تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: .....

راي دهنده
137. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • .....

0 0%
  • .....

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 9 از 13 اولاول ... 5678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 130

نام تاپيک: دلیل بی اعتنایی و دست کم گرفتن داوطلبان نسبت به دانشگاه آزاد چیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

پایین بودن سطح مدرک ( از نظر شغلی )
    مثلا تو خارج مدرک دانشگاه آزاد معتبر نیست.
    سراسریشم معتبر نیست.یه دوستی رفت خارح گفتن که اونجا فقط 3-4 تا از دانشگاه های ایران رو دانشگاه میدونن.مثلا همون تهران و ...
    بحث در این مورد کلا اشتباه هست.
    هزینه و شهریه بالای دانشگاه آزاد : این کاملا درسته
    معتبر نبودن مدرک(از نظر مردم) : مدرک می خوای چیکار؟ بند پ رو داشته باش درس هم نخونده باش مدرک هم نداشته باش میکننت وزیر کشور چه برسه به جای دولتی دیگه
    سطح علمی پایین(از نظر مردم) : نظر مردم رو بی خیال باشید.ولس سطح علمی 99% از دانشگاه های آزاد پایین هست.استادا همون استادهایی هستند که در دانشگاه های سراسری درس میدند اما تو دانشگاه های آزاد اصلا دل نمی سوزنند و اصلا نه به خودشون و نه به دانشجو سخت نمی گیرن
    ترس از آینده شغلی و استخدام : شما دانش چیزی رو که می خونی رو داشته باش ، نه اینکه تو ایران بلکه از همه جای دنیا شما رو می خوان.پس فقط به درس خالی دل نبندید که به جایی نمیرسید.به طور مثال من کاردانی رو تو آزاد خوندم و دوستانی بودند که هنوز اینترنت نرفته بودند یا اصلا مفاهیم اصلی کتاب ها و درس ها رو نمیدونستند چی هست اصلا؟؟؟! باور ندارید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

ببنید دوستان نظراتی که شما میدید مثل اینه که تو آزاد به استادا گفتند اینجوری عمل کنید و تو سراسرس گفتند یک جور دیگه . این نظر اشتباهه کلا اساتید در اینگونه موارد آزادی کامل دارند و بر اساس نظر و وجدان خودشون و نمرات دانشجویان در موردشون تصمیم میگیرند و هیچ نیرویی به غیر از نیروی وجدان و ایمان نیتونه تو نظرشون تاثیر بگذاره ( البته اگه داشته باشند که 99 درصد دارند چون افراد تحصیل کرده و منطقی هستند تا احساسی) موفق و سربلند باشید .
    استادای دانشگاه وجدان و ایمان دارند
    اگه یه نفر تحصیل کرده باشه دلیل نمی شه با فرهنگ تر از بقیه باشه. من یه خانمی رو میشناسم از دانشگاه شریف فوق لیسانس شیمی داره ولی از این آدم تا حالا خاله زنک تر و مزخرف تر ندیدم! بعد استادای دانشگاه کجاش وجدان دارن؟ اگه دارن بخوره تو سرشون! من داییم داره لیسانس عمران میگیره از دانشگاه آزاد، مقاومت مصالح رو کامل خونده بود و همه ی مسائل کتاب رو حل کرده بود، بعد سر جلسه 6 تا سوال بهشون داده بودن، داییم یکی از سوالای خیلی سختشو که حل کرده بود جواب نهایی رو نیاز به فرمول مثلثات داشته که یادش نیومده، کلاً رو جوابش خط کشیده یه 25 صدم هم بهش نداده، داییم با نمره 9.5 مقاومت مصالح رو افتاد! الان دوباره باید بره کلاس باز درسی رو که بلد بوده بخونه و دوباره پول کلاس بده. اگر چه من خودم می رفتم خونشون می دیدم که کامل خونده بودش. یک کلاس 70 نفری، 63 نفر افتادن. همه هم با نمره 9. من خودم با داییم رفتم دانشگاهشون ببینم چطوریه، برخورداشونو که دیدم فهمیدم یه الاغ از اینا بیشتر شعور و فرهنگ و وجدان داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کسی نمی گه تمام دانشگاه آزادا از لحاظ علمی سطحشون پایینه. بعضی ها هستند که از سراسری هم بالاترند. ولی کمن.
    این همه دانشگاه آزاد هست به طوری که هر 100 کیلومتر حتما یه دانشگاه هست. تو شهرهای زیر 10 هزار نفر هم دانشگاه آزاد هست.
    البته تو گزینه ها یه چیزی رو کم نوشتید:
    پایین بودن سطح مدرک ( از نظر شغلی )
    مثلا تو خارج مدرک دانشگاه آزاد معتبر نیست.
    لطفا چیزی که نمی دونید نگید.

چن تا از واحدهای آزاد مدرکشون بین المللی شده یکیش نجف آباده که بزرگترین دانشگاه کشور از نظر تعداد دانشجو و تنوع رشته هست(تا4سال پیش آمارش رو داشتم که نزدیک 50000 دانشجو داشت و 80 رشته).فک کنم علوم تحقیقات و چند دانشگاه دیگه هم باشه.

تا 3-4 سال پیش که من خبر داشتم طبق توافق دانشگاه آزاد مدرک این دانشگاه ها رو تو 5 کشور اروپایی ویک کشور آمریکایی معتبر اعلام کرده بودند.دقیقش رو نمی دونم یادم نیست ولی فک کنم سوییس فرانسه و کانادا هم بود توشون .الان واقعا یادم نیست ولی اصل خبر درسته

شما می دونید در رنکینگ جهانی دانشگاه تهران یا شریف چه رتبه ای دارند؟برید نگاه کنید واقعا خجالت آوره.

این به خاطر بد بودن دانشگاه نیست به خاطر اینه که عملکرد این دانشگاهها شفاف نیست برای خارجی ها.

---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------

یه چیز جالب بگم.شرکت ساپکو(تامین قطعات خودرو ایران خودرو) تقریبا از بهترین جاها برای کار کردنه و حقوق و مزایای بالایی داره.اگه کسی بره اونجا برای کار اگر آزاد باشه ردش نمی کنن ولی یه لیست دارن که تو اون دانشگاههای آزاد تراز اول رو جدا کردن.و دانشگاههای مطرحی مثل علوم تحقیقات ، نجف آباد و قزوین رو خودشون قبول دارن

4. 2 کاربر از zoorg2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

چن تا از واحدهای آزاد مدرکشون بین المللی شده یکیش نجف آباده که بزرگترین دانشگاه کشور از نظر تعداد دانشجو و تنوع رشته هست(تا4سال پیش آمارش رو داشتم که نزدیک 50000 دانشجو داشت و 80 رشته).فک کنم علوم تحقیقات و چند دانشگاه دیگه هم باشه.
    زیاد بودن تعداد دانشجو اتفاقا خیلی هم بده ...

پروفشنال Lady Negar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    زیرِ همان خیال ِسنگینِ بدبو

پيش فرض

به نظرمن تنها یه دلیل داره اونم قرار گرفتن دانش آموزان توی جو بچه بازیه....البته نظرشخصیه منه..
    کی گفته دانشگاه آزاد اسون میگیره؟
    اتفاقا سیاست جدید دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی شده این که :
    چون دانشجو داره پول میده سخت میگیرن بیفته تا یه سال دیگه هم در خدمتش باشن.
    کجای دنیا دست رد به سینه ی پول میزنن؟؟!!
    من شخصا با بچه های آزاد (البته مهندسی ,بقیه رو نمیدونم) نشست و برخاست داشتم,اتفاقا همگی هم بچه های باکلاس و خوش مشربی بودن
    و البته اوناییشون که درسشون خوب بود میتونم بگم واقعا مایه گذاشته بودن تا درسو یاد بگیرن و واقعا هم یاد گرفته بودن نه خرخونی(sorry(

البته بازم میگم آزاد داریم تا آزاد!!!!
    Last edited by Lady Negar; 03-09-2010 at 22:50.

