اسکولز: هنوز تصمیمی برای کنارهگیری از فوتبال نگرفتهام
سایت گل – پل اسکولز، هافبک منچستریونایتد میگوید هنوز بر سر این که چه زمانی از فوتبال کنارهگیری کند به نتیجه نرسیده است.
این بازیکن 35 ساله در مرکز بازی تهاجمی یونایتد در پیروزی سه بر صفر مقابل نیوکاسل قرار داشت و برای دومین بار پیاپی بهترین بازیکن میدان شد.
اسکولز دو پاس گل داد. او میگوید: «مهمترین نکته این است که بردیم. میتوانستیم گلهای بیشتری بزنیم اما حالا با پیروزی سه بر صفر کار خود را آغاز کردهایم. نیوکاسل خوب و عمقی دفاع کرد. ما خیلی خوب شروع نکردیم، ولی وقتی گل اول را زدیم دیگر مرتبا روی دروازه آنها بودیم. بسیاری از تیمها سعی میکنند روزگار را برای ما دشوار سازند، اما ما صبور بودیم و توپ را خوب نگه داشتیم.»
صحبتهای زیادی درباره بازنشستگی اسکولز میشود و او گفته هنوز تاریخی در این باره تعیین نکرده است: «محدودیتی برای خود نگذاشتهام. من به رفتن و عالی بازی کردن ادامه خواهم داد تا ببینیم که تا کجا میتوانم بروم.»
اسکولز در سال 2004 از فوتبال ملی کنارهگیری کرد و فرصت حضور در جام جهانی را هم رد کرد.
هنگامی که از او پرسیده شد آیا کنارهگیری از فوتبال ملی به او کمک کرده مدت بیشتری بازی کند یا نه، او پاسخ داد: «گمان میکنم بله. در این شرایط گاهگاه فرصت استراحت پیدا می کنید و همین باعث میشود سرحال بمانید و مشتاق ادامه.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ارناندس:نماینده خوبی برای مکزیک در لیگ برترخواهم بود
سایت گل – خاویر ارناندس، خرید تابستانی منچستر یونایتد امیدوار است انتقال او به لیگ برتر کمک کند درهای لیگ برتر برای مکزیکیها باز شود.
بازیکنان مکزیکی سالهاست نمیتوانند در لیگ برتر بدرخشند. کارلوس ولا در آرسنال ستاره نشد و جیووانی دوسسانتوس هم فصل گذشته در تاتنهام به گالاتاسرای قرض داده شد.
اما ارناندس تاثیری مثبت بر طرفداران یونایتد گذاشته و میخواهد نشان دهد هموطنانش در انگلیس موفق خواهند بود.
او میگوید: «جوانتر که بودم همیشه لیگ برتر را دوست داشتم و میخواستم این جا بازی کنم. به همین دلیل است که از به دست آوردن این فرصت بسیار خوشحالم. اما من میتوانم درها را به سوی بازیکنان مکزیکی باز کنم تا تیمهای مهم به دنبال بازیکنان بیشتری از کشور من باشند. »
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید