تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 25 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 244

نام تاپيک: NBA 2K11

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان چجوری میشه قدرت های بازیکنا رو در هنگام بازی دید؟
    مثلا وقتی وارد قسمت تعویض بازیکنا میشیم اون امتیاز بازیکنا که بصورت A + B- نمایش داده میشن همون میزان تواناییهاشونه؟ ترتیبش چجوریه؟
    یاINSIDE SCORING یا OUTSIDE SCORING همون میزان توانایی بازیکنا برای پرتابهای نزدیک یا 3 امتیازیه؟

یه توضیحی بدین که چجوری میشه یه بازیکن رو کامل شناخت.
    یکمی گیج کنندست.

همچنین درباره PLAYBOOK ها و تاکتیک های تیمی یه توضیحی بدین.
    شما با توجه به نیازهای تیمتان باید تشخیص دهید که به چه جور بازیکنی احتیج دارید مثلا بعضی مواقع دفاع زیر سبد و یا Inside حریف خیلی قویه شما باید بازیکنی که 3Pts او بالا باشه رو به زمین بیارید که زیر همه قابلیتها توانایی بازیکن با حروف مشخص میشه که به ترتیب A مثبت - A - و A منفی و ... هست که تواناییها رو مشخص میکنه
    در مورد پلی بوک هم من زیاد وارد این بخش نشدم ولی برای تاکتیکها میتونی بری و در بخش تمرین تاکتیکها رو مرور کنی و اونها رو در بازی اجرا کنی که خیلی هم کارسازه.

2. 2 کاربر از Damian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

يك خبر خوب !‌
    شركت 2K با شبكه ي TNT كه يكي از پر طرفداران ترين شبكه هاي پخش بازي هاي NBA ميباشد قراردادي در زمينه ي گزارش گري و استفاده از آرم اين شركت در اسكربرد بازي هاي NBA2K11 ، امضا كرد .
    از اين پس قبل از هر ديدار شاهد صحنه هايي مانند خارج شدن ورزشكاران از اتوبوس ، رختكن ، و بازيكنان در تونل ورزشگاه هستيم .
    يعني واقعا اينطور هست؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

يعني واقعا اينطور هست؟؟؟
    بله.قبل از بازیها یا ورزشگاه خانگی رو از نمای دور نشون میده یا بازیکنا در رختکن و یا پیاده شدن بازیکنان تیم مهمان از اتوبوس رو به نمایش میذاره.

میگم سیستم پرتاب توپ به سبد (شوت زنی ) رو خیلی جالب کار کردن.یه جورایی حس واقعی پرتاب توپ رو به آدم دست میده.
    واقعا بازی پر است از جزئیات و چیزهای جدید برای آموختن!

من الان 3 روزی میشه در حال یاد گرفتن تکنیک ها و جزئیات بازی هستم و فعلا هیچ مودی رو آغاز نکردم در حالی که پارسال با NBA LIVE10 تو یه روز تقریبا به بازی مسلط شدم!

در این بازی هم مثل فیفا 11 میشه در بازی موزیک و چنت وارد کرد.کسی میدونه با فلش یه چه شکل میشه آهنگ ها رو وارد بازی کنیم(ایکس باکس)؟
    Last edited by JUSTIN11; 06-10-2010 at 20:30.

5. 3 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آره دیگه امسال ایست آلستار بازم قویتر از قبل .
    میامی امسال بد تیمی بسته . ولی
    به نظرم سلتیکس بازم امسال فیناله .

فردا تو بازار ایران میاد .

از استیلش بدم میاد .
    یه جوریه .
    ولی واقعا اعجوبه ایه ..
    نمیدونم بازیاش تو جام جهانی رو دیدید یا نه .. دیوونه کرد تیمهای حریف رو با کارهاش

راستی ایست آلستار تو nba که نیست !
    تیم منتخب شرق هستش .. به طور نمایشی فکر کنم دور هم جمع میشن
    هر چی غوله تو این بازی ریخته شده تو این تیم(نسخه 10 )

7. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

کسی از دوستان میتونه درباره مسابقات NBA کمی توضیح بده؟

مثلا تیمها به چه شکل در لیگ بازی میکنن....قهرمان چجوری مشخص میشه......تاریخ شروع و پایان لیگ....فصل نقل و انتقالات.......مسابقات جانبی(جامهای مختلف)........پلی آفها .....و کلا هر چیزی که در طول یک فصل از مسابقات رخ میده

مرسی

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

کسی از دوستان میتونه درباره مسابقات NBA کمی توضیح بده؟

مثلا تیمها به چه شکل در لیگ بازی میکنن....قهرمان چجوری مشخص میشه......تاریخ شروع و پایان لیگ....فصل نقل و انتقالات.......مسابقات جانبی(جامهای مختلف)........پلی آفها .....و کلا هر چیزی که در طول یک فصل از مسابقات رخ میده

مرسی
    این مسابقات با شرکت 30 تیم برگزار میشود که تیم های حاضر مربوط به 2 کشور و 2 کنفرانس و 6 منطقه می شوند. 29 تیم از کشور ایالات متحده و 1 تیم از کشور کانادا در این مسابقات حاضر هستند.
    هر کنفرانس به 3 منطقه تقسیم می شوند که این مناطق و تیم های حاضر در آن عبارتند از :

کنفرانس غرب :
    منطقه شمال غربی : دنور ناگتز - مینسوتا تیمبر وولوز - اوکلاهاما سیتی ثاندر - پورتلند تریل بلیزرز - یوتا جز
    منطقه پاسیفیک : گلدن استیت وریرز - لس آنجلس لیکرز - لس آنجلس کلیپرز - فینیکس سانز - ساکرامنتو کینگز
    منطقه جنوب غربی : دالاس موریکس - هیوستون راکتس - ممفیس گریزلیز - نیو اورلینز هورنتس - سن انتونیو اسپرز

کنفرانس شرق :
    منطقه آتلانتیک : بوستون سلتیکس - نیوجرسی نتس - نیویورک نیکس - فیلادلفیا سونی سیکسرز - تورنتو رپترز
    منطقه مرکزی : شیکاگو بولز - کلیولند کاوالیرز - دیترویت پیستونز - ایندیانا پیسرز - میلواکی باکس
    منطقه جنوب شرقی : آتلانتا هاوکس - شارلوت بابکتس - میامی هیت - اورلاندو مجیک - واشنگتن ویزاردز

مسابقات فصل :

در این مسابقات تیم ها حداکثر می توانند 15 نفر را به عنوان بازیکن داشته باشند که 12 نفر در ترکیب و 3 نفر رزرو هستند . تیم ها در ماه سپتامبر اردوی تمرینی خود رو شروع می کنند و در هفته آخر اکتبر مسابقات شروع می شود. در طول یک فصل هر تیم 82 بازی انجام می دهد (41 بازی میزبان و 41 بازی میهمان) که با 4 تیم منطقه خود 4 بازی (16 بازی) - با تیم های 2 منطقه دیگر کنفرانس خود طبق قرعه 3 یا 4 مرتبه (36 بازی) و با 15 تیم کنفرانس دیگر 2 مرتبه (30 بازی) بازی می کنند.
    در شانزدهمین پنجشنبه فصل (معمولا فوریه) جشنواره سالیانه NBA All- Star Game برگزار می شود که ستارگان دو تیم منتخب کنفرانس شرق و غرب از طریق اینترنت در سراسر دو کشور ایالات متحده و کانادا و توسط مردم انتخاب می شوند که بازیکنانی که در پست مربوطشان بیشترین رای را آورده باشند به عنوان آغازکننده تیم بازی خواهند کرد و 14 بازیکن دیگر توسط مربیان دسته بندی می شوند.
    در این جشنواره سه مسابقه دیگر هم وجود دارد که عبارتند از :
    Rookie Challenge : مسابقه ایست بین بهترین تازه واردان آن فصل و بهترین تازه واردان فص گذشته
    Three Point Contest : مسابقه ایست که در آن بهترین امتیاز آورنده 3 امتیازی در زمان مشخص معلوم می گردد
    NBA Slam Dunk Contest : مسابقه ایست که در آن سرگرم کننده ترین اسلم دانک برنده خواهد بود.
    مسابقات فصل در اواسط آوریل به پایان می رسد و در این زمان رای گیری ها برای انتخاب بهترین ها شروع می شود که در آن بهترین نیمکت نشین سال - بهترین تازه کار سال - بهترین بازیکن بهبود یافته - بهترین بازیکن دفاعی سال - مربی سال و با ارزش ترین بازیکن آن فصل شناخته می شوند.
    یک عنوان هم (هیئت رئیسه سال) توسط اسپورتینگ نیوز به مدیر برتر اهدا می شود.
    در پایان هم علاوه بر این عناوین تیم های منتخب لیگ (بهترین تیم - بهترین تیم دفاعی - بهترین تازه کاران) مشخص می شوند.

مسابقات حذفی :

این مسابقات در اواخر ماه آوریل شروع می شود.
    هشت تیم برتر هر کنفرانس برای قهرمانی در کنفرانس خود رقابت می کنند. سه صدرنشین اول مناطق به اتفاق بهترین تیم بعدی (از نظر آمار) در 4 سید بالا قرار می گیرند و 4 تیم دیگر در سید پایین.
    تیم سید 1 با تیم سید 8 - تیم سید 2 با تیم سید 7 - تیم سید 3 با تیم سید 6 و تیم سید 4 با تیم سید 5 دیدار می کنند. در اینجا با توجه به رکورد تیمه هر تیمی که آمار بهتری به رقیب داشته باشد از امتیاز میزبانی برخوردار می شود. در سری حذفی هر تیمی که به رکورد 4 برد رسید برنده می شود که قاعدتا سقف بازی ها 7 دیدار خواهد بود. برنده سید 1 و 8 با برنده سید 4 و 5 بازی خواهد کرد و برنده سید 2 و 7 با برنده سید 3 و 6 بازی می کند. در این راند و راد بعدی که فینال کنفرانس هاست میزبانی به صورت فرمول 2-2-1-1-1 می باشد.

فینال NBA :

این سری مصاف بین قهرمان کنفرانس شرق و قهرمان کنفرانس غرب می باشد و قهرمان NBA را مشخص می کند و فرمول میزبانی آن بصورت 2-3-2 می باشد.

اگر سئوال دیگری بود در خدمتیم

10. 8 کاربر از Damian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بله.قبل از بازیها یا ورزشگاه خانگی رو از نمای دور نشون میده یا بازیکنا در رختکن و یا پیاده شدن بازیکنان تیم مهمان از اتوبوس رو به نمایش میذاره.

میگم سیستم پرتاب توپ به سبد (شوت زنی ) رو خیلی جالب کار کردن.یه جورایی حس واقعی پرتاب توپ رو به آدم دست میده.
    واقعا بازی پر است از جزئیات و چیزهای جدید برای آموختن!

من الان 3 روزی میشه در حال یاد گرفتن تکنیک ها و جزئیات بازی هستم و فعلا هیچ مودی رو آغاز نکردم در حالی که پارسال با NBA LIVE10 تو یه روز تقریبا به بازی مسلط شدم!

در این بازی هم مثل فیفا 11 میشه در بازی موزیک و چنت وارد کرد.کسی میدونه با فلش یه چه شکل میشه آهنگ ها رو وارد بازی کنیم(ایکس باکس)؟
    مگه تکنیک خاصی به غیر از پرتابها و پاسکاری و بلاک و ریباند هست؟
    منکه دارم با تیم لیکرز درو می کنم.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

گیم اسپات به این بازی امتیاز خوب 8 رو داد:(به نظرم این بازی امتیاز کمتر از 9 نامردیه!)

مگه تکنیک خاصی به غیر از پرتابها و پاسکاری و بلاک و ریباند هست؟
    منکه دارم با تیم لیکرز درو می کنم.
    انواع فریب دادن ها-انواع اسلم دانک -حرکات زیر سبد-لیوپ-اسپین-هاپ-پلی بوک-استراتزی های حمله و دفاع و ..........
    Last edited by JUSTIN11; 07-10-2010 at 10:51.

13. 3 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه peymansh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران نارمک

پيش فرض

معمولا بازي هاي بسكتبال به خوبي فوتبال و اينا در نمياد
    ارزش خريدن داره ?

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

معمولا بازي هاي بسكتبال به خوبي فوتبال و اينا در نمياد
    ارزش خريدن داره ?
    البته اینکه شما میگی بستگی به سلیقه داره و میتونه یک نظر شخصی باشه که به نظر من تا اونجایی که من بازیهای ویدئویی این دو ورزش رو بازی کردم بازیهای مربوط به بسکتبال همیشه و از همه لحاظ جلوتر از بازیهای فوتبال بوده از گیم پلی و گرافیک تا هوش مصنوعی.
    در مورد سئوال دوم هم به نظر من تمام بازیها توی ایران ارزش خریدن دارن.

16. این کاربر از Damian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •