منم این گوشی رو فقط به خاطر ساپورت نوکیا گرفتم ولی فعلآ هیچی گیر نیاوردم...
البته مطمئن باش الان هم کلی برنامه و بازی داره و در اینده هم خیلی افزایش پیدا میکنه....
منم این گوشی رو فقط به خاطر ساپورت نوکیا گرفتم ولی فعلآ هیچی گیر نیاوردم...
البته مطمئن باش الان هم کلی برنامه و بازی داره و در اینده هم خیلی افزایش پیدا میکنه....
برنامه که هست.ماله سری 60 ورژن 5 هم روش نصب میشه همون برنامه های 5800.البته یکم احتیاط کن همه برنامه های سری 60 ورژن 5 روش نصب نکن چون ممکنه ناسازگار باشه!با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
همه چیز گوشی عالی هست اما یه مشکل اساسی
هرچی میگردم هیچ برنامه ای برای این گوشی نیست
شما جایی رو سراغ دارید؟
به خصوص دنبال برنامه ای برای پسورد گذاشتن رو اس ام اس و گالری و... میگردم
(گوشی جدید هست ، وقتی بخریم ، هرکی ببینه میگه بده ببینم ، شاید هم عمدی نباشه یهو دستش بره رو گالری ای جایی..... )
یه سوال دیگه ، بلوتوث ورژن 3 دیگه تو چه دستگاهی داریم؟ بلوتوث لب تاب ها هم ورژن 3 هست؟
سوال آخرم هم اینکه ، اگه کابل tv out از جای دیگه مثلا همونی که رو گوشی N96 و... هست ، رو این گوشی وصل میشه یا مبدل نیاز داره؟
ممنون
از خود سایت ovi هم میتونید کلی برنامه و گیم خوب دانلود کنید البته احتیاج به v p n و یا قند شکن داره!!
بلوتوث ورژن 3 رویه دستگاه های جدید هستن لپ تاپ های مدل بالا و جدید و همچنین گوشیهای جدید البته نه همشون!
بله همون کابل روش جواب میده.
بله خودتون هم میتونید فلش کنید به وسیله برنامه phoenix .دوستان میدونین چطوری گوشی رو میشه اپدیت کرد؟؟؟منظورم اینه که فارسی بشه و بشه اس ام اس رو فارسی فرستاد؟؟؟
البته میدونم با فلش درست میشه ولی میخوام بدونم خودم هم میتونم فلش بزنم؟؟؟
در ضمن باید فریم ور فارسی رو دانلود کنید از قبل.
بچه ها لطفا یه کمکی بفرمایین
من الان یه C7 دارم که مشکل عجیب و غریبی داره
بازی Angry bird رو ریختم، به تاریخ بازی ایراد میگرفت، رفتمکه تاریخ رو عوض کنم، در لحظه ای که کیبور میاد، اعداد کاملا از کار میافته!! به هزار زحمت و کوبیدن گوشی به در و دیوار تاریخ رو عوض کردم و بازی نصب شد
حالا تو بازی که می رم، فقط حالت مولتی تاچ کار میکنه!! یعنی وقتی دوتا انگشت روی صفحه باشه تاچ فعال هست و با یه انگشت کار نمیکنه!! تو بازی هم که مولتی تاچ فقط واسه بزرگ و کوچک کردن محیط بازی هست و کاربرد دیگه ای نداره!!
آقا یکی کمک کنه چکار کنم تا این مشکل حل بشه...
دوستان عکسهای این گوشی تو بهترین کیفیت چه قدر حجم داره؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی برام مهمه،ممنون میشم یکی جواب بده...
من می خوام این گوشی رو بخرم اما انگار این گوشی خرابی زیاد داره . یه سری برنامه ریختن روش گوشیشون dead شده ! یعنی c6-1 هم مثل همین ممکنه برنامه اینا بریزم دد شه ؟
مشکلن عجیبه! تا به حال ندیدم کسی این مشکلو داشته باشه.
شما بازی رو پاک کن یک بار دیگه نصب کن ببین چی میشه!
من بعد از یه روز نتونستم خودم رو با این گوشی وفق بدم و دادم بفروشنش....
البته تو این رنج قیمت این گوشی یکی از بهترین هاست...![]()
دوست عزیز اگر بخاطر پیچیده بودن فروختین باید بگم کارتون اشتباست اگرم به دلیل دیگه بوده که دیگه هیچی ...
این گوشی سیستم عاملش خیلی ساده هست یعنی حتی از خیلی از گوشی های بدون سیستم عامل تاچ هم ساده تره حالا نمیدونم دیگه مشکل شما چی بوده!
ممنون از جوابتون
حالا جزئیات گرفتن برنامه از ovi رو بعدا ازخرید گوشی ازتون میپرسم
من میخواستم از نمایندگی اصلی نوکیا تو فلکه اطلسی بگیرم ، که تموم کرده بود ، حالا آوردن با قیمت پایین!یه چی حدود 380 نمیدونم چی شد یهو 30 تومن اومد پایین
به نظرتون ممکنه افت کیفیت داشته باشه؟
سلام
والا الان قیمتش به قیمت جهانی مخصوصا c7 خیلی نزدیکه.اما در آینده نمیشه گفت ولی امکان افت داره البته نه خیلی در حئ 10 یا 20 تومن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)