تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 109 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

در انسان بر اساس داشته ها و تجربه ها و... یه گرایش هایی بوجود میاد
    منظور شما از فطرت اینه؟
    گرایش ها وجود داره از بدو تولد. اون داشته ها و تجربه ها که گفتی فقط تا حدودی میتونن تغییرش بدن
    حالا مثال هم میتونم بزنم
    الان بعدازظهره با دهن روزه مخم کار نمیکنه
    آخه فقط به همين آيه موكول نميشه
    چند تا آيه ديگه هم هست كه تفسيرش از خودش هم نژاد پرستره
    نژادئرست نه عزیز من قائل بودن به تفاوت نژادی(شد 100 دفعه:)
    فرق میکنن
    حرص میدی ما رو ها

2. این کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بنی اسرائیل از نظر ضریب هوشی جزو پایینترین ها هستن و از نظر زیبایی!
    آریایی ها بالاترین ضریب هوشی رو دارن در جهان و جزو زیباترین ها هستن(مردم ایران زیباترین مردم دوران باستان بودن که با مخلوط شدن نژادهای مختلف قیافشون چیز شده)
    گفته بودی برای تک تک حرفهام دلیل علمی دارم که خوب فکر نکنم دیگه بتونی درباره ضریب هوشی بنی اسرائیل مدرک علمی بیاری
    درباره قیافه مردم ایران هم ربطی به اون نداره. تفاوتهای ظاهری جزئی بیشتر وابسته به تفاوت در محیط هاست تا تفاوتهای ژنتیکی (محیط که میگم نه به معنای عام. مثلا تغییر پ.هاش سلول هم یعنی تغییر محیط)
    درباره زیبایی از دید خودشون شاید مثلا خودشون از همه زیباتر باشن شما از دید خودت داری میگی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

آخه فقط به همين آيه موكول نميشه
    چند تا آيه ديگه هم هست كه تفسيرش از خودش هم نژاد پرستره
    لطفا اين بحث رو زياد بهش دامن نزنيد وگرنه من واردش ميشماااااااااااااااااا
    قرآن ميگه يه تناقض واسه رد من كافيه
    میخوام وارد بحث بشی
    من و تو مکمل همیم
    تو دینی و من علمی
    زوج خوبی میشیما
    واقعآ؟!!!!
    آخه 80000 تا اشکال داره!
    گرایش ها وجود داره از بدو تولد. اون داشته ها و تجربه ها که گفتی فقط تا حدودی میتونن تغییرش بدن
    حالا مثال هم میتونم بزنم
    الان بعدازظهره با دهن روزه مخم کار نمیکنه

فرق میکنن
    حرص میدی ما رو ها
    مثال بزن
    عزیز دل مام روزه ایم پس بهانه نیار
    این نژاد پرستیه عزیز
    بنی اسرائیل از نظر ضریب هوشی جزو پایینترین ها هستن و از نظر زیبایی!
    آریایی ها بالاترین ضریب هوشی رو دارن در جهان و جزو زیباترین ها هستن(مردم ایران زیباترین مردم دوران باستان بودن که با مخلوط شدن نژادهای مختلف قیافشون چیز شده)

از نظر فرهنگی هم بازم آریایی ها بالاترین بودن و هستن
    و...
    حالا بگو ببینم نژاد برتر کدومه؟!
    یعنی خدا نمیدونه کی برتره؟!
    یعنی خدا نمیتونه این تشخیصو بده؟!
    از نظر تقوا هم مردم ایران اولین مردم خدا پرست بودن و اولین مردم یکتاپرست دنیا!
    حرف شما به هیچ وجه قابل قبول نیست! یا حرف محمد
    فرقی نداره

5. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

گفته بودی برای تک تک حرفهام دلیل علمی دارم که خوب فکر نکنم دیگه بتونی درباره ضریب هوشی بنی اسرائیل مدرک علمی بیاری
    درباره قیافه مردم ایران هم ربطی به اون نداره. تفاوتهای ظاهری جزئی بیشتر وابسته به تفاوت در محیط هاست تا تفاوتهای ژنتیکی (محیط که میگم نه به معنای عام. مثلا تغییر پ.هاش سلول هم یعنی تغییر محیط)
    درباره زیبایی از دید خودشون شاید مثلا خودشون از همه زیباتر باشن شما از دید خودت داری میگی
    آهان یادم انداختی
    اثبات نکردی محمد پیامبری از جانب خداست!
    در مورد حرفامم دلیل دارم
    بالاترین ضریب هوشی در بین اعراب مربوط به عراقی ها هست که متوسطش 86 هست
    در مورد آریایی ها هم متوسط ضریب هوشی 98 نزدیک به 100 هست!
    عزیز در کتاب تخت جمشید اومده که نویسندش اروپایی هست و یک کتاب بین المللی
    حالا بگو تو خودت میگی و از نظر خودت زیبایی!!!

7. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

آهان یادم انداختی
    اثبات نکردی محمد پیامبری از جانب خداست!
    در مورد حرفامم دلیل دارم
    بالاترین ضریب هوشی در بین اعراب مربوط به عراقی ها هست که متوسطش 86 هست
    در مورد آریایی ها هم متوسط ضریب هوشی 98 نزدیک به 100 هست!
    عزیز در کتاب تخت جمشید اومده که نویسندش اروپایی هست و یک کتاب بین المللی
    حالا بگو تو خودت میگی و از نظر خودت زیبایی!!!
    سلام
    شما چند جا اشاره کردین که در کتاب هفت وجود خدا اثبات شده، خواستم اگه میشه یه ذره در مورد کتاب هفت توضییح بدین و بگین نویسنده اش کیه. بعد اگه حالشو داشتین بگین که چطوری خدا رو اثبات کرده. من همیشه این برام سوال بوده، همیشه از معلم های دینیم می پرسیدم که برام ثابت کنید خدا وجود داره یا از کلاس می انداختنم بیرون یا اگه جواب میدادن من قانع نمیشدم و در نهایت می گفتن از وقتی هستی وجود داشته خدا هم وجود داشته، من هم از این جوابای الکیشون خندم میگرفت و باز از کلاس می انداختنم بیرون! من همش دینی رو 20 یا 19 گرفتم و کنکور هم که امسال دادم دینی رو 65 درصد زدم اما هیچ وقت برام ثابت نشد خدا وجود داره و فقط کتابای دینی رو حفظ می کردم و بهشون اعتقاد نداشتم...

9. این کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

فرق میکنن
    حرص میدی ما رو ها
    تفاوت ن‍ژادي رو اين جوري بيان ميكنن :
    "به ياد بياوريد اي قوم بني اسراييل كه شما را بر جهانيان برتري داديم "؟؟؟؟؟؟
    من حرص نميدمتون
    اون تعصبه كه داره حرصتون ميده
    زياد به خودتون سخت نگيريد چون اين نكات اصلا ارزشي نداردتهش به نژاد پرستي ختم ميشه
    حرف سر اينه كه چرا تو قرآن آمده !!!

اتفاقا برخلاف تصور عام زيبايي هم تعريف داره و ميتوان اندازه گرفت .
    به ميزاني كه اجزاي صورت يك شخص با هم هماهنگ است او زيبا است يعني حتي اگر صورت كوچكي هم داشته باشد با داشتن اجزاي مناسب اون صورت زيباست .
    تركيب صورت ايرانيان هم از ابتدا عالي بوده والان هم دليل خراب شدنش اينه كه در طي جنگ هاي مختلف با نژاد ها ي مختلف تلفيق شده والان هم كه مهاجران همسايه دارن تشريف ميارن تا بدترش هم بكنند .
    زيبايي يعني تركيب درست صورت
    شما تصاوير گذشتگان ايراني وديگر اقوام را نگاهي بكنيد .

میخوام وارد بحث بشی
    من و تو مکمل همیم

واقعآ؟!!!!
    آخه 80000 تا اشکال داره!

مثال بزن
    عزیز دل مام روزه ایم پس بهانه نیار
    من دوست ندارم بحث ديني بكنم چون فرضا كه اينجا من اثبات كردم قرآن تناقض دارد وحتي اثبات كردم از زبان محمد است ولي بعد از آن چه كار خواهم كرد ؟؟؟؟؟
    غوطه ور بودن در دانسته ي اشتباه بهتر از ندانستن است چون بي اعتقادي باعث ...........(خودتون تا تهش رو بخونيد)
    مگه اينجا جاي شوخي است ؟!
    من عين آيه ي قرآن را گفتم
    اون 80000تا اشكال هم مطمئنم كه 99درصدش از روي تعصب نوشته شده چون كسي كه 80000تا اشكال پيدا ميكنه يعني داشته دنبال اشكال ميگشته
    يعني تعصب
    شما هم كه مسلمون شدي رفت
    خوب شد پس من از همتون پر انرژي ترم

همیشه از معلم های دینیم می پرسیدم که برام ثابت کنید خدا وجود داره یا از کلاس می انداختنم بیرون یا اگه جواب میدادن من قانع نمیشدم و در نهایت می گفتن از وقتی هستی وجود داشته خدا هم وجود داشته، من هم از این جوابای الکیشون خندم میگرفت و باز از کلاس می انداختنم بیرون! من همش دینی رو 20 یا 19 گرفتم و کنکور هم که امسال دادم دینی رو 65 درصد زدم اما هیچ وقت برام ثابت نشد خدا وجود داره و فقط کتابای دینی رو حفظ می کردم و بهشون اعتقاد نداشتم...
    من هم قبل از آشنايي با 7كاملا اينگونه بودم
    حتي با طرح اين سوال كه "اگه ما توي 180درجه ي جغرايايي اونورتر مكه باشيم كدوم وري بايد نماز بخونيم (يعني اگر قطري باشد كه يك سر آن به كعبه وصل باشد وسر ديگر آن به ما )"به سخره گرفته شدم چون استاد نتوانست جواب بدهد ولي با اين كه به سخره گرفته شدم باز جواب دادم كه "به هرطرف بخواني درست است چون فرق نميكند ".با طرح همين سوال اثبات كردم كه قبله يك نوع نماد است ولي هيچ به مزاج معلم مسلمانم خوش نيامد .
    Last edited by Hasan.M; 04-09-2010 at 16:20.

11. این کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

میخوام وارد بحث بشی
    من و تو مکمل همیم
    تو دینی و من علمی
    زوج خوبی میشیما
    منم موافقم
    ولي شما دوتا هرگز همگروه خوبي نميشيد ، چون نميتونيد از حرفاتون كوتاه بياين

بفرما arzeva قبلا چي بهت گفته بودم !!

با طرح اين سوال كه "اگه ما توي 180درجه ي جغرايايي اونورتر مكه باشيم كدوم وري بايد نماز بخونيم (يعني اگر قطري باشد كه يك سر آن به كعبه وصل باشد وسر ديگر آن به ما )"به سخره گرفته شدم چون استاد نتوانست جواب بدهد ولي با اين كه به سخره گرفته شدم باز جواب دادم كه "به هرطرف بخواني درست است چون فرق نميكند ".با طرح همين سوال اثبات كردم كه قبله يك نوع نماد است ولي هيچ به مزاج معلم مسلمانم خوش نيامد
    چون اين افراد كاري به سوال ندارن ، به سوال كننده كار دارند ! همون حرف استاد لي

اما هیچ وقت برام ثابت نشد خدا وجود داره و فقط کتابای دینی رو حفظ می کردم و بهشون اعتقاد نداشتم...
    در اين مواقع بايد قيام كني تا به حقيقت برسي.
    همينجا يه تاپيك در مورد يه فيزيكدان هست كه ميگه آفرينش كهكشان و ... ربطي به خدا نداره و كم كم ميشه :
    اصلا خدا وجود نداره
    همه ي اينا نظريه هستن و نميشه ثابت كرد خدا كيه و كجاست.

شما هم به قول دوستمون ( دشمنمون ) :
    اگر خدا رو باور كني هست و اگر نكني نيست !
    Last edited by New Ray; 04-09-2010 at 16:49.

13. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

من هم قبل از آشنايي با 7كاملا اينگونه بودم
    ممنون بابت پاسختون. اما من آخرش نفهمیدم هفت چه کتابیه و نویسنده اش کیه؟ و توش چی چیزی نوشته که بعد از آشنایی با اون دیگه اینگونه نیستین؟
    اگر خدا رو باور كني هست و اگر نكني نيست !
    خوب حالا اگه یکی تو شک افتاد که خدا هست یا نیست باید چی کار کنه؟؟ (سوالم جدی بود ولی نمی دونم چرا آخرش این شکلکو گذاشتم! ) همه ی دین هایی مثل مسیحیت یا اسلام و ... اولین چیزی که باید در اون ها پذیرفت اینه که خدا وجود داره و بعد دین میشه راهی برای رسیدن به خدا.اون وقت چطور امکان داره اثباتی برای وجود خدا نباشه؟ یعنی مثلاً اگه یه نفر زمان حضرت محمد ازش می پرسیده که اول اثبات کن خدا وجود داره بعد مسلمون میشم حضرت محمد هم فقط می تونسته بگه: اگر خدا رو باور كني هست و اگر نكني نيست ! !!!!!!! فکر نکنما!!!
    Last edited by farhad1122; 05-09-2010 at 00:29.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

گر خدا رو باور كني هست و اگر نكني نيست !
    اين يك اصل طبيعي است كه نامش هم باور است.
    اين يك اصل طبيعي است كه من بازگو كردم در مورد خدا ولي گمان نكنم خوب برايتان مفهوم شده باشد .
    خدا خود باور دارد كه هست پس وقتي شما باور ميكنيد كه نيست در واقع هست چون نيروي باور او از شما قوي تر است
    باور ها درمخالفت با يكديگر همديگر را خنثي ميكنند واگر باور يك نفر گسترش پيدا كند ميتواند بر باورهاي بقيه غلبه كند
    مثلا من ميخواهم با نگاه كردن يك فنجان را تكان دهم ودر جمعي صد نفره هستم كه هيچ كدام باور به تكان خوردن آن ندارند ولي چون باور من گسترده شده پس بر باور آن ها غلبه ميكند وفنجان را تكان ميدهم .
    خود باور هم يكي از مواردي است كه در كتاب بررسي ميشود
    گفتني است كه در كتاب قرآن صدها بار به باور اشاره شده است ولي با نام عربي آن يعني ايمان
    منم موافقم
    باچي ؟
    بفرما arzeva قبلا چي بهت گفته بودم !!
    چه گفته بوديد ؟
    ممنون بابت پاسختون. اما من آخرش نفهمیدم هفت چه کتابیه و نویسنده اش کیه؟ و توش چی چیزی نوشته که بعد از آشنایی با اون دیگه
    كتابي مبتني بر حقايق است
    توسط نظر جمعي نوشته شده وميشود
    وقتي حقايق را بفهميد شما هم تغيير ميكنيد .
    اگر سوال ديگري هم درمورد هفت داريد لطفا در تاپيك ISMدر گروه ISMمطرح كنيد
    اینگونه نیستین؟
    چگونه ؟

16. این کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این میدونی یعنی چی یعنی نقض ده ها قوانین فیزیک و نقض اون حرف شما که میگه وجود نداشتن علیت محال هست
    هفت خدا رو با دلایل عقلانی و علمی و منطقی اثبات میکنه و قران میگه ایمان بیاورید و از یک برهان که کاملآ نقض شده(برهان نظم)استفاده میکنه
    پس خدا وجود داره دیگه ؟؟؟؟
    پس كوروش بايد بزرگترين پيامبر باشه چون مسير كل دنيارو داشت تغيير ميداد به سمت خوبيوالبته بدون شمشير!!!
    کوروش 72 ملت رو بدون خون ریزی باهم متحد کرد و بزرگترین امپراتوری جهان رو بوجود اورد
    بله به اون دلیل سر استیاک رو برید ! البته بدون شمشیر برید
    دوست عزیز من همین تخت جمشید خودمون که از اینجا با شکوه تر بوده
    کدوم تخت جمشید همونی که نبود
    اگه چنگيز بميره تبديل به يه خاطره ميشه ، ولي محمد هيچوقت نمي ميره چون هدفش خداست نه خودش!
    محمد برای مسلمانان نمیمیره چنگیز برای مغول ها
    درضمن در تخت جمشید مردمانی از کل دنیا جمع میشدن
    حتی اونها که با دین و فرهنگ متفاوتی بودن
    دونوغ بودن برده یا اون های که باج و حراج رو می اوردن
    کوروش بنابه گفته بزرگترین علما و...خودش پیامبر بوده!
    چنان که بعضی ها الان جانشین خدا در کره زمین هستند بله پول چه کارا که نمیکنه

در مورد سربازانش هم بگم که وقتی به جایی میرفتن سربازان کوروش حتی برای خرید یک کالا باید بها میپرداختن
    بله کوروش قشون و لشکر رو جمع میکرده میرفتن بازار واسه خرید همه لشکر کشی ها واسه این بوده

برخلاف سربازان محمد که به گفته شما سربازان خدا بودن(این دیگه از اون حرفا بودا)
    کوروش برای شکوه عظمت پارسیان و مسلمانان هم برای شکوه عظمت خدا
    این یعنی محترم شمردن دین و فرهنگ و... اون مردم که واقعآ ستودنی هست!
    هر کسی خدای میسازه دیگه
    کوروش به هرجا که میرفت به خداشون احترام میگذاشت حتی اگر اون یک بت بود با اینکه خدا پرست بود خودش
    برخلاف کوروش سربازانش محمد به هرجا حمله میکردن تجاوز و قتل و قارت و برده فروشی و...
    و دین و فرهنگ رو به کلی نابود میکردن
    این از اخرین پیامبر کوروش مگه ادعا نمیکردین پیامبره

برای مثال مصر بعد از حمله مسلمان ها به کلی فرهنگ خودش رو از دست داد و خیلی جاهای دیگه هم به این سرنوشت دچار شدن به جز ایران که فرهنگ عرب رو در خودش حل کرد و شیعه و عرفان رو برای مخالفت با اون بوجود اورد! و...
    اینا چیزهایی هست که ثبت شده
    اره پدر بابک خرمدین در امد البته اون زمون میدونی که ایران رو خاک چه کسی میدونستن
    البته افشین رو هم از یاد نبریم که یک خیانتکار بود
    حالا باید فهمید که فرهنگ کدوم قوم حل کرده فرهنگ عرب رو

دوست عزیز ما متوقف شدن تکمیل تخت جمشید رو مدیون اعراب و اسلام هستیم
    مگه چند سال داشتن میساختن پس خدا رو شکر ه بعد از متوقف شدن ساخت تحت جمشید کعبه شروغ شد به ساختن
    و بعد از ساخنه شدن کغبه همه ملت جمع شدن اونجا
    هنر نزد ايرانيان است وبس
    خوب نژاد پرستی
    Last edited by B U L U T; 04-09-2010 at 23:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •