یه دونه دختر خوشگل توش نیست![]()
یه دونه دختر خوشگل توش نیست![]()
خوشگلی رو بیخیال...جز رویا نونهالی ،لیلا برخورداری و امیررضا دلاوری همه ی بازیگراش مرخصن!
سلام
مزخرفترین سریالی که میتوس ساخته بشه
آخه یعنی چی؟ماتو گذاشتن سر کار!!!!!!!
به جای اینکه پول خرج همچین سریالی کن بودجه سریال مختار نامه رو زیاد میکردن
فخيم زاده اينبارو اشتباه كرد
يه سريال خسته كننده ي بي مزه كه برخلاف هدف فخيم زاده كه ميخواسته همه رو درگير كنه و جذاب باشه، خيلي هم مزخرف هستش مخصوصا از بازيگراي نامناسب هم استفاده كرده
نمونش اون دختر لال هستش كه اكيدا بهش نمياد
يارو غذا ميخوره بايد صداي قورت دادنشم بشنويم .واقعا كه
من كه اصلا خوشم نيومد از اين سريال
این تیکه داشتم بالا میوردميارو غذا ميخوره بايد صداي قورت دادنشم بشنويم .واقعا كهبدبختی اون یارو بد قیافه هم نشون میدادن موقع این صحنه
خب حالا كه چي غذا خوردن اونو نشون دادش؟
بخش اصلي فيلم بود مثلا؟
اگه نبود چي ميشد؟
نمی دونم فخیم زاده میخواد این همه آدم با این همه قصه رو چجوری جمع کنه.
فعلا که داره تعداد معماهاش به تعداد معماهای لاست میرسه...ولی من از فخیم زاده انتطار نداشتم...تو چند قسمت قبل همینجا اومدم گفتم تازه اولاشه درست میشه نشد که نشد!!!دیگه نزدیکه خوابمون ببره!!!!امیدوارم فخیم زاده لااقل یه کم به فکر آبروی خودش باشه!!!!!!!همینجوری پیش بره رکوردار کم مخاطب ترین سریال این تلویزیون
میشه!!!این همه بازیگر ریز ودرشت...به همشون نفری یه پلان هم نمیرسه!!!بعد باید قیافه بعضی از این درپیت هارو تا آخر سریال تحمل کنیم!!!
![]()
جالب شد!! طلا ها بدلیه!! یعنی یه ریگی هم نو کفش صاب طلاها که ابراهیمی باشه هست درسته؟
ولی این قسمت وقتی مال خره (بیوک میرزایی) رفت پیش پلیس کپ کردم... آخه قسمت قبلیش پیش خودم گفتم که شرخره اینا رو دک کرد تا شب بعدش یه عده رو بفرسته جلو هاشم که طلا ها رو بدزدند...
این قسمت بدک نبود... تو سریالش همه چی هست الا هیجان... امیدوارم بیشتر بشه.
راستی یه تیکه از قسمت قبلش هم خیلی مسخره بود... آخه کدوم سارقی وقتی از طلافروشی میاد بیرون، ماسک صورتش رو برمیداره تا ملت ببینن!![]()
Last edited by pcforlife; 28-11-2010 at 23:24.
منم کاملا موافقم.
شاید فخیم زاده یه راهی پیدا کرد!!!شاید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)