تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رای بدید>>>گزینه ی 2 یا قلم چی یا گاج یا مرات یا مبتک

راي دهنده
198. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • گزینه ی 2

80 40.40%
  • قلم چی یا همون کانون

104 52.53%
  • گاج

30 15.15%
  • مرات

9 4.55%
  • مبتکران

18 9.09%
Multiple Choice Poll.
صفحه 9 از 14 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 140

نام تاپيک: ✎گزینه ی 2 یا قلم چی یا گاج یا مرات یا مبتکران؟؟

داره خودمونی میشه apollon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

اگه شما میگی گزینه 2 بد هست پس اینا چیه؟؟؟
    برترين هاي گزينه دو در آزمون سراسري ۸۸

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چرا سوالات گزینه دو استاندارد است؟ بررسی مطابقت و تشابهات بین آزمون ها گزینه دو (89-88) و کنکور 89

کد:
    کسی نگفت بده ولی مشکل اینه که اکثر موسسات کپی قلمچی کار میکنند و همیشه یک سال از قلمچی عقب ترن! البته خودشونم کارای جدید انجام میدن ولی کارایی که واقعا به دور از منطقه(مثله ساعت مطالعه روزانه دادن گزینه 2 که یه سیستم کاملا منسوخه و با اصول برنامه ریزی جور نیست و نتایج قلمچی به مراتب بهتره به عنوان مثال همین لینکی که گذاشتین نشون میده 8 نفر از بچه های گزینه2 رفتن برق شریف من سی دی قلمچی رو خونه دارم 64 نفر قبولی برق شریف داره پس اگه به آمار باشه قلمچی خیلی جلوتره (فکر نمیکنم گزینه 2 مثله کانون امسال 18 تا زیر 10 کشوری از 3 تا رشته اصلی داشته باشه!
    اما آمار رو بیخیال راجع به بخش دوم استاندارد بودن، باید بگم قلمچی هم استاندارده اما سوالای گزینه 2 به کنکور نزدیک تره ولی دلیل بر بهتر بودن نیست لزوما. قلمچی خیلی سعی داره بعد آموزشی آزمون برجسته تر شه و گاهی آزموناش واقعا سخت و رو مخه! و حواسش هم هست که از همه جا سوال بده و همه جوره سوال بده و تشابه بین سوالات زیاده و مطمئنا همه ی سوالات کنکور تو همه ی موسسات در طول سال حداقل یک بار تکرار شده(قلمچی هم یه آماری داشت یادم رفته که گفته بود 70 درصد سوالات بیش از چند سوال مشابه در آزمون ها داشته اما قلمچی هیچوقت سعی نکرده در حده گزینه 2 سوالاتش رو به سبک کنکور نزدیک کنه و معتقده این سیستم سوال دادن بهتره منم فکر میکنم کاری که قلمچی میکنه بهتره و همیشه نتیجه هم داده.حالا همه ی این بحثا بازم مهم نیست آزمون و بحث اینکه جایگاه دقیقت رو تخمین بزنی اصلا تو اولویت نیست و حتی تا حدی کاره غلطیه(البته همیشه اکثر بچه های قلمچی به غیر بعضیا که سر کنکور شراط عجیب غریب دارن رتبه هاشون با میانگین ترازشون رابطه داره
    http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=423540

2. این کاربر از apollon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر عشق

پيش فرض

گاج كه اصلا در حد گزينه دو نيست نه سوالاتش نه برنامه ريزيش نه هيچيش
    من که نگاه میکردم بودجه بندی زمانی درسها با گزینه ی دو تفاوت چندانی ندارد حالا من نمیدونم چرا شما از گاج خوشتون نمیاد
    اگه میشه نمونه سوالات گزینه دو را بگذارید تا مقایسه کنیم کدوم بهتره

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من که نگاه میکردم بودجه بندی زمانی درسها با گزینه ی دو تفاوت چندانی ندارد حالا من نمیدونم چرا شما از گاج خوشتون نمیاد
    اگه میشه نمونه سوالات گزینه دو را بگذارید تا مقایسه کنیم کدوم بهتره
    نمونه سوالات گزينه دو بزارم براتون ؟؟
    گاج سوالات سخت داره ولي جامعه آماري بسيار پايين و برنامه ريزي نامناسب هم داره .
    گزينه دو همه چيش براي همگان ثابت شدس

5. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر عشق

پيش فرض

مگه چیه ؟؟؟؟؟؟؟ دفترچه سوالاتشو از کجا بیارم؟؟

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

کسی نگفت بده ولی مشکل اینه که اکثر موسسات کپی قلمچی کار میکنند و همیشه یک سال از قلمچی عقب ترن! البته خودشونم کارای جدید انجام میدن ولی کارایی که واقعا به دور از منطقه(مثله ساعت مطالعه روزانه دادن گزینه 2 که یه سیستم کاملا منسوخه و با اصول برنامه ریزی جور نیست و نتایج قلمچی به مراتب بهتره به عنوان مثال همین لینکی که گذاشتین نشون میده 8 نفر از بچه های گزینه2 رفتن برق شریف من سی دی قلمچی رو خونه دارم 64 نفر قبولی برق شریف داره پس اگه به آمار باشه قلمچی خیلی جلوتره (فکر نمیکنم گزینه 2 مثله کانون امسال 18 تا زیر 10 کشوری از 3 تا رشته اصلی داشته باشه!
    اما آمار رو بیخیال راجع به بخش دوم استاندارد بودن، باید بگم قلمچی هم استاندارده اما سوالای گزینه 2 به کنکور نزدیک تره ولی دلیل بر بهتر بودن نیست لزوما. قلمچی خیلی سعی داره بعد آموزشی آزمون برجسته تر شه و گاهی آزموناش واقعا سخت و رو مخه! و حواسش هم هست که از همه جا سوال بده و همه جوره سوال بده و تشابه بین سوالات زیاده و مطمئنا همه ی سوالات کنکور تو همه ی موسسات در طول سال حداقل یک بار تکرار شده(قلمچی هم یه آماری داشت یادم رفته که گفته بود 70 درصد سوالات بیش از چند سوال مشابه در آزمون ها داشته اما قلمچی هیچوقت سعی نکرده در حده گزینه 2 سوالاتش رو به سبک کنکور نزدیک کنه و معتقده این سیستم سوال دادن بهتره منم فکر میکنم کاری که قلمچی میکنه بهتره و همیشه نتیجه هم داده.حالا همه ی این بحثا بازم مهم نیست آزمون و بحث اینکه جایگاه دقیقت رو تخمین بزنی اصلا تو اولویت نیست و حتی تا حدی کاره غلطیه(البته همیشه اکثر بچه های قلمچی به غیر بعضیا که سر کنکور شراط عجیب غریب دارن رتبه هاشون با میانگین ترازشون رابطه داره
    نه حرف شما نه حرف miald8n . می دونید اصلا به این چیزا نیست. من اون قبول شده های قلمچی رو همش دارم. ببینید با سند و مدرک اومدم. این لینکی از مصاحبه گاج با نفر اول کنکور ریاضی" اشکان اسمعیلی " :
    کد:
    حالا اینم لینک عکسی که کانون اول سایتش گذاشته :
    کد:
    البته بگم که کانون روزای اول نفر اول ریاضی رو ننوشته بود چون گفته بود چند تا آزمون بیشتر شرکت نکرده، ولی بعدا اومده اونو هم جز قبولیاش آورده.
    حالا ببینید نوشته 2 سال 16 تا آزمون شرکت کرده. پس معلومه با برنامه کانون پیش نرفته و فقط آزموناش رو داده. گاج هم شرکت کرده و فقط آزموناش رو داده. پس اگه اینطوره تمام کسانی که برق شریف قبول شدن، جزء موسسه تعاونی سنجش می شن
    اینا همش تبلیغاته که یه نمونش رو براتون ثابت کردم.
    البته می تونید قبولیای سال قبل کانون رو تو رشته و دانشگاههای مختلف از این لینک ببینید (به تعداد آزمونایی که شرکت کردن دقت کنید، اینطوری می فهمید به خاطر آزمون شرکت کردن یا برنامه ریزی - البته بهتر بود کانون می نوشت هر کدوم چند سال. مثلا معین فلاحتگر 19 آزمون شرکت کرده ولی نگفته تو چند سال):
    کد:
    یه چیزی رو بگم. برنامه ای که برای همه نوشتن، به درد رتبه های برتر کنکور نمی خوره و اونا برنامه خودشون رو داشتن . من که ندیدم رتبه های برتر از برنامه آزمون خاصی حرف زده باشن.
    مگه چیه ؟؟؟؟؟؟؟ دفترچه سوالاتشو از کجا بیارم؟؟
    من چند ماه پیش صفحه اول ریاضیش رو تایپ کردم و گذاشتم تو تاپیک گام اول. البته اون برای پیش دانشگاهیه. خلاصه گفتم شاید به دردتون بخوره.

8. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

البته بگم که کانون روزای اول نفر اول ریاضی رو ننوشته بود چون گفته بود چند تا آزمون بیشتر شرکت نکرده، ولی بعدا اومده اونو هم جز قبولیاش آورده.
    حالا ببینید نوشته 2 سال 16 تا آزمون شرکت کرده. پس معلومه با برنامه کانون پیش نرفته و فقط آزموناش رو داده.
    البته می تونید قبولیای سال قبل کانون رو تو رشته و دانشگاههای مختلف از این لینک ببینید (به تعداد آزمونایی که شرکت کردن دقت کنید، اینطوری می فهمید به خاطر آزمون شرکت کردن یا برنامه ریزی - البته بهتر بود کانون می نوشت هر کدوم چند سال. مثلا معین فلاحتگر 19 آزمون شرکت کرده ولی نگفته تو چند سال
    برنامه ای که برای همه نوشتن، به درد رتبه های برتر کنکور نمی خوره و اونا برنامه خودشون رو داشتن . من که ندیدم رتبه های برتر از برنامه آزمون خاصی حرف زده باشن.
    .
    لازم نيست درباره نفرات برتر حدس بزنين. ازشون بپرسين همشون ميگن كه با برنامه كانون ميخوندن اما بيشتر. آخه اگه به خاطر برنامش نميرفتن به خاطر سطح سوالاش ميرفتن؟
    درسته كه برنامش به درد 1-10 يا 1-20 كشوري نميخوره. يعني هركس بخواد رتبش عالي بشه بايد بيشتر بخونه. مفيدتر بخونه.اما هر رتبه اي كه شما ميخواي بياري ميشه با برنامش خوند. حالا يكي تو اون مدت 2 هفته مطالبو 3دور ميكنه. مال آزمون بعدو ميخونه. زوج درسارو هر دو رو ميخونه خوب ميشه تك رقمي . يكي هم به برنامه نميرسه ميشه n رقمي.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من خودم کانون بودم و خیلی هم راضی هستم . هم برنامه ریزی خوبی داشت هم کارنامه هاش مفید بودند . پیش بینی رتبه ی کنکور طبقه تراز کانون باسه من درست از آب در اومد!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من تمام جزوات طرح طول سال پارسال گزینه دو رو دارم(سوالات و جوابای آزمونا و مجلات و لوح های فشرده و جزوات کمک آموزشی و...)
    هر کی خواست pm بده!

داره خودمونی میشه bachekermani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یول ایول خوشم اومد

---------- Post added at 03:57 AM ---------- Previous post was at 03:55 AM ----------

من خودم کانون بودم و خیلی هم راضی هستم . هم برنامه ریزی خوبی داشت هم کارنامه هاش مفید بودند . پیش بینی رتبه ی کنکور طبقه تراز کانون باسه من درست از آب در اومد!
    این پیش بینی رتبه واسه یکی از دوستای منم که کانونو میرفت درست از کار در اومد

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر عشق

پيش فرض

پس با این حساب اصلا دور و بر گاج نریم؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •