مشکل حل شد. یعنی مشکلی نبود. فقط اون سر کابل رو که میخوره به آیپاد تا آخر نکرده بودم تو! نمیدونم چرا تازگیا در امور کامپیوتری خنگ شدم!...![]()
مشکل حل شد. یعنی مشکلی نبود. فقط اون سر کابل رو که میخوره به آیپاد تا آخر نکرده بودم تو! نمیدونم چرا تازگیا در امور کامپیوتری خنگ شدم!...![]()
بازم سوال پیش اومد...
1- من وقتی برای اولین بار با itunes کار کردم به اشتباه گزینه ای به طور پیش فرض تیک خورده بود که باعث میشه برنامه بخواد اتوماتیک کل آهنگهای هارد کامپیوتر رو بریزه روی آیپاد! میشه بگید از کجا میشه این رو غیرفعال کرد؟
2- آیا راهی هست که به طور کلی از دست itunes خلاص بشیم و از طریق همین ویندوز فایلهای آیپاد رو مدیریت کنیم؟!؟
به دنیای انحصاری اپل خوش آمدید.
مرسیولی الان که داشتم سرچ میکردم دریافتم که برای استفاده نکردن از itunes برنامه هست
حالا باید سر فرصت امتحان کنم ببینم چه طوریه...
مشهورترین نرم افزار هایی که برای sync آهنگ برای پلیر های اپل هست یکی winamp هست و دیگری هم media monkey ولی خوب از نرم افزار های معرفی شده تو لینک های زیر هم میتونی استفاده کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من برنامه ای با نام copy trance manager رو امتحان کردم. بعدشم چندتا از این برنامه ها که تو لینکهای فوق هست رو. اما هیچکدوم بدرد نمیخوردن (یا شاید من بلد نبودم).
اما فهمیدم با itunes چطوریه. وقتی برای اولین بار اجرا میشه باید اجازه ندیم همه آهنگای کامپیوتر رو به کتابخونه اضافه کنه. خودمون آهنگها یا آلبومهایی که میخوایم بریزیم رو آیپاد رو با ماوس میکشیم تو کتابخونه و بعدشم در قسمت آیپاد دکمه سینک رو میزنیم تا آیپاد رو با اون کتابخونه ای که خودمون ساختیم هماهنگ کنه...
راستی چه طوری میشه عکس ریخت روش؟ این itunes که تو کتابخونه ش قسمتی برای عکس نداره.
آقا چه ظرفیتهایی از این آیپاد الان موجوده ؟؟؟
4 گیگ و 8 گیگ هم داره ؟؟؟؟؟ قیمتهاشون چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8 و 16 گیگ. مال خودم 8 ـه. از digikala گرفتم 210 تومن بدون گارانتی.
اگر سوالتون رو درست متوجه شده باشم و آیتیونز 10 تغییرات اساسی نسبت به 9 نکرده باشه
جوابتون اینه
میری توی تب photos
تیک sync photos from رو میزنی
پوشه ایی که توش عکسهات رو ریختی انتخاب میکنی بعدشم دکمهی apply پایین صفحه رو میزنی
1- توی منوی اصلیا1- من وقتی برای اولین بار با itunes کار کردم به اشتباه گزینه ای به طور پیش فرض تیک خورده بود که باعث میشه برنامه بخواد اتوماتیک کل آهنگهای هارد کامپیوتر رو بریزه روی آیپاد! میشه بگید از کجا میشه این رو غیرفعال کرد؟
2- آیا راهی هست که به طور کلی از دست itunes خلاص بشیم و از طریق همین ویندوز فایلهای آیپاد رو مدیریت کنیم؟!؟
تب summary قسمت option گزینه ی manually manage music and video رو تیک بزن
2- اولش آیتیونز خیلی اعصاب خورد کنه ولی بعدش خیلی باهاش حال میکنی
البته اگر آهنگها رو آلبومی گوش ندی ممکنه خیلی خوشت نیاد
Last edited by rave-87; 21-01-2011 at 01:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)