آخه اینم شد بازی... واقعا متاسفم
آخه اینم شد بازی... واقعا متاسفم
شوخی بود دیگه ؟!
-
برا کی حالا متاسف هستی ؟!![]()
فکر کنم منظورت نسخه pc و ps3 باشه چون اول صفحه قبل کامل به نسخه 360 اشاره شده بودgamespotهم به بازی نمره ی عالی 9 از 10 داد.![]()
الان توی metacritic و gamerankings و اینا بهترین بازی های تاریخ پی سی از نظر امتیاز رو می دیدم یکمی خندم گرفت آخه خیلی جالبه
مخصوصا gamerankings ! اینا 5 تا بازی برتر تاریخ پی سی توی اون سایتن:
The Orange Box 95.82
Half-Life 2 95.31
Portal 2 94.92
Mass Effect 2 94.48
BioShock 94.44
یعنی از 5 بازی برتر تاریخ 3 تای اول برای ابر شرکت Valve و تازه از این 3 تا هم 2 تا Portal هستش!
توی metacritic هم تقریبا به این نزدیک بود. یعنی کلا این Valve باید هر چند سال یکبار یه بمبی بترکونه!
بازم میگم برعکس یه سری بازی ها که شرکتشون خوششون اومده هر سال یه شماره بیرون میده و فقط دنبال فروشن یه سری شرکت ها مثل Valve هر 3-4 سال یکبار یه بازی بیرون میده که جزو بهترین های تاریخ قرار بگیره و هر وقت بخوان بهترین های تاریخ رو بگن اسم اونا در صدر قرار می گیره و دیگه توی دنیای بازی های کامپیوتری جاودانه شدن
کلا منتظر گرفتن جایزه های رنگارنگ این بازی در آخر سال باشید و بازم مثل قبل میگم که ریلکس باشید و هیچ تعجبی نکنید
امیدوارم فردا میرم دیگه بازی رو اورده باشن اصلا نمی تونم براش صبر کنم! عاشق این بازی های این مدلیم که پر از نوآورین
در یه کلام Valve با بازی هاش صنعت گیم رو داره جلو می بره کافیه مثلا از شماره یک Half Life تا به الان رو یه بار مرور کنید....
بله بله با این چیزایی که گفتم صد در صد همینیه که میگیآخه اینم شد بازی... واقعا متاسفم![]()
شرمنده برا اسپم دیدم خیلی خوشحالید گفتم یه چیزی بگم جو عوض شه : دی
شوخی بود دیگه ؟!
-
برا کی حالا متاسف هستی ؟!![]()
نه بابا اینطوری هم نیست همین L4D سال 2008 اومد و L4D 2 سال 2009 که البته هر دوشون خیلی خوب بودن.بازم میگم برعکس یه سری بازی ها که شرکتشون خوششون اومده هر سال یه شماره بیرون میده و فقط دنبال فروشن یه سری شرکت ها مثل Valve هر 3-4 سال یکبار یه بازی بیرون میده که جزو بهترین های تاریخ قرار بگیره و هر وقت بخوان بهترین های تاریخ رو بگن اسم اونا در صدر قرار می گیره و دیگه توی دنیای بازی های کامپیوتری جاودانه شدن
در مجموع VALVE فقط خوراکش شوتر هست و به نظرم بهترین چیزی که دادن بیرون The Orange Box بود ... واقعا همه چیز توش بود
موفق شدم بازیو انجام بدم
همون اول بازی هیچ دمویی نشون نداد و یه راست رفت تو بازی.این حرکت خیلی بیخود بود
بازی روال تکراری داره و این منو خسته میکنه
البته من از بازیهای فکری خیلی خیلی خوشم میاد و چون اینم یه جورایی فکریه بهم چسبید
گرافیک بازی که تو آفسایده
در کل 9 زیادیشه
شاید یه کم دیگه برم جلوتر بیشتر خوشم بیاد
بچه ها بازیو میخوام دانلود کنم!
شوتر یعنی چی؟ بعد شوتر معمایی یعنی چی؟![]()
یعنی شوتر معمایی دیگه!: دیشوتر معمایی یعنی چی؟
شوتر به بازیهایی می گن که توش شوت میزنن مثل فوتبال ، معماییشم یعنی ترکیبتو خودت باید بچینی(شوخی)
--
شوتر به بازی ای می گن که توش تیراندازی داره .
معمایی هم یعنی باید معما های داخل بازی رو حل کنی و یه راهی به مرحله بعد پیدا کنی .
توی شماره یک شما 2 تا اسلحه داشتی که هر کدوم یه نوع دریچه روی در و دیوار ایجاد می کردن که شما باید از توی این دریچه ها رد میشدی و مرحله رو تموم میکردی
این شماره رو هنوز بازی نکردم ولی قطعا اینم مثل قبلیشه .![]()
معماهای این بازی خیلی جالبن ولی اصلا به درد شوتر نمیخوره.نمیدونم چرا
باید اینجوری مینوشتی:
.
معماهای این بازی خیلی جالبن ولی به نظرم اصلا به درد شوتر نمیخوره.نمیدونم چرا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)