سراسریشم معتبر نیست.یه دوستی رفت خارح گفتن که اونجا فقط 3-4 تا از دانشگاه های ایران رو دانشگاه میدونن.مثلا همون تهران و ...پایین بودن سطح مدرک ( از نظر شغلی )
مثلا تو خارج مدرک دانشگاه آزاد معتبر نیست.
بحث در این مورد کلا اشتباه هست.
هزینه و شهریه بالای دانشگاه آزاد : این کاملا درسته
معتبر نبودن مدرک(از نظر مردم) : مدرک می خوای چیکار؟ بند پ رو داشته باش درس هم نخونده باش مدرک هم نداشته باش میکننت وزیر کشور چه برسه به جای دولتی دیگه
سطح علمی پایین(از نظر مردم) : نظر مردم رو بی خیال باشید.ولس سطح علمی 99% از دانشگاه های آزاد پایین هست.استادا همون استادهایی هستند که در دانشگاه های سراسری درس میدند اما تو دانشگاه های آزاد اصلا دل نمی سوزنند و اصلا نه به خودشون و نه به دانشجو سخت نمی گیرن
ترس از آینده شغلی و استخدام : شما دانش چیزی رو که می خونی رو داشته باش ، نه اینکه تو ایران بلکه از همه جای دنیا شما رو می خوان.پس فقط به درس خالی دل نبندید که به جایی نمیرسید.به طور مثال من کاردانی رو تو آزاد خوندم و دوستانی بودند که هنوز اینترنت نرفته بودند یا اصلا مفاهیم اصلی کتاب ها و درس ها رو نمیدونستند چی هست اصلا؟؟؟! باور ندارید ؟

.gif)
.gif)
اگه دارن بخوره تو سرشون! من داییم داره لیسانس عمران میگیره از دانشگاه آزاد، مقاومت مصالح رو کامل خونده بود و همه ی مسائل کتاب رو حل کرده بود، بعد سر جلسه 6 تا سوال بهشون داده بودن، داییم یکی از سوالای خیلی سختشو که حل کرده بود جواب نهایی رو نیاز به فرمول مثلثات داشته که یادش نیومده، کلاً رو جوابش خط کشیده یه 25 صدم هم بهش نداده، داییم با نمره 9.5 مقاومت مصالح رو افتاد! الان دوباره باید بره کلاس باز درسی رو که بلد بوده بخونه و دوباره پول کلاس بده. اگر چه من خودم می رفتم خونشون می دیدم که کامل خونده بودش. یک کلاس 70 نفری، 63 نفر افتادن. همه هم با نمره 9. من خودم با داییم رفتم دانشگاهشون ببینم چطوریه، برخورداشونو که دیدم فهمیدم یه الاغ از اینا بیشتر شعور و فرهنگ و وجدان داره.

.gif)