همه این کلاه برداری ها در همین کشور صورت میگیره تازه روغن موتور ماشین یکی از هزاران موارد موجود هست.
مثل لنت ترمزهای اصل فرانسه در بسته بندی ایساکو!!!!!!!!!!!
همه این کلاه برداری ها در همین کشور صورت میگیره تازه روغن موتور ماشین یکی از هزاران موارد موجود هست.
مثل لنت ترمزهای اصل فرانسه در بسته بندی ایساکو!!!!!!!!!!!
حرف ما هم همینه . حالا بالاخره توتالی که تو ایران هست . اصلا روغن خوبی نیست . چون اصلا معلوم نیست از کجا میاد ؟ آیا از خارج وارد میشه ؟ یا به قول دوستان تو همین جاده ساوه پر میشهاین قضیه خداقل در مورد توتال و کاسترول صدق میکنه
و گرنه کسی نمیتونه به یهکی از بزرگترین شرکت های دنیا خورده بگیره .
به همین دلیل ما میگیم بهران سوپر پیشتاز یا ایرانول 16000 یا 12000 استفاده کنین . به خدا من سوپر پیشتاز ریختم اصلا صدای موتورم در نمیاد خیلی خوب و نرم کار میکنه تاره 13 تومنن بیشتر نیست . ولی توتال که میریزی موتور ناله میکنه. خشکه
سلام.فرمایشات شما درسته دوست من.
اما من خودم شخصا روغن لیکو ولی رو برای 405 استفاده کردم و بسیار راضی بودم.
متاسفانه باز هم شاهد حضور پژو 405 با موتور TU5 در سبد محصولات ایران خودرو نیستیم.
چون طی چند ماهی که به فروش رسید استقبال خیلی خوبی کردن به خصوص طرفداران 405
امیدوارم مثل سمند EF7 و L90 نشه.
دوستم داشت شتابش از مال من بیشتر بود و مصرف سوختش کمتر
با حال بود ولی به 206 تیپ 6 نمی شد با این که یه موتور داشتن
سلام من پدر 405 با موتور l3 داره تحویلی اردیبهشت 89 و آبان ماه پدر خانومم 405 با موتور tu5 خرید خلاصه سر دو.ستان و درد نیارم.
جای همه خالی عید با ماشین پدر خانومم رفتیم قشم رفت و برگشت از مشهد حدود 4800 کیلومتر شد.
مصرف ملاشین عالی بود البته با این مشخصات: سرنشین 5 نفر + باربند + حداکثر سرعت 110 میانگین مصرف 8.5
مصرفش نسبت به l3 و صدای موتور خیلی کمه اما نکته ای که واسه من خیلی مهم بود و متاسفانه ماشین رو سفید نشد این بود:
در شتاب بالا موتور کم می آورد و در کورس با موتور l3 وحشتناکم کم می آورد و خدای نکرده اگه به سر بالایی می رسیدی شرمندت می کرد البته این و بگم شتاب 1 و 2 از l3 خیلی بیشتر اما تو سایر دنده ها و البته سرعت بالا کم میاره
من خودم انشالله تا یکی دو ماه دیگه 405 با همون موتور l3 می گیرم واقعا یکی دو لیتر بنزین بیشتر ارزش و داره
به نظر من tu5 واسه کسی خوبه که مثل پراید باهاش رانندگی کنه حداکثر 110
این تجربه و نظر شخصی من بود![]()
سلام
هنوزم 405 با موتور تی یو 5 تو لیست فروش سال 90 ایرانخودرو قرار نگرفته ؟
ممکنه ماشین ایراد داره!
405 با موتور قدیمی فقط تو دنده 1 حدود1 ماشین جلو میوفته بعدش 405 با موتور tu5 سربه سر میشه باهاش دنده 2 که تموم میشه 405 با موتور قدیمی دیگه تو آینست
جدیدا 405 با این موتور رو پسر عمم گرفته دسته من بود تا میتونستم با 405 موتور معمولی و پارسمون تستش کردم
موتور هم لامصب از بس بیصدا هست آدم حس میکنه خاموشه 2بار تو روشنی استارت زدم فکر میکردم خاموشه
حیف که به غیر از موتور خوبش و ای بی اس که اکثرا هم مشکل داره چیزی بیشتر نداره وگرنه فوری میگرفتمش چون هم قیمتش مناسبه هم جاداره ولی ایربگ و آپشن و ...![]()
Last edited by total_overdose; 17-04-2011 at 20:19.
دوست من از بهمن ماه سال 89 تا امروز که جبری از 405 TU5 نیست.
شاید فروشش زیاد بوده شرکت داره تیراژ تولید رو بالا میبره.
آخه کسی دیگه 405 با موتور قدیمی نمیخره.
می گن اسطهلاکش نسبت به موتور قبلی زیاده راست می کن یا شایعه است به نظرمن فقط موتورش صدا نداشته باشه بعد هرچیزی می شه بشه امیدوارم قیمتش ومصرفش کم بشه تا همه بخرنش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)