آره خوب . به مش که تبدیل میشه اینطوری نمیشه ااا . بازم ممنون
آره خوب . به مش که تبدیل میشه اینطوری نمیشه ااا . بازم ممنون
سلام...
من يك راهنمايي مي خواستم..البته احتمالا مربوط به اين تاپيك نميشه اما به راهنمايي دوستان نياز داشتم...
مي خواستم شروع كنم و در تابستان كار با مكس رو ياد بگيرم...حالا سوالم اين بود : از كجا شروع كنم و چطوري..؟
كتاب خاصي يا پك آموزشي هست كه واقعا براي شروع خوب باشه ...؟
من پك هاي آموزشي توي فروشگاه p30world رو كه نگاه كردم تا اونجاي كه من فهميدم فقط واسه حرفه اي ها هست و منم هم كه هنوز اول راهم...فقط يه آموزش فارسي بود كه واسه تازه كارا داشت...
در هر صورت اگه دوستاني كه توي اين مبحث استاد هستن يه لطفي بكنن و راهنمايي كنن ممنون ميشم...
راستي...من اين نرم افزار رو مي خوام واسه خودم ياد بگيرم...يعني رشتم گرافيك يا معماري يا رشته خاصي نيست...همين طوري مي خوام فقط ياد بگيرم...
ممنون....![]()
با عرض سلام، دوستان خواستم بدونم چطور میشه استخوان ها رو به طرح ساخته شده متصل کرد تا بتوان در زمان حرکت آدمک اجزا نیز متحرک بشن ؟ ممنون!![]()
سلام
خوب من به شما پیشنهاد میکنم که با یه آموزش تصویریه فارسی ، که مقدمات رو بهتون یاد بده شروع کنید
و خیلی تمرین کنید ، و کار با ابزار ها رو یاد بگیرید
بعد با دانلود آموزش های ساخت مدل ،مدل سازی رو کار کنید ، اما دقت کنید که باید صبور باشید و یه عالمه تمرین و تکرار کنید
حتما از آموزش های مقدماتی شروع کنید تا پایه ی کار با مکس براتون واضح ، درک بشه
فقط کارو برای فردا نندازید
شما این کارو با ابزار skin میتونید انجام بدید
آبجکتتون رو انتخاب کنید از قسمت مدیفایر لیست SKIN رو انتخاب کنید
و بعد با زدن دکمه ی add استخون ها رو انتخاب کنید
حالا با تکون دادن استخونا ، پوسته ی اون ها هم حرکت میکنه
برای تنظیمات بیشتر میتونید با دکمه های دیگه ی این دستور کار کنید
خوب شما باید بدونید که معمولا یه مدل ساز خیلی کم از این ابزار استفاده میکنه
و سعی میکنه با قرار دادن سگمنت ها سره جای مناسب این برش رو دستی ایجاد کنه
چون فقط در این صورته که میتونید سگمنت های مناسب ایجاد کنید
شما اگه با پرو بولین هم نتونستید به شکل دلخواه خودتون برسید سعی کنید خودتون با ابزار های edit poly این برش رو مدل کنید
خوب شما تنظیمات رندر رو به منتال ری تغییر بدید
بعد از یه نور فتومتریک استفاده کنید
و بعد از تنظیمات اونجا که از لیست نوشته point اونو بزار روی ریستنگل ( مستطیل ) و یکمی ابعاد مستطیلشو زیاد کن
اینطوری سایت نرم میشه
چون دخملا رفتن![]()
مسابقه هم برگزار نمیشه
بچه ها هم خرشون از پل گذشت پی سی فرامووووش
ولی اگه یه ذره اراده بشه میشونیم کاری کنیم که همه بگردن مثه قبل...
هن؟؟؟ چی شد؟؟؟
واللا 2-3 تا دختر تو فروم گرافیک بیش نبودن که فک نکنم 2-3 نفر خیلی فروم رو خلوت کنه
مسابقه هم برگزار بشه کسی شرکت نمیکنه چون خالیه فروم 3دی
خر کسی هم که تا حالا روی پل نبوده که بخواد بگذره
اراده هم مگه اینکه بریم تو کار احضار روح و اینا بعد از یه روح خواهش کنیم که بره روح اونایی که دیگه نمیان رو به سمت پی 30 هدایت کنهربط اراده رو به اینکه بچه های سابق برگردن نفهمیدم من
![]()
اولا یه ذره فکر می خواد این حرفهایی که گفتم .. :
همیشه دخترها باعث این میشن که یک مکان شلوغ و پر تحرک این برای من و برای خیلیها ثابت شدس ...
مسابقه هم اگه به دست یکی که تجربه دار باشه برگذار بشه چرا شرکت هم می کنن ( مثلا مدیر محترم ! من خودم یه مدت بود یه مسابقاتی برگذار می شد یکی از بچه ها که نمیشناختم برگذار کرده بود من شرکت نکردم ! )
اراده هم حالا بعدا بهت میگم مهم اینه که این اراده ای که من گفتم انجام شد ... حاللللا![]()
میخوام برای یه مدل بنا یه فایل تکسچر dds درست کنم که هر قسمت از بنا رو همین یه دونه پر کنه و مدل رو با تکسچرش بذارم تو بازی اگرم بگید که چه جوری فایل dds باز کنم بهتر هم میشه.
کمک کنید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)