تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 125 اولاول ... 56789101112131959109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 1247

نام تاپيک: L.A. Noire

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یاد یه حرف از کلیف بزرگ افتادم که میگه : گرافیک بهانه است.. گیم پلی رو بچسب
    واقعا گرافیک جذبه ی اولیه هست و گیم پلی اون چسب جدا نشدنی
    هیچکس مطمئنا هیلو رو به خاطر گرافیک بازی نمیکنه
    +

وقتی ببینی قراره پولت حروم شه دو سال که سهله بیشتر هم صبر میکنی : دی
    +
    این بازی رو پر یکی از پر خرج ترین ( شایدم پر خرج ترین) بازیهای تاریخ صنعت گیم هست
    مطمئنا احتمال اومدن این بازی روی pc در حده همون صفره...چون اینقدر باید بفروشه که خیالشون راحت بشه و وقتی اینقدر فروخت دیگه لازم نیست یه پورت پر از مشکل بدن که بعدش بشینن پچ بدن و کلی دردسر برای خودشون درست کنن.
    حالا نه اینکه گیم پلیشون نا محدوده فوقش سه بار گیرز تا آخرش رفتنش ارزش داشت که والا بازیا مولتی پلتفرم دیگه ای هم هستن که گیم پلیشون خیلی خوبه این آقا کلا فکر کرده حالا 3 تا شاهکار داده دیگه بقیه ح(هـ)الو ان ؟!
    ......... حالا بخاطر اینکه این دفعه آخرش یه جور دیگه تمومشه : آقا موسی به دین خود عیسی به دین خود .... شما حقوق بشر رو به خودت و خودش رعایت نمی کنه دیگه گیم پلی با گرافیک بوق بی معنی هست .. گرافیک عالی بدون گیم پلی هم بی معنی ...... (بحث گرافیک هنری رو کار نداریم !) ولی خوب معمولا بازیهای با گرافیک خیلی عالی گیم پلی همچین بوقی هم ندارن ... Metro و Crysis (اینا سرآمداش بودن) ... البته تو دنیایی که پول همه چیرو توجیح می کنه نمیشه انتظاری ازین بیشتر هم داشت از *R ... شرکت های واقعا کار درست و اصلا واسشون خیالی نیست ولی اینایی که پول به جونشون بنده معلومه همچین کارایی نمی کنن ....
    Last edited by djmd; 21-01-2011 at 00:35.

2. این کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من دیر اومدم..باید یه نکته ای رو بگم...
    گرافیک god of war 3 برابر با روزلیشن 1080 با تنظیمات 16xaa بودش....اونم طوری که فریمش از 50 تا پایین نیومد.
    همش بین 50 تا 60 بو. (میشه به خوبی تصور کرد که این تنظیمات روی کرایسیس یعنی عالی.
    گرافیک مهمترین عامل نیست ولی بی تاثیرترین هم نیست. (خودم)

والا اگه یه چند تا عنوان از انحصار کنسول ها در بیاد من خودم شخصا یک گرون هم پای کنسول نمیدم
    ولی چه کنم که باید خرید..
    +
    البته یک خوبی مهم دیگری که کنسول داره اینه که مثلا پسر فامیلت دوستت اشنات میاد..خونه ادم.
    میپره اتاق نمیاد بگه که باز کن کیستو ببینم مثلا کارت گرافیکت چیه...
    اما تا چشش به چند تا گنده لات محله میوفته که گذاشتی گوشه کنار میزت و چشمک میزنن ادم اوج کلاسش میره بالا..
    وای وای اونم فامیل های ما...چش زدن رفتی...

**
    در مورد قدرت سیستم هم حرف زدید ماله من تا نزدیک های 1500 اب خورده واسم...دیگه بسمه.
    هومان هم جدیدا یک سیستم ردیف کرده موشک... امید.
    Last edited by Layken; 21-01-2011 at 01:37.

4. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من دیر اومدم..باید یه نکته ای رو بگم...
    گرافیک god of war 3 برابر با روزلیشن 1080 با تنظیمات 16xaa بودش....اونم طوری که فریمش از 50 تا پایین نیومد.
    همش بین 50 تا 60 بو. (میشه به خوبی تصور کرد که این تنظیمات روی کرایسیس یعنی عالی.
    گرافیک مهمترین عامل نیست ولی بی تاثیرترین هم نیست. (خودم)

والا اگه یه چند تا عنوان از انحصار کنسول ها در بیاد من خودم شخصا یک گرون هم پای کنسول نمیدم
    ولی چه کنم که باید خرید..
    +
    البته یک خوبی مهم دیگری که کنسول داره اینه که مثلا پسر فامیلت دوستت اشنات میاد..خونه ادم.
    میپره اتاق نمیاد بگه که باز کن کیستو ببینم مثلا کارت گرافیکت چیه...
    اما تا چشش به چند تا گنده لات محله میوفته که گذاشتی گوشه کنار میزت و چشمک میزنن ادم اوج کلاسش میره بالا..
    وای وای اونم فامیل های ما...چش زدن رفتی...

**
    در مورد قدرت سیستم هم حرف زدید ماله من تا نزدیک های 1500 اب خورده واسم...دیگه بسمه.
    هومان هم جدیدا یک سیستم ردیف کرده موشک... امید.
    هومان که احتمالا هدفش فضا مضا بوده
    شما در مورد GOW3 مطمئنی ؟؟؟؟؟؟ این تخمینی که زدی ممکنه از نظر حسی شاید یه جورایی درست باشه ولی در مورد واقعیت ... یکم داستان فرق داره .. اگر واقعا 1080 بود که ما مشکلی نداشتیم

6. 2 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

اگر واقعا 1080 بود که ما مشکلی نداشتیم
    1080 بوده اما نه 1080p , تو کلوپ محل سرش بحث میکردیم یادمه که میگفتیم 1080i ساپورت داره که چند جا هم گشتیم تو نت به همین نتیجه رسیدیم !

یه نظریه دارم ! اینجا شده تاپیک consol Vs Pc
    از بحث اصلی بازی خارج شدیم ! اینطوری بهتره یه تاپیک زده بشه وگرنه از فردا همه تاپیک بازیهارو به .... میکشیم

8. 2 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

wow
    شاید بازی 5 آپریل منتشر بشه !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 3 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

تاریخ انتشار بازی 17 می هست .
    تریلرشم که قرار بود 2 شنبه بیاد لیک شده .

12. 6 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

تاریخ انتشار بازی 17 می هست .
    تریلرشم که قرار بود 2 شنبه بیاد لیک شده .
    خب کو تریلر ؟؟؟

بزار دان کنیم ...

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

خب کو تریلر ؟؟؟

بزار دان کنیم ...
    اومدی و نسازی دیگه : دی
    از اونجا که کپی رایت داشته واسه همین از رو یوتیوب حذفش کردن... دیروز اومده بود گویا و زودی هم حذف شده.
    مگه قبل از اینکه حذف بشه کسی گرفته باشه و برامون آپلود کنه

15. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خب کو تریلر ؟؟؟

بزار دان کنیم ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی کیفیت بالاش رو اگه می خوای تا فردا باید صبر کنی .

17. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مطلب زیر برگرفته شده از پیش نمایش دوم مجله ی GameInformer می باشد:

L.A. Noire
    Another Look Into The Seedy World of L.A. Noire

by Masoud

شرح و حکایت ما درباره ی L.A. Noire اولین نگاه واقعی به بازی در دنیا بود. به عنوان نویسنده هم بازی و هم تکنولوژی پیشتاز اون رو دیدم. من از سیاحتم برگشتم و واقعا هیجان زده هستم و امید دارم که محصول نهایی بتواند به بالاترین سطحی که راکستار و Team Bondi قرار داده اند برسد. به تازگی ما توانستیم نگاه دیگری به بازی داشته باشیم. یک نمایش زنده از گیم پلی که یک ماموریت دیگر Cole Phelps در دوران خدمتش در LAPD را به نمایش گذاشت.

این موضوع زمانی اتفاق افتاد که Phelps محدود به امور ترافیکی است – اما این قضیه چیزی بیشتر از یک جریمه تخلف از سرعت مجاز بود. داستان از آنجا شروع می شود که Phelps و همکارش Stephen Bukowski به وسیله گزارشی برای رسیدگی به یک حادثه رانندگی احضار می شوند. دو هنر پیشه ی زن به نام های June Ballard و Jessica Hamilton ماشینشان را به سمت یک پشته ی خاک رانده بودند و سپس با یک بیلبورد تبلیغاتی برخورد کردند. جریان وقتی جالب شد که هنگام رسیدن Phelps سر صحنه و گفتگو با Ballard , او مدعی شد که به آنها داروی مخدر داده شده و برای صحنه سازی در ماشین قرار داده شدند.

این موضوع ظاهرا پای Ballard رو به مسائل جنایی دهه ی 40 هالیوود بازی کرده است. Ballard یک هنرپیشه ی با تجربه ی b-movie و همسر یک گانگستر به نام Guy McAfee است. بعد از هر خط از گفتگوهای شخص مصاحبه شوند, Phelps سه نوع واکنش به حرف های او می تواند داشته باشد: اعتماد کردن ( نتیجش برخود ملایم و چرب زبانی با شخص مقابل است), شک و تردید ( از کمی خشونت و شدت عمل استفاده می کند) و باور نکردن ( نتیجش مهتم کردن طرف مقابل است). Ballard واقعا زرنگ بود پس گرفتن موضع قاطع در برابر وی بهترین راه برای رسیدن به حقیقت خواهد بود. هریک از شخصیت ها بیان زیرک یا ساده در حالات چهره ی خود دارند که اینها نشانه هایی از دروغگویی یا فریب هستند. Rockstar به ما یک راه بی عیب و نقص برای رسیدن به اطلاعاتی که لازم داریم نشان داد و آن پرسیدن سوال ها یا واکشن های صحیح بود. اگه واکنش درستی اتخاد کنید شخص مصاحبه شونده اطلاعاتی که لازم دارید را به شما می دهد ولی اگر اشتباه انتخاب کنید باید مسیر طولانی تری را برای رسیدن به اطلاعات طی کنید.

Ballard سعی داشت این جنایت رو به تولید کننده ی سینما Mark Bishop نسبت دهد با این وجود به Phelps تذکر می دهد که اجازه دهد او و شوهرش خودشان موضوع را حل و فصل کنند. اما وقتی Phelps یک مدرک در صحنه پیدا میکند مطمئن می شود که داستان بیشتر از این چیزاست . او یک لباس زیر زنانه که پاره شده بود را پیدا کرد ( احتمال می رود که شخصی به زور مورد تجاوز واع شد) همچین کارگاهی به او یک Shrunken head جعلی را نشان میدهد که احتمالا از صحنه ی یک فیلم دزدیده شده و از آن برای پائین نگه داشتن پدال گاز استفاده شده است.

از اینجا, Phelps برای گفتگو با دیگر سرنیشن ماشین یعنی Jessica Hamilton که در بیمارستان است می رود. دکتر به او می گوید که مدارکی مبنی بر تحت تاثیر داروی مخدر واقع شدن و احتمال تجاوز جنسی وجود دارد. صحبت با Hamilton مشخص می کند او واقعا یک دختر ساده لوح است که قصد ورود به بازیگری را داشته. او یک شکار آسان برای شکارچیانی محسوب می شود که در صنعت فیلم وارد شده اند. گرچه او مقداری از آنچه اتفاق افتاده را به یاد دارد اما می ترسد که حرف بزند. Cole مقداری اطلاعات از او بدست می آورد. اینجا Phelps موضع بسیار نرمتری رو نسبت به برخورد با June Ballard اتخاد کرد.

در تماتم لحظاتی که Phelps بر روی موضوعی هست , همیشه مدارک و اطاعات را یادداشت می کند که شامل قسمت هایی از گفتگو ها,اشیاء پیدا شده در محیط, عکس ها, اسناد و چیزهای دیگر است. هر مدرک خطهای بیشتر از سوالات را در گفت و گو فراهم می کند, بنابراین توصیه می شود تا جائیکه امکان دارد اطلاعات جمع آوری کنید. شما بارها باید از این اطلاعات ثبت شده برای تکذیب حرفای شاهدین دروغگو استفاده کنید.

بعد از بازجویی از Hamilton موضوع وارد مرحله ی تازه ای می شود. نخست, Phelps به تعقیب June Ballard می رود. عناصر مخفیکاری هنگامیکه Ballard رو در یک فروشگاه تعقیب می کردند نمایان شد. او طی تماس تلفی با شوهرش به او گفت که مراقب Bishop باشد.بعد از اینکه Ballard آدرس Bishop را لو می دهد , Phelps به آپارتمان این تولید کننده می رود و درست زمان مبارزه با آدم کش های مافیا (که احتمالا برای دزدیدن تولید کننده آنجا بودند) به آنجا می رسد. بعد از کشتن آدمکش ها و گفتگو با Gloria همسر Bishop , یک تصور نادرست شکل می گیرد: Bishop به هر نحوی درگیری موضوعی است که در آن بازیگران جوان را برای سوء استفاده های جنسی و تبدیل آنها به مدل های فاسد هالیوود مورد هدف قرار می دهند. ما قصد نداریم که چگونگی حل این موضوع رو فاش کنیم اما همینقدر بس است که بگوییم این بازی توانایی ترکیب دانه درشت ترین مضامین Rockstar تا کنون را دارد.

قبل از اینکه آنها رو مهتم بکنید این حقیقت را در نظر بگیرید که همه موضوعات موجود در بازی بر اساس روزنامه های 1940 لس آنجلس نوشته شدند. اینها همگی واقعی هستند و اتفاق افتادند و فقط برای بازی مقداری تغییر داده شدند البته بیشتر این تغییرات مربوط به موضوعات واقعی نا تمام و حل نشده ای است که برای آنها پایانی ترتیب داده شده. به علاوه مقداری کمی نشانه و علامت از موضوعات بزرگتر و جامع تر بازی بدست آوردیم که به نظر میرسد مرکزیت آنها تلاش های Phelps برای مبارزه با فسادی است که گریبانگیر LAPD در این برهه از زمان شده. در یک قسمت Phelps در تعامل با یک پلیس فاسد است که بیان می کند خطوط بین پلیس و تبهکار در لس آنجلس بسیار گنگ و مبهم و نامشخص هستند.

این نمایش باعث شد تا دید بهتری نسبت به بازی داشته باشیم. این واقعا مهم هست که گفته بشه این بازی یک GTA در زمان گذشته نیست – انتظار داشته باشید که وقت بیشتری را صرف گفتگوهای سخت خواهید کرد تا مبازره با تفنگ. به نظر می رسد که Team Bondi کار بسیار عالی را توسط تزریق مراحل اکشن در قسمت های منطقی داستان انجام داده است. در طول این ماموریت ما شاهد تعقیب, نبرد در آپارتمان و راندن ماشین و به علاوه ی مقداری نبرد با تفنگ بودیم. بهر حال خوراک اصلی L.A. Noire برآمده از بازجویی هاست. بار دیگر, انیمیشن های شخصیت ها به خوبیه هر چیزی که در بازی دیدیم بود. زمانیکه بازی تاکید بسیاری بر بازجویی ها دارد, انیمیشن ها نیز باید همینگونه عالی باشند. حالات و چهره های اصیل و واقعی بازی این اجازه را به شما میدهد که احساس کنید واقعا در این تجربه حضور دارید.

L.A. Noire یک موضوع ریسکی برای Rockstar محسوب می شود. گرچه دوباره خلق کردن پر زحمت لس آنجلس در 1947 به اندازه تمام محیط های باز که کمپانی تصورش را کرده پر جزئیات است ولی این بازی یک نکته ی مخصوص و ویژه دارد: سنجیده عمل کردن و قدم برداشتن که کاملا مجزا از آن چیزیهایی است که تا کنون انجام شده است. بر اساس آن چیزی که تاکنون دیده ایم, L.A. Noire دارای پتانسیلی است که یک چیز بسیار ویژه شود. آیا مخاطبین Rockstar آماد پذیرش آن خواهند بود؟

* به پست اول اضافه شد

19. 11 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •