بله
نتیجه می گیرم که ...![]()
بله
نتیجه می گیرم که ...![]()
بابا شما چرا این قدر بد بینید پاورم همونی که شما گفتید کیسم همونی که شما گفتید هاردو شما چیزی نگفتید
گرافیکم که گفتم به چه دلیل ان ویدیا رو اس ال ای کردم سی پیو رو هم که شما موافق بودین می مونه مین که اونم گفتم که نمی شه بگم.دقیقشو می خواین
ssd:g skill phonix
hdd:4 * 500 sea gate
CPU:intel core i7 980x
ram : corsair xms 1600
main: سری!
psu:green 1035
Case : cooler master haf X or Haf 932
CPU cooler :1216
البته رو سی پیو کولر شک دارم ولی همه جا تا ته بهش نمره دادن!
خوب اون موقع فکر می کردم با این بودجه نمی تونم بخرم با راهنمایی شما اساتید نظرم عوض شد!بازم ممنون!
یعنی چی سریه دیگه گرفتی تموم شده رفته!main: سری!
کیگفت رم کورس ایر بخری ازکدوم....ram : corsair xms 1600
کیگفت اینو بخری من میخواستم بتونی تا2600اورش کنی البته که رمهای تا2850اورشده هم داشتن ولی شما ....
شما رو عین یه طمعه جذب کردن من متاسفم.
کیگفت بری1035 بخری من گفتم1000وات طلایی رفتی چی خریدی معلوم نیست.psu:green 1035
سی پیو کولر که سهله من به کل سیستم خریداری شده توسط شما شک دارم من چی بهت گفتم تو رفتی چی خریدی!البته رو سی پیو کولر شک دارم ولی همه جا تا ته بهش نمره دادن!
بهcooler master v8 شک داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه پس برو مارک گرین فن های مسخرشو بخر عین مسگرا هستن مس میسابن فن هاش عین اونه.
رفته چی خریده خدا میدونه پول رو هدر داد رفت......![]()
اولا هنوز نخریدم دوما مین ud 7 می خوام
حالا شما بگو رم چی پیشنهاد می دین
پاورم منظور شما از 1000 طلایی چیه؟
بعدشم این فنی که من می خوام بخرم تو همه جا تاپ شده شایدم v8 خریدم.
اقا حالای جدای از اینا کسی با کیس ، گرافیک ، سیپیو ، هارد(با اس اس دی کار کردم امروز خوشم نیومد نمی ارزه نسبت به قیمتش هاردم با رید صفر کار کردم 1 ترا بایت وسترن رو بیشتر پسندیدم) یعنی فقط بعضیا با پاور و مین و رم های من مخالفن دیگه نه؟
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
و البته سی پیو کولر درسته هرکی با بقیش مخالفه بگه چون می خوام فعلا برماونا رو بخرم.
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
اقا ی هوندا این هم ud7:
دقت کنی می بینی که اسلات های 1 و 3 X16 هستن برا همین اگه من گرافیکا رو اینا بذارم فاصله بینشون نیست و داغ می شن شما اگه بتونی تو همین یه مورد منو قانع کنی من بی شک فرداش می رم ud7 رو می خرم.
اقای هوندا برا اینکه شما ناراحت نشی 1000 گلد می خرم چشم به خدا من به نظر شما اهمیت می دم.
اقا ی هوندا این v8
اینم 1216
قبوله به لوله ها نگاه کنین بدون واسطه وصلن به سی پیو این باعث بالا رفتن کارایی می شه برا همین این 1216 بهتر خنک میکنه فقط که به شکل ظاهری نیست عزیزم هر چی دیدی خوشگله که بهتر نیست!
من رم چی پیشنهاد میدم شما میگی خریدی اونمCORSEAIR دیگه من چی پیشنهاد بدم ورداشتی پولتو چیکار کردی معلوم نیست.حالا شما بگو رم چی پیشنهاد می دین
رم هایG.SKILL دارای گارانتی مادامل عمر تعویض بدون قید وشرط از دریا کامپیوتر هست فرکانس اور کلاکینگش بالاترین تو دنیا هست=2850مگاهرتز درسایزهای2تا2گیگ و3تا2گیگ همراه پیشرفته ترین فن های معرفی شده برای مدلهاش بعد رفتی CORSEAIR گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این:پاورم منظور شما از 1000 طلایی چیه؟
POWER=GREEN-GP1000B-GOLD-1000W-E=95%
همون پاوری که عکسشو صفحات قبل گزاشته بودم.
باز ورداشت لامبورگینی رو با پیکان مقایسه کرد....قبوله به لوله ها نگاه کنین بدون واسطه وصلن به سی پیو این باعث بالا رفتن کارایی می شه برا همین این 1216 بهتر خنک میکنه فقط که به شکل ظاهری نیست عزیزم هر چی دیدی خوشگله که بهتر نیست!
عقل کل اولاًV8 دو تا لوله جیوه بیشتر داره وقدرت خنک کنندگی بسیار بالایی داره دوماً اون مقطع مربع رنک مثل یه منبع میمونه که پره جیوه هست شبیه یه اسختر.
سوما قدرت فنش تا1800دور هست با یکسال گارانتی تعویض دریا بازورمیداری با چرتوپرت مقایسه میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فردی که پول داره باید بهترین جنس روی زمین رو فروشنده بهش پیشنهاد بده تو رفتی CORSEAIR خریدی بعدشم که اینو وسط میکشی ببخشید ببخشید من بازاری هارو میشناسم شدی عین یه طعمه دستشون.
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
این مشخصات UD7 که 16تا موتور تغضیه CPU داره بهترین مین بورد دنیا کهUD9 هست برادربزرگه اینه که32تاموتور تغضیه پردازنده داره ودرحال حاضر میتونه پردازنده رو روی بالاترین قدرت خودش نشون بده یعنی دیگه اور کلاک های رویایی با مین بوردهای ایسوس تموم شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دارم می گم من هیچی نخریدم بعدشم اقا پاور رو که بعد نوشتم همون مد نظرمه بهدشم چشم برا همین که شما این قدر جوش نزنی می رم v8 می خرم البته شما هم دیگه نگین اون پیکانه همین پیکان تو اور کلاک کلوپ 10 از 10 گرفته و مدال طلا دیگر سایت ها هم همینو می گن حالا باز باید نگاه کنم ولی همون استخر جیوه باعث پایین اومدن راندمانشن بعدشم شما این قدر می گی کورسیر فلا و چلان و.... که هر کی ندونه فک می کنه حالا چه قدر فرق می کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)