدونید!
دوست عزیز این دارو در اصل جزء داروهای اعصاب هست و نباید به کباره و سرخود قطع کرد
شما فقط به دستور و تجویز پزشکتون عمل کنید و به حرف دیگران کاری نداشته باشید .
سلام دوستان ،منم دقیقا مشکل شما رو دارم،25 ساله ،بیشتر از 5 ساله ک این مشکل رو دارم،و صبح ها ک از خواب بیدار میشم حالت تهوع شدیدی دارم،گلااب به رو تون تا استفراغ نکنم و یا صبحانه نخورم حالم بهتر نمیشه،و بخاطر این مشکلم خوردن صبحانه هم برام خیلی سخته، اصولا وقتی استفراغ میکنم فقط ی مایع زرد رنگ و تلخ بالا میارم،و بعدش حالم بهتر میشه،،البته وقتایی هم ک غذا میخورم و مخصوصا غذایی ک میخورم،اگه نون داشته باشه و بعد از خودن غذا،فعالیت شدیدی داشته باشم ک باعث بشه ی کم نفسم بگیره و به نفس زدن بیفتم،خیلی زود همه رو بالا میارم،و اصولا بهترین غذاهایی ک با بدن من سازگاره برنج و ماکارونی هست ،به طور کلی غذاهایی ک نون توش مصرف نشه،و اینم گفته باشم ک وقتایی ک استرس دارم،صبح ها حالت تهوع ام بدتر و خیلی شدید تر میشه،،و فقط ی روزهای خاصی ک دلیل نا معلومه واسم،گاهی وقتا صبح ها این مشکل رو ندارم،وگرنه تو 95 درصد روزهای سال من صبح ها این مشکل حالت تهوع رو دارم،دو بار هم دکتر رفتم ولی داروهایی ک تجویز کردن تاثیری نداشته برام،اضافه کنم ک رو بو ها خیلی حساسم،و کوچکترین بویی ک دوس نداشته باشم باعث میشه حالت تهوع بگیرم،مخصوصا تا وقتی ک هنوز صبحانه نخوردم،،حتی چن وقته متوجه شدم یکی از دلایل تشدید حالت تهوع م،بوی بالشتمه ک به دلیل استفاده ،،کمی کثیف شده الانم ی مدتیه ک روپوش بالشتمو خیلی زود به زود عوض میکنم و تاثیر خوبی داشته رو کمتر شدن اثر حالت تهوع م،از همه دوستان خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارن در اختیارم بزارن،چون خیلی این روزا ها دارم اذیت میشم،
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)