تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 9 از 157 اولاول ... 56789101112131959109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

رفتیم چند تا کپسول گاز و یک موتور برق گازوییلی خریدیم تا نکنه اخرالزمان بشه ----که نشد (خدا لعنتشون کنه)
    بی ادبی نشه دوست من ... منظورم کلیه .... ولی دلیل چنین شایعاتی چه خارجی و اجنبی باشه چه ایرانی و داخلی همینه .

یا فروش کالا های انبار شدشونه مثل چای و پودر رخشویی تو چند سال پیش
    یا می خوان مشغول بشیم و به چیز های دیگه فکر نکنیم مثل ترفند های امریکا و اسرائیل برای حمله به غزه
    یا اصلا شاید توطئه مدیران پی سی ورد باشه !... که بازدید سایتشون بیشتر بشه

اینقدر هم همه چی رو وصله مذهبی نزنیم ...
    امام چندم یه روز داشت می رفت یکهو گفت ای نامردا !!!... تفسیر می شه منطوزش همون نامردای شایعه پراکن سال 2010 بود چون از خونش تا اون مکان 2012 تا قدم برداشت !!!!

بابا بسه . اینقدر وقار مذهبمون رو پایین نیاریم ... ولا به خدا اگه در مورد اجداد چند نسل قبل خودتون می خواستین نظری بدین اینقدر با اطمینان خاطر حرف می زدین ؟... چه برسه به اون عزیزانی که هر حرفشون صد تا نکته داره .

....................................

برای رد چنین شایعاتی همین بس حتی یکی از دلایل چنین اتفاقی ثابت نشده ...

به من بگن تو 20 سال دیگه حتما میری و من باور بکنم ... از همین امروز شروع می کنم جبران گذشته و ساختن اینده ای بهتر ... این مدعیان عزیز فکر کنم خودشون هم می دونن تموم نمی شه که هیچ تغییر در رفتارشون مشاهده نمی شه !( الان میان می گن بیا و ببین ... من چقدر تغییر کردم )

2. 2 کاربر از مرتضی nvcd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahmad_babol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام دوست خوب
    من نمیدونم فردا چه خبره چه برسه سال 2012 پس برای من فرقی نمیکنه من که دارم زندگیمو میکنم

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

سال 2012 پشتوانه ی عظیمی داره.
    مایاها.
    Last edited by shabe.saket; 07-09-2010 at 22:59.

5. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmad_babol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سال 2012 پشتوانه ی عظیمی داره.
    مایاها.

دوسته من چیزایی که باید جدی بگیریم نمیگیریم اونوقت.....
    بی خیال بابا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

اينم يه نفر با مشخصات دجال :
    من عکسی چیزی نمیبینم!
    یه جای دیگه آپ کنید اگه عکسه!!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

بی ربط! » چند روز دیگه هم سالگرد 11 سپتامبره!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

اون سال دنیا تموم نشه دنیا رو تمو اش میکنن!
    مثل قضیه یازده سپتامبر که عملی اش کردن! خیلی راحت!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

خب شما ها که مثل من باور ندارید بذارین این تاپیک زیر بره....

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه بار دیگم گفتم بحث 2012 هیچ ربطی به قیامت نداره .
    من خودم حقیقتش این قضیه 2012 رو قبول ندارم
    ولی اون پستی که ازش نقل قول گرفتین راجع به موضوع ظهور نوشته شده نوشته شده و فکر نکنم ربطی به قیامت که گفتین داشته باشه (اونطور که من میدونم توی مباحث دینی ظهور از قیامت جداس)
    البته من کلا علاقه ای به بحثای دینی ندارم! ولی به هر حال گفتم اگه اشتباه میکنم بهم بگین (محض اطلاعات عمومی : دی)
    Last edited by LeBron; 08-09-2010 at 14:25.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من خودم حقیقتش این قضیه 2012 رو قبول ندارم
    ولی اون پستی که ازش نقل قول گرفتین راجع به موضوع ظهور نوشته شده نوشته شده و فکر نکنم ربطی به قیامت که گفتین داشته باشه (اونطور که من میدونم توی مباحث دینی ظهور از قیامت جداس)
    البته من کلا علاقه ای به بحثای دینی ندارم! ولی به هر حال گفتم اگه اشتباه میکنم بهم بگین (محض اطلاعات عمومی : دی)
    اینا دیگه عزیزم آخر سر از همه جملاتشون اینو گفتند :
    اينا همش نشانه هايي هست كه تا محقق نشه قيامتي نميشه و به احتمال زياد با توجه به اون 6 مورد كه همين مايا هم جزوشونه ظهور موعود نزديكه و بايد منتظر يه اتفاق عظيم در 21 دسامبر باشيم نه نابودي زمين
    من در ارتباط با این جمله گفتم
    Last edited by Gilopa; 08-09-2010 at 15:35.

11. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sayyad mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    برخاک ایران زمین

پيش فرض

به نظر من اگر منظور تموم شدن دنیا رو این طوری در نظر بگیریم ممکنه جور در بیاد :
    در تقویم مایاها چهار دایره سنگی وجود داره که به ترتیب کوچک میشوند و در داخل هم قرار میگیرند. روی هر کدام یک شی فلش مانندی است. سه سنگ کوچکتر یک دور کامل را زده و مانند ساعت دوازده قرار گرفتند. سنگ کوچکتر نزدیک به دور کامل است. خوب این سه سنگ تمام شده به این منظور است که زندگی( نه دنیا ) سه بار به اتمام رسیده است و این زندگی کنونی زندگی چهارم است من در یک مطلب خواندم که دنیا سه بار در اثر اتفاق هایی به اتمام رسیده (همان زندگی روی کره زمین).و از این نابود شدن باز مانده هایی بودند . بعد از اتمام هر یک بازمانده ها دو باره زندگی را از نو شروع کرده تا به آخرین حد علم دانش دست پیدا کنند و دوباره زندگی از بین میرود. حالا یک کشف جدید از زمان مصر باستان براتون بگم که بفهمین . دانشمندان تونستن با رباط وارد یکی از اهرام مصر شوند . وقتی رباط وارد شد در کنار مومیایی شخص مومیایی شده دیگری به صورت ایستاده را دیدند . این شخص یک اسلحه در دست داشت، و در پشت خود کوله پشتی داشت که از آن یک لوله به دهانش وصل میشد و بر روی سرش کلاه خودی مانند کلاه فضانوردان داشت. یعنی در آن زمان تفنگ وجود داشته. علاوه بر این آیا میدانستید که در زمان مصر باستان عمل مغز باز انجام میدادنند.در ضمن دانشمندان پی بردند که در آن زمان وسیله ی پرنده که با آن می توانستند پرواز کنند که این وسیله تقریبا شبیه هواپیمای امروزی بوده است نه به این شکل به موتور جت.خوب به این ترتیب میفهمیم که در آن زمان انسان ها تقریبا به دانش های زیادی دست پیدا کرده بودند که بر اثر اتفاقی دوباره دنیا به علم اولیه خود بر میگردد. بر همین اساس هم من فکر میکنم که 2012 هم این اتفاق بیفته . در ضمن یک پناهگاه زیرزمینی ضد اتمی در نروژ در منطقه سردسیری آن به این منظور ساختند.و حتما بعد از این اتفاق کسانی زنده خواهند ماند، حالا به هر نحوی، یا کسانی به آن جا پناه می برند و یا به صورت دیگری.
    Last edited by sayyad mohammad; 08-09-2010 at 15:58.

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

عزیزه دله برادر alphacino یه مطلبی دادن و خب بیشترش همون حرف های دینی و مذهبی بوده و با ربط دادنه اونها به هم پس نتیجه گرفتن که 2012 آخر الزمان هست...مثه اون داستانه 11 سپتامبر که یه عده ای به قرآن ربط داده بودن...در کل عجیب بودش اما خیلی زیبا نتیجه گیری شده بود...

در مورد یه قسمتی از فرمایشاتتون که صحبت از دجال شد...اون بچه ای که میبینین در اسرائیل به دنیا اومد و گفته شد که دجال هست...اما یکی از پژوهشگرایه علوم دینی اینطر گفته:

این کودک مبتلا به یک ناهنجاری شدید تکاملی مغز با نام هولوپروزنسفالی و یک نوع خاص از این بیماری با عنوان سیکلوپیا می باشد. این بیماری یک بیماری بسیار خطرناک و مهلک بوده که باعث عقب ماندگی شدید ذهنی فرد مبتلا شده و منجر به مرگ وی در همان دوره ی کودکی می گردد. به طوری که غالب افراد مبتلا به سیکلوپیا در همان سال اول زندگی می میرند. همان گونه که در تصویر ملاحظه می فرمایید، کودک مذکور اینتوبه بوده و با دستگاه های کمکی، به زور زنده نگه داشته شده است و علیرغم این تمهیدات به زودی از بین خواهد رفت. لازم به ذکر است که کودک مذکور اولین نمونه از افراد مبتلا به این بیماری نبوده و آخرین آن ها نیز نمی باشد. بلکه بیماری هولوپروزنسفالی و به خصوص شدیدترین نوع آن یعنی سیکلوپیا، یکی از بیماری هایی است که در علوم پزشکی به خوبی شناخته شده است

14. 2 کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •