تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 12 اولاول ... 56789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 117

نام تاپيک: FreeAgent GoFlex TV HD Media Player

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    من هم يكي از اين دستگاه ها را خريدم اما به يك مشكل برخوردم، بعضي از فايل‌هاي MKV را كه پخش ميكنه صدا داره اما تصوير نداره توي انفوميشن هم كه ميري ميزنهunknown file مشخصات فايل اينه MPEG4 Video (H264) 1280x536 23.98fps كسي ميتونه كمك كنه؟ راستي شايد بايد آپديت بشه؟ قبلا تشكر ميكنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من تازه این دستگاه رو خریدم خیلی با هاش ور رفتم تا آپدیت شد حالا ذکر چند نکته رو لازم دیدم بگم
    برای آپدیت دستگاه :
    1- دانلود فایل مربوطه از سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2-فایل رو دانلود کردی باید آنزیپ کنی بعد فایل رو تو یک پوشه بریز و به یو اس پی انتقال بده
    3-برق دستگاه رو از اون جدا کن
    4-یو اس پی رو به ورودی ÷شت دستگاه وصل کن (اگه به ورودی کناری بزنی سرکارت می ذاره )
    5- تلویزیون رو روشن کن
    6-دکمه ریست که کنار دستگاه است را با یک سیخ فشار بده و نگه دار
    7-همزمان برق دستگاه رو وصل کن . یادت باشه دکمه ریست رو ول نکنی
    8-وقتی که برق دستگاه رو وصل کردی آرم سیگیت تو تلویزیون پیدا می شه که آنموقع دکمه ریست رو رها کن
    9- آپدیت آغاز می شه و تا وقتی کامل نشد از دستگاه استفاده نکن

در ضمن زیر نویس فارسی رو هم که با فرمت srt است خرچنگ قورباغه نشون می ده که با نرم افزار tex2vobsub زیرنویس srt رو به sub تبدیل کن که دو تا فایل sub و idx درست می شه که با نام فیلم همنام کن یعنی هر سه فایل یک نام داشته باشه ولی فرمتهاش تغییر نمی کنه بعد همه فایلها رو تو یک پوشه بریز و تو دستگاه پخش کن برای نمایش زیر نویس هم باید دکمه منو رو بزنی بعد روی subtittel که در منو کنار home است کلیک کن و رو زیر نویس fa کلیک کن تا پخش بشه اگه نشد دوباره subtittel رو بزن و مجدد رو fa کلیک کن حتما پخش م یکنه

دوستان یک سئوال هم داشتم اگه کسی پیدا کرد خبر بده
    فایل آپدیت جدید رو هر چند مدت می ذارن تو سایت و آیا از اندیک عربی و فارسی هم استفاده می کنن توش
    با تشکر علی اکبر

3. این کاربر از abz1356 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

دوستان یکه تحربه دیگه در نرم افزار tex2vobsub
    وقتی که زیرنویس رو تبدیل می کنی و تو دستگاه goflex tv \پخش می کنی رنگهاش تغییر می کنه و خوب نمایش نمیده من بعد امتحان 50 بار تبدیل یک زیر نویس بالاخره تونستم یک زیرنویس با کیفیت بهتر درست کنم که تنظیمات نرم افزار رو اینطور تنظیم کنید
    قسمت نام فونت رو با فونت b nazanin
    قسمت font chrset رو default
    قسمت font style رو bold
    قسمت font saiz رو 22
    قسمت aligenرو center
    قسمت outline رو مقدار 2
    قسمت langueg را fa persian
    قسمت color که از همه مهمتره قسمت text رو رنگ صورتی و قسمت outine رو رنگ سفید و قسمت antialias رو رنگ مشکی بزارید
    بقیه تنظیمات رو دست نزنید زیرنویس را از قمست مربوطه لود کنید و گزینه تبدیل رو بزنید
    راستی اگه کسی راه بهتری برا خوانا بودن زیرنویس بلده بزاره ممنون می شم

یه سئوال هم داشتم بعضی از زیر نویسها رو این نرم افزار لود نمی کنه و پیغام می ده که اندازه فایل بزرگه کسی می تونه راهنمایی کنه چطوری حجمش رو

5. این کاربر از abz1356 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    یک سوال چرا وقتی هارد 1 ترا سیگیت رو بهش وصل میکنم بعد از چند ثانیه که اندکسش شروع به کار میکنه ریست میشه.
    روی هاردم علاوه بر فیلم یک سری پشتیان سیستمی از ویندوز 7 هم هست که مخفی هست
    میدونید علت چیه؟
    Last edited by zarrizd; 14-04-2011 at 18:21. دليل: اشتباه یک کلمه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یه سئوال هم داشتم بعضی از زیر نویسها رو این نرم افزار لود نمی کنه و پیغام می ده که اندازه فایل بزرگه کسی می تونه راهنمایی کنه چطوری حجمش رو
    تا اینجا که من زیر نویس ها را تبدیل کردم اون پیغام مربوط به حجم زیرنویس نیست. مربوط به طول خط بعضی از سطهای زیرنویسه که وقتی فونت را کوچیک کنی حل میشه.

-------------
    من فایلهای کامپیوتر را از طریق کابل لن شیر کردم و رو دستگاه تو تی وی میبینم اما وقتی از شیر در میارم باز هم فایلها و فولدرها اونجا هستند. کسی راه حلی میشناسه؟ در ضمن فولدر جدید هم که شیر میکنم اونجا نمیاد.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    کوچکتر کردن فونت رو توصیه نمیکنم . چون ممکنه ناخوانا بشه . بهترکه از نرم افزار Subtitle Workshop برای چند سطر کردن زیر نویس استفاده کنین تا مجبور نشین که فونت رو کوچیک کنید. طبق عکس زیر عمل شود

در ضمن دوستان من این دستگاه رو اواخر اسفند خریدم 135 تومن!!!

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    یک سوال چرا وقتی هارد 1 ترا سیگیت رو بهش وصل میکنم بعد از چند ثانیه که اندکسش شروع به کار میکنه ریست میشه.
    میدونید علت چیه؟

کسی نبود این سوال رو بدونه

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من هم يكي از اين دستگاه ها را خريدم اما به يك مشكل برخوردم، بعضي از فايل‌هاي MKV را كه پخش ميكنه صدا داره اما تصوير نداره توي انفوميشن هم كه ميري ميزنهunknown file مشخصات فايل اينه MPEG4 Video (H264) 1280x536 23.98fps كسي ميتونه كمك كنه؟ راستي شايد بايد آپديت بشه؟ قبلا تشكر ميكنم
    سلام
    یه سوال داشتم ، آیا فایل MKV رو دستکاری کردین ؟؟؟
    چون من یه بار سعی کردم با نرم افزار mkvmerge GUI به فایل MKV زیرنویس الحاق کنم و وقتی تغییرات رو ذخیره کردم فقط صدا داشت و تصویر نداشت !!! که نفهمیدم چرا !!!
    من احتمال میدم که مشکل از خود فایل MKV هست .

---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

سلام دوستان
    میدونید علت چیه؟
    سلام

پیشنهادم اینه که هارد اکسترنالتون از ابتدا فرمت و چند پارتیشن کنین !!! البته این نظر شخصی من هست !!!

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه کی آپدیت جدید goflex hd tv برای پشتیبانی از زبان عربی و فارسی می آید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این تنظیماتی که دوستمون گفتند برای فونت را من انجام دادم اما نتیجه باز هم چیز جالبی از آب در نیامد. دوستان نرم افزاری نمیشناسن که کار تبدیل را با حفظ رنگ انجام بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •