دمت گرم
كلي تو اون سايت گشتم ولي برنامه ويرايش رو پيدا نكردم.ممنون ميشم اگه نام اون نرم افزار ويرايش بازي رو بگيد.
دمت گرم
كلي تو اون سايت گشتم ولي برنامه ويرايش رو پيدا نكردم.ممنون ميشم اگه نام اون نرم افزار ويرايش بازي رو بگيد.
Last edited by mehransystem1122; 11-05-2011 at 19:18.
اسم برنامه اش extractor پکیجی که با استفاده از اینم برنامه ان پک کردی رو دوباره به upk تبدیل می کنه
من يه سوالي دارم كه چون فكر كردم مهم نيست واسش تاپيك نزدم اما خيلي دوست دارم جوابه سوالمو پيدا كنم!!!اگر هم تاپيكي هستش كه ميتونه مربوط به اين سوال باشه بهم معرفي كنيد---tanks
اگه بخوام تو يه بازي دو بعدي و سبكه قديمي يه كاراكترو از بازي حذف كنم راهي هستش؟؟؟ البته اون كاراكتر اصلي نيست فرعيه و يكي از دشمناست---توي اين بازي sor remake v.5
البته رفتم تو فايلها گشتم اسمه اون كاراكترو پيدا كردم و ديليت كردم اما بازي ران نشد---بعد اول بازيرو ران كردم و بعدش ديليت كردم اما باز اون كاراكتر تو بازي اومد!!!
save -های "پرنده های خشمگین" رو از کجا می تونم استخراج کنم؟
سلام دوستان من یه فایل دارم که پسوند arc هست ولی این فایل تو بازی به کار نرفته
من میخوام این فایلو ادیت کنم
دوستان هر چی در مورد این فایلهای arc میدون لطفا بگن و بر نامه ایی که می تونه اینو ادیت کنه
با تشکر
یاعلی
arc يا .... اصلا ربتي به محتوا نداره بايد بگي مال چه بازي ييه تا بشه كمكت كرد
اين arc رو از كجا اوردي ؟
باتشکر از توجهتون
سلام
دوست عزیز این فابل من برای بازی نیست
برایه یک نرم افزار من میخوام ادیتش کنم که فکرکنم دیتای صوتی درون این فایل arc قرارداد و من میخوام که اونو باز کنم و فایلهای خودمو جایگزین کنم
باتشکر
یا علی
درسته که این ربطی به اینجا نداره ولی اسم نرم افزار رو بگو شاید بتونم کمکت کنم
ببخشید من عضو جدید این فروم هستم
یه کار خیلی واجب دارم
نرم افزاری می خواهم که فایل هایی مانند مدل و غیره را از بازی های ایکس باکس استخراج کند
خیلی ممنونم
سلام من تازه عضو این فروم شدم یک کار اضطراری دارم من نرم افزار DMC4Tools رو هر کاری کردم دانلود نشد اگر امکان داره لطفا راهنماییم کنیدممنونم Reza
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)