تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 11 اولاول ... 567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 109

نام تاپيک: آرژانتین 4 اسپانیا 1 / دوستانه

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من رئالیم اما از اسپانیا زیاد خوشم نمیاد.همون سبک بارسا رو اجرا میکنه اما ضعیف تر(خب معلومه دیگه سرمربی رئالی با بازیکنان بارسایی میشه این)
    اما رئال زمان دل بوسکه طوفانی بود واسه خودش(الآن هم هست البته)
    اسپانیا بدون رئالی هاش هیچی نیست.(نمونش هم همین بازی که کاسیاس نبود)

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من رئالیم اما از اسپانیا زیاد خوشم نمیاد.همون سبک بارسا رو اجرا میکنه اما ضعیف تر(خب معلومه دیگه سرمربی رئالی با بازیکنان بارسایی میشه این)
    اما رئال زمان دل بوسکه طوفانی بود واسه خودش(الآن هم هست البته)
    اسپانیا بدون رئالی هاش هیچی نیست.(نمونش هم همین بازی که کاسیاس نبود)
    خیلی عالی بود.حداقل شما طوری بحث کردید که بشه باهاتون بحث رو ادامه داد بعضیا که....
    همین جمله ی اولیتون به خیلیا ثابت می کنه که بارسا در جام جهانی قهرمان شد.
    من خودم به دل بوسکه زیاد اعتقاد ندارم...آراگونس خیلی قشنگتر با این تیم کار می کرد.
    جمله آخرتون هم مربوط به این تاپیک نمی شه!!
    من هم موظم به علاقه مندی های شما احترام بذارم
    راستی امضا قبلیت قشنگ بود!
    TANX

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خیلی عالی بود.حداقل شما طوری بحث کردید که بشه باهاتون بحث رو ادامه داد بعضیا که....
    همین جمله ی اولیتون به خیلیا ثابت می کنه که بارسا در جام جهانی قهرمان شد.
    من خودم به دل بوسکه زیاد اعتقاد ندارم...آراگونس خیلی قشنگتر با این تیم کار می کرد.
    جمله آخرتون هم مربوط به این تاپیک نمی شه!!
    من هم موظم به علاقه مندی های شما احترام بذارم
    راستی امضا قبلیت قشنگ بود!
    TANX
    البته من گفتم بارسا با کمک رئالی ها قهرمان شدن.یعنی اگه رئالی ها نبودن بارسایی ها در خیلی از پست ها ضعف داشتند.(نمونه ی اصلیش دروازه بان)
    یکی از عوامل قهرمانی اسپانیا همین لیگ قدرتمندش هست. شامل رئال و بارسلونا و والنسیا
    وقتی این سه تا با هم یه تیم رو تشکیل دادن اون وقت شدن اسپانیا که چون بارسلونایی ها توش بیشتر بودن سبک بازی مانند تیم بارسلونا در اومد که من زیاد این سبک رو نمی پسندم.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

تیکی تاکا تیکی تاکا که برخی از دوستان بارسایی سینه براش چاک میکردن همین بود؟ 4 تا؟
    این تیکی تاکا که تبلیغ میکنن اصلش مال ارسنال هست.ارسنال بازی زمینی و پاسکاری و از عقب بازی کردن رو 15 سال قبل شروع کرده بود توی این چند سال که افت کرده بارسا شروع به این سبک بازی کرده و همه فکر میکنن کار بارسا هست.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

البته من گفتم بارسا با کمک رئالی ها قهرمان شدن.یعنی اگه رئالی ها نبودن بارسایی ها در خیلی از پست ها ضعف داشتند.(نمونه ی اصلیش دروازه بان)
    یکی از عوامل قهرمانی اسپانیا همین لیگ قدرتمندش هست. شامل رئال و بارسلونا و والنسیا
    وقتی این سه تا با هم یه تیم رو تشکیل دادن اون وقت شدن اسپانیا که چون بارسلونایی ها توش بیشتر بودن سبک بازی مانند تیم بارسلونا در اومد که من زیاد این سبک رو نمی پسندم.
    این رو قبول دارم که کاسیاس خیلی در قهرمانی اسپانیا موثر بود اما اگر والدز از اول دروازه بود مطمئنا اسپانیا اینطوری نمی باخت.الان همه تقصیر ها گردن رینا هست
    و مطمئنا اگر کاسیاس دروازه بود بازی نتیجه بهتری داشت و البته پویول رو هم فراموش نکنیم!

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این تیکی تاکا که تبلیغ میکنن اصلش مال ارسنال هست.ارسنال بازی زمینی و پاسکاری و از عقب بازی کردن رو 15 سال قبل شروع کرده بود توی این چند سال که افت کرده بارسا شروع به این سبک بازی کرده و همه فکر میکنن کار بارسا هست.
    تا حدودی به شما حق می دم.اما اگر بخوایم خیلی دقیق تر به قضیه نگاه کنیم دل بوسکه در رئال مادرید 10 سال پیش این سبک رو با رئال آغاز کرد بعد از دل بوسکه ، ونگر چند سال با این سبک کار کرد و هنوز هم تمایل داره کار کنه ولی به خاطر افت تیم و نداشتن ابزار لازم کمی به چشم نمی یاد.الان آرسنال به نظر من تنها تیم انگلیسی هست که داره این سبک اسپانیایی رو اجرا می کنه . والبته بارسلونای گواردیولا بهترین تیمی هست که این سبک رو اجرا می کنه و تمام قوانینش رو پیاده می کنه.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ولی من شنیدم که تیکی تاکا رو هلند ساخته اصلا..........اسم اون فرد یادم نیست

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی من شنیدم که تیکی تاکا رو هلند ساخته اصلا..........اسم اون فرد یادم نیست
    اون تیکی تاکا نیستش
    توتال فوتباله که فکر کنم بایرن فعلا تنها تیمی باشه که کامل اجراش میکنه به خاطر سرمربی هلندیش که تئوریسین این سبک هستش

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ولی هرچی که هست خیلی روونه....من که خیلی خوشم میاد

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ولی هرچی که هست خیلی روونه....من که خیلی خوشم میاد
    هلند و اسپانیا خیلی فوتبال های قشنگی ارائه می کنند.فوتبالشون هم خیلی نزدیکه به هم.یه زمانی که لالیگا پر شده بود از هلندی البته الان که کم شدن.در کل هر جفتش سبک های دوست داشتنی هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •