تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 13 اولاول ... 5678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 126

نام تاپيک: خرید کیس تا 3.5 میلیون تومان فوری

پروفشنال fariborz_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    R a M s A r

پيش فرض

اس اس دی هم بعدا ان شا الاه
    ssd چه بگیرم ویندوزم می خوام 64 بیتی 7 روش بذارم چه قدر لازمه؟

بله
    نتیجه می گیرم که ...

2. این کاربر از fariborz_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehghani1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

پيش فرض

رفته همه چی رو گرفته جز گیگا بایت وکولر مسترو سیستم من که گفتم حسابی ببخشید عین طعمه جزبش کردنو.....
    کلا مشخصات سیستمتو بده بیاد معلوم نیست چی خریده
    بابا شما چرا این قدر بد بینید پاورم همونی که شما گفتید کیسم همونی که شما گفتید هاردو شما چیزی نگفتید
    گرافیکم که گفتم به چه دلیل ان ویدیا رو اس ال ای کردم سی پیو رو هم که شما موافق بودین می مونه مین که اونم گفتم که نمی شه بگم.دقیقشو می خواین
    ssd:g skill phonix
    hdd:4 * 500 sea gate
    CPU:intel core i7 980x
    ram : corsair xms 1600
    main: سری!
    psu:green 1035
    Case : cooler master haf X or Haf 932
    CPU cooler :1216
    البته رو سی پیو کولر شک دارم ولی همه جا تا ته بهش نمره دادن!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

4

بله
    نتیجه می گیرم که ...
    خوب اون موقع فکر می کردم با این بودجه نمی تونم بخرم با راهنمایی شما اساتید نظرم عوض شد!بازم ممنون!

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

main: سری!
    یعنی چی سریه دیگه گرفتی تموم شده رفته!
    ram : corsair xms 1600
    کیگفت رم کورس ایر بخری ازکدوم....
    کیگفت اینو بخری من میخواستم بتونی تا2600اورش کنی البته که رمهای تا2850اورشده هم داشتن ولی شما ....
    شما رو عین یه طمعه جذب کردن من متاسفم.
    psu:green 1035
    کیگفت بری1035 بخری من گفتم1000وات طلایی رفتی چی خریدی معلوم نیست.
    البته رو سی پیو کولر شک دارم ولی همه جا تا ته بهش نمره دادن!
    سی پیو کولر که سهله من به کل سیستم خریداری شده توسط شما شک دارم من چی بهت گفتم تو رفتی چی خریدی!
    بهcooler master v8 شک داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه پس برو مارک گرین فن های مسخرشو بخر عین مسگرا هستن مس میسابن فن هاش عین اونه.
    رفته چی خریده خدا میدونه پول رو هدر داد رفت......

6. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

پيش فرض

یعنی چی سریه دیگه گرفتی تموم شده رفته!

کیگفت رم کورس ایر بخری ازکدوم....
    کیگفت اینو بخری من میخواستم بتونی تا2600اورش کنی البته که رمهای تا2850اورشده هم داشتن ولی شما ....
    شما رو عین یه طمعه جذب کردن من متاسفم.

کیگفت بری1035 بخری من گفتم1000وات طلایی رفتی چی خریدی معلوم نیست.

سی پیو کولر که سهله من به کل سیستم خریداری شده توسط شما شک دارم من چی بهت گفتم تو رفتی چی خریدی!
    بهcooler master v8 شک داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه پس برو مارک گرین فن های مسخرشو بخر عین مسگرا هستن مس میسابن فن هاش عین اونه.
    رفته چی خریده خدا میدونه پول رو هدر داد رفت......
    اولا هنوز نخریدم دوما مین ud 7 می خوام
    حالا شما بگو رم چی پیشنهاد می دین
    پاورم منظور شما از 1000 طلایی چیه؟
    بعدشم این فنی که من می خوام بخرم تو همه جا تاپ شده شایدم v8 خریدم.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

پيش فرض

اقا حالای جدای از اینا کسی با کیس ، گرافیک ، سیپیو ، هارد(با اس اس دی کار کردم امروز خوشم نیومد نمی ارزه نسبت به قیمتش هاردم با رید صفر کار کردم 1 ترا بایت وسترن رو بیشتر پسندیدم) یعنی فقط بعضیا با پاور و مین و رم های من مخالفن دیگه نه؟

---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------

و البته سی پیو کولر درسته هرکی با بقیش مخالفه بگه چون می خوام فعلا برماونا رو بخرم.

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------

اقا ی هوندا این هم ud7:
    دقت کنی می بینی که اسلات های 1 و 3 X16 هستن برا همین اگه من گرافیکا رو اینا بذارم فاصله بینشون نیست و داغ می شن شما اگه بتونی تو همین یه مورد منو قانع کنی من بی شک فرداش می رم ud7 رو می خرم.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

پيش فرض

اقای هوندا برا اینکه شما ناراحت نشی 1000 گلد می خرم چشم به خدا من به نظر شما اهمیت می دم.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

پيش فرض

اقا ی هوندا این v8
    اینم 1216
    قبوله به لوله ها نگاه کنین بدون واسطه وصلن به سی پیو این باعث بالا رفتن کارایی می شه برا همین این 1216 بهتر خنک میکنه فقط که به شکل ظاهری نیست عزیزم هر چی دیدی خوشگله که بهتر نیست!

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا شما بگو رم چی پیشنهاد می دین
    من رم چی پیشنهاد میدم شما میگی خریدی اونمCORSEAIR دیگه من چی پیشنهاد بدم ورداشتی پولتو چیکار کردی معلوم نیست.
    رم هایG.SKILL دارای گارانتی مادامل عمر تعویض بدون قید وشرط از دریا کامپیوتر هست فرکانس اور کلاکینگش بالاترین تو دنیا هست=2850مگاهرتز درسایزهای2تا2گیگ و3تا2گیگ همراه پیشرفته ترین فن های معرفی شده برای مدلهاش بعد رفتی CORSEAIR گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    پاورم منظور شما از 1000 طلایی چیه؟
    این:
    POWER=GREEN-GP1000B-GOLD-1000W-E=95%

همون پاوری که عکسشو صفحات قبل گزاشته بودم.
    قبوله به لوله ها نگاه کنین بدون واسطه وصلن به سی پیو این باعث بالا رفتن کارایی می شه برا همین این 1216 بهتر خنک میکنه فقط که به شکل ظاهری نیست عزیزم هر چی دیدی خوشگله که بهتر نیست!
    باز ورداشت لامبورگینی رو با پیکان مقایسه کرد....
    عقل کل اولاًV8 دو تا لوله جیوه بیشتر داره وقدرت خنک کنندگی بسیار بالایی داره دوماً اون مقطع مربع رنک مثل یه منبع میمونه که پره جیوه هست شبیه یه اسختر.
    سوما قدرت فنش تا1800دور هست با یکسال گارانتی تعویض دریا بازورمیداری با چرتوپرت مقایسه میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فردی که پول داره باید بهترین جنس روی زمین رو فروشنده بهش پیشنهاد بده تو رفتی CORSEAIR خریدی بعدشم که اینو وسط میکشی ببخشید ببخشید من بازاری هارو میشناسم شدی عین یه طعمه دستشون.

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این مشخصات UD7 که 16تا موتور تغضیه CPU داره بهترین مین بورد دنیا کهUD9 هست برادربزرگه اینه که32تاموتور تغضیه پردازنده داره ودرحال حاضر میتونه پردازنده رو روی بالاترین قدرت خودش نشون بده یعنی دیگه اور کلاک های رویایی با مین بوردهای ایسوس تموم شد.

12. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

پيش فرض

من رم چی پیشنهاد میدم شما میگی خریدی اونمCORSEAIR دیگه من چی پیشنهاد بدم ورداشتی پولتو چیکار کردی معلوم نیست.
    رم هایG.SKILL دارای گارانتی مادامل عمر تعویض بدون قید وشرط از دریا کامپیوتر هست فرکانس اور کلاکینگش بالاترین تو دنیا هست=2850مگاهرتز درسایزهای2تا2گیگ و3تا2گیگ همراه پیشرفته ترین فن های معرفی شده برای مدلهاش بعد رفتی CORSEAIR گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این:
    POWER=GREEN-GP1000B-GOLD-1000W-E=95%

همون پاوری که عکسشو صفحات قبل گزاشته بودم.

باز ورداشت لامبورگینی رو با پیکان مقایسه کرد....
    عقل کل اولاًV8 دو تا لوله جیوه بیشتر داره وقدرت خنک کنندگی بسیار بالایی داره دوماً اون مقطع مربع رنک مثل یه منبع میمونه که پره جیوه هست شبیه یه اسختر.
    سوما قدرت فنش تا1800دور هست با یکسال گارانتی تعویض دریا بازورمیداری با چرتوپرت مقایسه میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فردی که پول داره باید بهترین جنس روی زمین رو فروشنده بهش پیشنهاد بده تو رفتی CORSEAIR خریدی بعدشم که اینو وسط میکشی ببخشید ببخشید من بازاری هارو میشناسم شدی عین یه طعمه دستشون.

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------

این مشخصات UD7 که 16تا موتور تغضیه CPU داره بهترین مین بورد دنیا کهUD9 هست برادربزرگه اینه که32تاموتور تغضیه پردازنده داره ودرحال حاضر میتونه پردازنده رو روی بالاترین قدرت خودش نشون بده یعنی دیگه اور کلاک های رویایی با مین بوردهای ایسوس تموم شد.
    دارم می گم من هیچی نخریدم بعدشم اقا پاور رو که بعد نوشتم همون مد نظرمه بهدشم چشم برا همین که شما این قدر جوش نزنی می رم v8 می خرم البته شما هم دیگه نگین اون پیکانه همین پیکان تو اور کلاک کلوپ 10 از 10 گرفته و مدال طلا دیگر سایت ها هم همینو می گن حالا باز باید نگاه کنم ولی همون استخر جیوه باعث پایین اومدن راندمانشن بعدشم شما این قدر می گی کورسیر فلا و چلان و.... که هر کی ندونه فک می کنه حالا چه قدر فرق می کنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •