بابا هیچکی جواب این سوال رو نمیدونه
من هنوز منتظرم
بابا هیچکی جواب این سوال رو نمیدونه
من هنوز منتظرم
اینارو تونستم پیدا کنم
Ghost Recon 3: Advanced Warfighter Trainer
Ghost Recon 3: Advanced Warfighter Savegameکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
X man کارش حرف نداره هميشه به داد همه مي رسه ايکس من جان ممنون
سلام آقا من xml که تو این فایل گفته بود رو کپی کردم اما هیچ اتفاقی نیفتاد فقط profile اسمش تغییر کر د !!!!
قبل از همه یه چیز بگم که بالاخره بعد از 5ماه انتظار بالاخره بازی رو تموم کردم .چون گرافیک و رمم پایین بود (ram 512, VGA 6600( مجبور شدم صبر کنم و تا اینکه یه 512 دیگه رم کنارش گذاشتم. حالا فکر میکنید کجای بازی بودم. نه تو رو خدا حدس بزنید. بله من آخرین مرحله دمدمای آخر بازی بودم . درست پیش ساختمون خرابه . خداییش جالب نیست. مارو میگی...
نه نمیشه . فقط میتونی اسلحه هایی که اول بازی یا توی Drop Point انتخاب می کنی رو داشته باشی (یک کم واقع گرایانه اینجا کار کردند)
من سیوهاشو دارم اگه خواستی بگو آپ کنم البته اگه حجمش زیاد بالا نباشه.
من در مرحله guardrail ix گير كردم هليكوپتر روي درخت فرود مياد چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
object دوم چي كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
توی این مرحله QuarterBack اون قسمتی که باید پرزیدنت رو پیدا کنیم گیر کردم
یه کارگاه ساختمانیه که نمیدونم چی کار باید بکنم
لطفا راهنمایی![]()
بايد اول نيروهاي دشمن را بكشي. يعني اطراف اون محوطه و داخل كارگاه ساختماني رو پاك سازي كنيد منظورم از كارگاه يه منطقه هست كه فقط زيرزمينهاش رو كنده اند. وارد اونجا بشو و دشمنها رو بكش البته پرزيدنت داخل اين كارگاه هست بعد از اينكه همه رو كشتي وظيفه تو محافظت از پرزيدنت هست تا وقتي هلي كوپتر بياد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)