nec ایرانی که همنون داداش چینی ها برامون ساختن البته در انواع رنگها ومدل فقط برای خالی کردن جیب مردم که اصلا پشیزی نمیارزه بابا 1100 خودمون اقلا یه اصالتی داره باید اگاه سازی بشه ملت نخرن.
nec ایرانی که همنون داداش چینی ها برامون ساختن البته در انواع رنگها ومدل فقط برای خالی کردن جیب مردم که اصلا پشیزی نمیارزه بابا 1100 خودمون اقلا یه اصالتی داره باید اگاه سازی بشه ملت نخرن.
این سایت اصلی گوشی های GLX
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لوگوی شرکت GLX
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زنگ زدم به شرکت برای همون مشکلی که گفته بودم (گوشی شارژ که نمیکنه به جهنم ، شارژ باطری رو هم خالی میکنه) وصل کردن به بخش گارانتی خانم جوووونی سوال کرد مشکل چیه ، توضیح دادم ، گفتش باید بفرستی تهران که ما ببینیم مشکل از گوشیه یا نه اگه بود درست میکنیم ، هزینه رفت و برگشت گوشی هم پای صاحب گوشی . یکدفعه بگو گارانتی نداریم دیگه ، توی مازندران به این بزرگی یه نمایندگی نداره !!!!![]()
Last edited by n-95; 06-10-2010 at 23:49.
این قسمت چقدر پر طرفدار و پر بیننده شده ، از همه دوستان که میان و نظر میدن خیلی تشکر میکنم ، فقط اگه مایل بودین بیشتر تشکر کنین .
در مورد رمز گذاری این گوشی باید بگم بر خلاف گفته دوستان ، این فناوری تحت انحثار (!) کشور خودمون قرار داره ، بعضی وقت ها که مثل یک گوشی خوب عمل میکنه اما گاهی هرچقدر رمز رو وارد کنی باز نمیشه ، تازه بعضی وقت هم یه پیغام میاد برای ریست تنظیمات گوشی که باید حواستون باشه ok نزنین ، من یکبار زدم همه چی بهم ریخت ، تنها راه در آوردن باطری و دوباره جا زدن و روشن کردن گوشیه .
چند روز پیش یه تبلیغ کردن که یه مدلش بدون باتری کار میکنه. درسته؟؟!!!!
ای بابا ایران دیگه!
هیچ چیش درست نیست!فقط دروغ دروغ دروغ!![]()
شما چقدر بدبینید .
اینا دارن کار فرهنگی میکنن ، ملت بخندن .
![]()
امروز که تبلیغ این گوشی رو دیدم ( کارکرد بدون باتری ) دو حس زیبا بهم دست داد !
1- غرور و افتخار ! الان حس میکنم کشور اول دنیا در رابطه با علم و فناوری هستیم !
2- دو عدد شاخ فانتزی ! ( حالا یا برای من یا برای صاحب کمپانی ! )
دوستان اين حرفها چيه با داشتن اين گوشی ميتونيد نون لوک خوش شانس رو آجر كنيد منظورم دستگيری دالتون هاست.
لوک آسوده بخواب که GLX بيدار است.![]()
فقط 1208 نوکیا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)