متریال های گیم استدیو خیلی ضعیفه اند (پوسته ها) لطفا با 3d max اشتباه نگیرد اما با شیدر خیلی شکل بازی قشنگ تر میشه! اما راه حل تفنگ باستی یک شی view تعریف کنید برای اینکار کد زیر رو وارد کن ( تو تصویر گذاشتم )
متریال های گیم استدیو خیلی ضعیفه اند (پوسته ها) لطفا با 3d max اشتباه نگیرد اما با شیدر خیلی شکل بازی قشنگ تر میشه! اما راه حل تفنگ باستی یک شی view تعریف کنید برای اینکار کد زیر رو وارد کن ( تو تصویر گذاشتم )
یه چیزی.
این دزدا هواپیمای خالی رو دزدیدن؟؟؟؟!!!!!![]()
به نكته ي جالبي اشاره كرد!آقا چندتا جسد از آدم معمولي هم بذار رو زمين!ديوار ها رو خوني كن!
هایجک یعنی هواپیما دزدی هواپیما رو هر جا دوست داشته باشن می برن.این دزدا هواپیمای خالی رو دزدیدن؟؟؟؟!!!!!![]()
تازه مسافرا تو طبقه پایین هستن که درش قفله
این کارو کنم باید پایین بازی بنویسم :به نكته ي جالبي اشاره كرد!آقا چندتا جسد از آدم معمولي هم بذار رو زمين!ديوار ها رو خوني كن!
18+
اصلاح شد!
Last edited by AMIR REZAs; 16-08-2010 at 22:26.
منظورت +18 هستش ديگه؟!
منظورت +18 هستش ديگه؟!فرقی نمی کنه مهم نیته
![]()
راستی بازیت صدا نداره .
اون همه زحمت که برای ساخت صندلی ها کشیدم ...
-18 فقط برا ایناست:
Se.ual Content
Se.sual Theme
Use Drag and Alcohol
INstence Nodity
Strong Language
Blood and Gore + instence Violence
حال ما تو کدوم رو داره که بازی مثبت 18 بشه؟![]()
لینک جدید بازی را بزار ببینمی چه طوری هاست؟
صدای شلیک که دارهراستی بازیت صدا نداره .
من هنوزم میخوام ازشون استفاده کنم ولی بدبختی نه تکسچری واسش دارم نه متریالیاون همه زحمت که برای ساخت صندلی ها کشیدم ...
-18 فقط برا ایناست:
Se.ual Content
Se.sual Theme
Use Drag and Alcohol
INstence Nodity
Strong Language
Blood and Gore + instence Violence
حال ما تو کدوم رو داره که بازی مثبت 18 بشه؟
از این وحشتناک تر ؟!به نكته ي جالبي اشاره كرد!آقا چندتا جسد از آدم معمولي هم بذار رو زمين!ديوار ها رو خوني كن!
فعلا شات میذارم دمو خبری نیستلینک جدید بازی را بزار ببینمی چه طوری هاست؟
راستی قد پلیر رو حسابی بلند کردم و همچنین قد دشمن ها رو اینطوری هم اسلحه کمتر تو زمین فرو میره هم قابلیت نشستن هم داره.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)