برتری های xt720 که ضعفهای گالکسی هم هست
کیفیت برتر چه در متربال و چه در مونتاژ
دوربین بهتر
فلش زنون برای اولین بار در آندرویدها
خروجی hdmi برای اولین بار در آندرویدها
دکمه اختصاصی عکاسی
باطری بهتر
برند برتر
برتری های xt720 که ضعفهای گالکسی هم هست
کیفیت برتر چه در متربال و چه در مونتاژ
دوربین بهتر
فلش زنون برای اولین بار در آندرویدها
خروجی hdmi برای اولین بار در آندرویدها
دکمه اختصاصی عکاسی
باطری بهتر
برند برتر
1.موتو اینهمه تبلیغ کرده که من خروجی hdmi دارم اما سامسونگ :
2.باتری موتو: Li-Po 1390 mAh
Up to 320 h (2G) / Up to 320 h (3G)
باتری گلکسی:Li-Po 1500 mAh
Up to 750 h (2G) / Up to 576 h (3G)
3.دوربین و فلش شاید موتو بهتره باشه!این معنی نمیده که گلکسی دوربینش بده !هر دو دوربین قوی دارند ولی شاید دوربین موتو یکم بهتر باشه ! شما یک مورد دوربین رو سه بار مطرح کردی !
مزیتهای گلکسی که ضعف موتو به حساب می آیند:
4.بلوتوث 3
5.فیلم برداری بهتر
6.گلکسی: 8 GB/16GB storage, 512 MB RAM, 2GB ROM
موتو:150 MB storage, 512 MB RAM, 512 MB ROM
راستی آندروید 2.2 واسه موتو اومده ، با توجه به اینکه 7 ماه ریلیز شده ؟
هر دوتا گوشی خوبی هستند ولی گلکسی بهتره !
Last edited by BehzadKiNG; 05-08-2010 at 10:13.
شما هم که حرف بقیه ی سامسونگیا رو میزنین! به کلوپ گالکسی مراجعه کنین, میبینین که این مربوط به hdmi 1.4 هست نه سامسونگ! و اتفاقا موتو قبل از سامی روی همین xt720 استفاده کرده و الان هم از این کابل میکرو میشه روی xt720 استفاده کرد(توضیحات بیشتر صفحات آخر کلوپ گالکسی هست که البته یه سری از پست ها حذف شد).موتو اینهمه تبلیغ کرده که من خروجی hdmi دارم اما سامسونگ :
ولی من باشم موتو رو انتخاب می کنم
خوب 7 ماهه ریلیز شده چه ربطی داره .
2.2 که تازه ریلیز شده .
شما بیا گوشی اول موتو رو با گوشی اول سامی توی این زمینه مقایسه کن! گوشی اول موتو دروید ایکس هست نه xt720 . در ضمن اگه منظورتون از آندروید 2.2 ورژن unofficial هست باید بگم اگه یه چرخی توی فرومهای خارجی بزنین وقتی همه داشتن روی rc1 واسه آندروید ها کار میکردن دروید rc2 رو داشت تست میکرد! و اینی که واسه گالکسی اومده هم official نیست .واسه هیچ کدوم از این دوتا هنوز official final نیومده عزیز.راستی آندروید 2.2 واسه موتو اومده ، با توجه به اینکه 7 ماه ریلیز شده ؟
کیفیت برتر قابل قبول نیست
دوربین بهترم قابل قبول نیست عکساش که اینو میگه
فلش زنون قبول
خروجی hdmi که سامسونگم داره پس اینم قبول نیست
دکمه اختصاصی قبول
باطری بهترم که جوکه قشنگی بودباتری گالکسی حداقل 2 برابر xt720 جواب میده
برند برتر چون شما رو موتورولا تعصب داری به نظرت موتورولا برتره از نظر من سامسونگ برتره حداقل فروشش از موتورولا خیلی بیشتره
پس فقط دو تا برتری میشه در نظر گرفت واسه xt720
دکمه شاتر
فلش زنون
حالا برتریهای گالکسی :
*صفحه بزرگتر
*super amoled
*صدای بهتر هدفون
*16 گیگ مموری داخلی
*2 گیگ رام
*ساپورت وای فای n
*بلوتوث 3
*سی پی یو قویتر
*شتاب دهنده بسیار قویتر
*فیلم برداری 30 فریم
*باتری قویتر
*باریکتر و سبکتر
*آندروید 2.2
اصلاً کاری نداریم این قابلیت به کی ربط داره مهم اینه که گالکسی خروجی hdmi داره مثله xt720 در نتیجه این مورد برای xt720 برتری حساب نمیشهشما هم که حرف بقیه ی سامسونگیا رو میزنین! به کلوپ گالکسی مراجعه کنین, میبینین که این مربوط به hdmi 1.4 هست نه سامسونگ! و اتفاقا موتو قبل از سامی روی همین xt720 استفاده کرده و الان هم از این کابل میکرو میشه روی xt720 استفاده کرد(توضیحات بیشتر صفحات آخر کلوپ گالکسی هست که البته یه سری از پست ها حذف شد)
تا دیروز کی بود توی بوغ و کرنا کرده بود که این نوآوری سامسونگه؟ حالا که موتو قبلش داشته اصلا کاری نداریم....... کمتر چرند بگو!اصلاً کاری نداریم این قابلیت به کی ربط داره مهم اینه که گالکسی خروجی hdmi داره مثله xt720 در نتیجه این مورد برای xt720 برتری حساب نمیشه
میگم شما کلا مشکل داریا! باور کن! یه سوال, چطوریه شما با همه ی برندها مشکل داری؟ آخه با بچه های سونی, نوکیا, موتو.... همه ی برندها جلوی این سامی کم آوردن! خیلی جالبه واسمکیفیت برتر قابل قبول نیست
دوربین بهترم قابل قبول نیست عکساش که اینو میگه
بله بله , در نتیجه ppi کمتر!صفحه بزرگتر
واسم نمودار نذار اینجا! چند بار از هدفون xt720 , گالکسی استفاده کردی؟صدای بهتر هدفون
سی پی یو قویتر
*شتاب دهنده بسیار قویتر
unofficial! اینم مزیته؟ واقعا؟ میدونی که xt720 هنوز واسه اروپا ریلیز نشده و به محض ریلیز 2.2 میاد!(رسمی!!!!!!!!)آندروید 2.2
یه چی بگم ؟
الان دارن سامسونگی ها ، بهترین گوشی خودشون رو با یک گوشی معمولی moto مقایسه می کنند...در صورتی که بهترین گوشی های موتو droid x و droid 2 هستش
lampard جان بیخیال! باور کن من خودم با اینکه موتویی هستم اما گوشی های برندهای دیگه رو هم دوست دارم اینجا هم یه پست ازم پیدا نمیکنی که گفته باشم گالکسی نخر! xt720 بگیر ولی خوب بعضی از این فن بوی های سامی واقعا شورش رو درآوردن! هرگوشی ای با سامی مقایسه بشه باید کم بیاره! نمیدونم چی بهشون میرسه! ببین مثلا سر موضوعه دوربین مایلستون من واقعا قبول دارم دوربین مایل ضعیفتر از مثلا xt701 یا 5 مگاپیکسلی های برندهای دیگس ولی اینگه دوربین گالکسی بهتر از xt720 باشه!!!! خنده داره!بچه های موتویی خواهش میکنم دیگه توی این تاپیک پست ندن, چون حرف زدن با بعضیا بی فایدس! من خودمم دیگه پست نمیدم , بذاریم mr dark life واسه خودش حال کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)