7. 2 کاربر از Lady Negar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

بهترین راه مقایسه اینه که از یه نفر که سراسری لیسانس گرفته و الان فوق داره آزاد میخونه بپرسین تا خودش بگه چقدر تفاوت است بین آزاد و سراسری
    البته دوستان درست میگن بعضی از دانشگاه های آزاد خیلی بهتر از سراسری هستن
    اما در یک نگاه کلی،تا جایی که می تونید سعی کنید که سراسری برید

پروفشنال Lady Negar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    زیرِ همان خیال ِسنگینِ بدبو

پيش فرض

البته دوستان درست میگن بعضی از دانشگاه های آزاد خیلی بهتر از سراسری هستن
    کی این حرفو زده؟؟؟؟
    شاید طرف مست بوده!!
    منم گفتم نباید بگیم آزاد بده....جون من کی این حرفو زده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه doost4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــــــــــــراز دانشگاه بیـــــــرجنــــد

پيش فرض

کی این حرفو زده؟؟؟؟
    شاید طرف مست بوده!!
    منم گفتم نباید بگیم آزاد بده....جون من کی این حرفو زده؟

شما شک نکن که اینطور هست ! علوم و تحقیقات در برابر یه دانشگاه دولتی مثلا ارومیه مادر و پدر حساب میشه !

11. این کاربر از doost4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه loren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دانشگاه آزاد در و پیکر نداره . فقط وقتی اینو میفهمی که خودت کارت گیر کنه .
    معلوم نیست این شهریه ها تو جیب کی میره
    یکی که توان مالی نداشته باشه برا شهریه و ... برا انصرافیش 10 برابر همون شهریه رو باید بده تا بتونه مدارک اش رو بگیره و بره .
    وقتی میخوای مهمان بشی باید دوجا شهریه بدی ! و هزار و یک زهر مار دیگه که تا گیر نکنی نمیفهمی

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

استادای دانشگاه وجدان و ایمان دارند
    اگه یه نفر تحصیل کرده باشه دلیل نمی شه با فرهنگ تر از بقیه باشه. من یه خانمی رو میشناسم از دانشگاه شریف فوق لیسانس شیمی داره ولی از این آدم تا حالا خاله زنک تر و مزخرف تر ندیدم! بعد استادای دانشگاه کجاش وجدان دارن؟ اگه دارن بخوره تو سرشون! من داییم داره لیسانس عمران میگیره از دانشگاه آزاد، مقاومت مصالح رو کامل خونده بود و همه ی مسائل کتاب رو حل کرده بود، بعد سر جلسه 6 تا سوال بهشون داده بودن، داییم یکی از سوالای خیلی سختشو که حل کرده بود جواب نهایی رو نیاز به فرمول مثلثات داشته که یادش نیومده، کلاً رو جوابش خط کشیده یه 25 صدم هم بهش نداده، داییم با نمره 9.5 مقاومت مصالح رو افتاد! الان دوباره باید بره کلاس باز درسی رو که بلد بوده بخونه و دوباره پول کلاس بده. اگر چه من خودم می رفتم خونشون می دیدم که کامل خونده بودش. یک کلاس 70 نفری، 63 نفر افتادن. همه هم با نمره 9. من خودم با داییم رفتم دانشگاهشون ببینم چطوریه، برخورداشونو که دیدم فهمیدم یه الاغ از اینا بیشتر شعور و فرهنگ و وجدان داره.
    آخه دوست من این چه طرز تفکریه که شما دارید ؟ من که نگفتم صد درصد . احتمالا مورد شما تو اون یک درصده . بعد یادتون باشه آدم که با شنیده هاش قضاوت نمیکنه . بگذارید بگم چرا یکطرفه به قاضی رفتید . اونجایی که میگید رو سوالش خط کشیده و نمره نداده . مگه خودش دیده . کمتر استادی را میشناسم که ورقه را به دانشجو نشون بده احتمالا دایی شما خودشون استدلال کردند . بعدش وقتی اعتراض داده میشه استاد دوباره ورقه را باز بینی میکنه . من کی گفتم با فرهنگ تر ؟!! گفتم معمولا آدمهای احساسی نیستند . بعدش یادتون باشه الان اگه برید به منبع قضیه میبینید دایی شما در واقع 7.5 گرفته و با دو نمره ارفاق به کل کلاس شده 9.5 ( احتمالا. اینو از روی تجربه میگم ) . انشالا نمیدونم خود شما دانشگاه رفتید یا نه ولی وقتی خودتون رفتید میبینید که اونجور که میگفتند نبود ( از هر لحاظ میگم ) . در مورد اون دوستمون هم که گفتند یکی باید نظر بده که تو هردو دانشگاه بوده باید بگم که من تو هر دو شون بودم . موفق باشید

14. این کاربر از toorajjj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •