تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 252 اولاول ... 56789101112131959109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مشکل شما فقط با کانون هواداران پرسپولیس و تراکتور و شاهینه؟
    خواهش میکنم بین هوادارهای تیمها تبعیض قائل نشین و حداقل اینجا اسم کانون هواداران همه تیمهای پرطرفدار رو بنویسین ، اینجا حداقل باید اسم کانون هواداران استقلال و سپاهان رو هم قرار بدین، تا یه وقت شائبه هواداری مدیر تاپیک از یه تیم خاص (مثلا استقلال) به وجود نیاد.

در ضمن این پست خیلی به تاپیک مربوطه که شما اون رو نگه داشتین ولی پست کسایی که بهشون جواب دادن رو حذف کردین؟
    سلام

1- اونا مربوط به لینکهاییه که در همون پست قرار دادم و از نقل قول حذف کردید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قانون که مشخصه در مورد همه تیماست.

2- پستهای حذفی پاسخ نبودن. حاشیه دو کاربری بودن که روزهای اخیر جنجال و توهین های فراوون داشتن و باهاشون برخورد شده بود.
    Last edited by nw_nk; 05-08-2010 at 19:20.

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بابا ما لیگ برتر رو به زور می بینیم...جدا حالم بهم می خوره ...حالا بیام دسته یک رو هم نشون بدیم....خدایا اینا چی از جون ما می خوان؟

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

حالا بچم يه چيزي گفته...شما چرا به دل ميگيرين...كلا اين كفاشيان حرف زد شما سوت بكشين....

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فکر کن
    شبکه سه شهر اورد همای تهران با نیرو زمینی رو پخش کنهچه شود
    و البته با گزارش خیابانی

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هروه اوسال در آستانه اخراج از پرسپولیس قرار گرفت

بازیکن آفریقایی پرسپولیس مبتلا به هپاتیت B است
    هروه اوسال بازیکن بورکینافاسویی پرسپولیس به دلیل ابتلا به بیماری هپاتیت در آستانه اخراج از تیم فوتبال پرسپولیس قرار گرفت.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس با توجه به اینکه قرارداد هروه اوسال در آخرین ساعات فصل نقل و انتقالات ثبت شد، بندی در قرارداد وی گنجانده شد مبنی بر اینکه اعتبار و ادامه قرارداد وی منوط به موفقیت در کلیه آزمون‌های تست پزشکی و احراز سلامت وی خواهد بود، در غیر اینصورت قرارداد این بازیکن از سوی باشگاه به صورت یکطرفه، فسخ می‌شود.

در همین راستا و با توجه به اینکه بر اساس نتایج اولیه تست پزشکی، اوسال مشکوک به هپاتیت B است، این بازیکن بورکینافاسویی بر اساس مفاد قراردادش در آستانه اخراج از باشگاه پرسپولیس قرار گرفت.

کاشانی: منافع باشگاه به طور کامل لحاظ می‌شود

سرپرست باشگاه پرسپولیس درباره احتمال فسخ قرارداد و اخراج اوسال از پرسپولیس به دلیل مشکوک بودن وی به بیماری هپاتیت B گفت:" با توجه به اینکه آقای اوسال در روز قبل از پایان فصل نقل و انتقالات به جمع ما اضافه شد، در قرارداد ایشان بندی را اضافه کردیم که اعتبار قراردادش با باشگاه، پس از مشخص شدن تست پزشکی‌اش خواهد بود. بهرحال باشگاه با توجه به تجربه‌های قبلی، این مساله را حق خود می‌دانست که با موافقت این بازیکن، این بند به قراردادش اضافه شد."

کاشانی افزود:" نتایج اولیه آزمایش فدراسیون پزشکی گویای این مساله است که این بازیکن مشکوک به هپاتیت B است. بر این اساس اگر در تست‌های پزشکی تکمیلی، این مساله محرض شود، بر اساس قرارداد منعقده، قرارداد وی به صورت یکطرفه فسخ خواهد شد. همچنین در صورت فسخ قرارداد، اوسال ملزم به استرداد کلیه وجوهی است که مبتنی بر قرارداد مذکور، از باشگاه دریافت کرده است."

کاشانی تاکید کرد:" در بند الحاقی در قرارداد آقای اوسال، اضافه شده است که علاوه بر حق فسخ قرارداد به صورت یکطرفه، باشگاه حق دارد برای تامین منافع خود اقدامات دیگری نیز انجام دهد. با این حال ما منتظر نتایج تست نهایی می‌مانیم تا پس از آن بر اساس قرارداد، عمل کنیم."

دایی: اوسال تا اطلاع ثانوی حق حضور در تمرینات را ندارد

علی دایی، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره وضعیت هروه اوسال گفت:" اوسال بازیکنی است که در روز آخر به تیم اضافه شده است و به همین دلیل طرفین، توافق کردند در صورت بی نقص بودن تست پزشکی، این بازیکن به جمع ما ملحق شود و در غیر اینصورت، قراردادش لغو شود."

دایی افزود:" متاسفانه گویا نتایج تست اولیه پزشکی ایشان نشان‌دهنده ابتلای وی به بیماری هپاتیت B است. برای همین ما از وی خواستیم تا مشخص شدن نتایج تست پزشکی تکمیلی، از حضور در تمرینات خودداری کند."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mojtaba-civil; 06-08-2010 at 15:44.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

AFC: سه سهمیه به ایران تعلق گرفت

سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا به 3 تیم کاهش یافت . طبق تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا، ایران در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا طی 2 سال آینده فقط 3 سهمیه خواهد داشت .
    با توجه به این تصمیم فقط دو تیم اول لیگ برتر و جام حذفی و تیم دوم لیگ برتر در لیگ قهرمانان آسیا شرکت خواهند کرد و استقلال به صورت خودکار از حضور در این مسابقات باز خواهد ماند.

البته هفته قبل علی کفاشیان در بازگشت از مالزی تلویحا اعلام کرد که کار استقلال با مشکل مواجه شده :" احتمال کاهش سهمیه وجود دارد و ممکن است به خاطر هواداران استقلال سهمیه ایران 4 تیم باقی بماند"

او این حرف ها را در حالی می زد که طی 3 ماه گذشته همه رسانه های ورزشی به کاهش سهمیه اشاره می کردند و مسوولان فدراسیون این اخبار را دروغ می خواندند و تکذیب می کردند.

نکته اساسی در مورد تکذیب های مسوولان فدراسیون امیدواری آنها برای 4سهیمه ای ماندن است . آنها تا قبل از سفری که به مالری داشتند هم تصور می کردند می توانند 4 سهمیه را حفظ کنند که آب پاکی روی دستشان ریخته شد.

حالا مسوولان فدراسیون همچنان تلاش می کنند تا قبل از انتشار رسمی این ماجرا توسط َّAFC با دروازه بانی خبر رایزنی هایشان را ادامه دهند.منایع خبری جهان ورزش در AFCخبر می دهند که تقریبا این کار بدون نتیجه خواهد ماند:" جدول تیم های حاضر در لیگ قهرمانان بسته شده و فقط معجزه می تواند تیم چهارم ایران را به لیگ قهرمانان برساند، تصمیمات قطعی شده و راه برگشت ندارد"

با این همه مسوولان فدراسیون همچنان امیدوارند که از کم بودن تماشاگران لیگ قهرمانان آسیا در دو فصل گذشته استفاده کنند و AFC را مجاب کنند برای رقابت با لیگ قهرمانان اروپا سهمیه چهارم را به استقلال بدهند. هر چند اگر فدراسیون فوتبال سهمیه داری در آسیا تعلیق شود دوباره می تواند به شانس ایران تبدیل شود. اما به هرحال خبر قطعی کنار رفتن سهمیه چهارم ایران و خداحافظی لیگ قهرمانان آسیا با استقلال است.

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض شاهین بوشهر ، تیم شش ميليارد تومانی!

گل - شاهینی ها امسال گرانترین تیم تاریخ فوتبال بوشهر را بسته اند. تیمی که با شش میلیارد تومان هزینه بازیکنان و کادر فنی خود انتظار می رود امسال در لیگ برتر نتایج خوبی کسب کند. در زیر لیست مبلغ قرارداد بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال شاهین بوشهر که در محافل ورزشی بوشهر مطرح است را می خوانید. سایت این خبر را منتشر کرده است:www.shahinbushehr.ir
    مجتبي روشنگر دویست و پنجاه میلیون تومان

مجید غلامی دویست و پنجاه میلیون تومان

عبدالرضا بازیاری دویست و پنجاه میلیون تومان

عبدالله کرمی سیصد و پنجاه میلیون تومان

احمد آل نعمه چهارصد میلیون تومان

محسن حمیدی دویست و پنجاه میلیون تومان

محسن ایرانژاد دویست و چهل میلیون تومان

مهدی نوری دویست و پنجاه میلیون تومان

مهدی کیانی دویست و هفتاد میلیون تومان

حمیدرضا سلیمانی هشتاد میلیون تومان

امجد شکوه مقام دویست و پنجاه میلیون تومان

ستار زارع چهارصد میلیون تومان

علی سلمانی دویست و شصت میلیون تومان

ایوان پتروویچ چهارصد و سی میلیون تومان

ایمان حیدری سیصد و ده میلیون تومان

محمد احمدپوری دویست و پنجاه میلیون تومان

عباس پورخسروانی دویست و پنجاه میلیون تومان

محمدصادق کرمی دویست و پنجاه میلیون تومان

منصور تنهايي دویست و چهل میلیون تومان

مصطفی رجائی پانزده میلیون تومان

مسعود نظرزاده دویست و پنجاه میلیون تومان

بهمن شیروانی بیست و پنج میلیون تومان

اوچه ایهرومه دویست و شصت میلیون تومان

لک چیرا دویست و شصت میلیون تومان

جمع: شش ميليارد و چهل ميليون تومان

کادر فنی

حمید استیلی پانصد میلیون تومان

علیرضا مرزبان نود میلیون تومان

سعید عزیزیان هشتاد میلیون تومان

مهدی حسینی نسب شصت میلیون تومان

جمع: هفتصد و سی ميليون تومان

جمع كل: شش ميليارد و هفتصد و هفتاد ميليون تومان

کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گل - شاهینی ها امسال گرانترین تیم تاریخ فوتبال بوشهر را بسته اند. تیمی که با شش میلیارد تومان هزینه بازیکنان و کادر فنی خود انتظار می رود امسال در لیگ برتر نتایج خوبی کسب کند. در زیر لیست مبلغ قرارداد بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال شاهین بوشهر که در محافل ورزشی بوشهر مطرح است را می خوانید. سایت این خبر را منتشر کرده است:www.shahinbushehr.ir
    مجتبي روشنگر دویست و پنجاه میلیون تومان

مجید غلامی دویست و پنجاه میلیون تومان

عبدالرضا بازیاری دویست و پنجاه میلیون تومان

عبدالله کرمی سیصد و پنجاه میلیون تومان

احمد آل نعمه چهارصد میلیون تومان

محسن حمیدی دویست و پنجاه میلیون تومان

محسن ایرانژاد دویست و چهل میلیون تومان

مهدی نوری دویست و پنجاه میلیون تومان

مهدی کیانی دویست و هفتاد میلیون تومان

حمیدرضا سلیمانی هشتاد میلیون تومان

امجد شکوه مقام دویست و پنجاه میلیون تومان

ستار زارع چهارصد میلیون تومان

علی سلمانی دویست و شصت میلیون تومان

ایوان پتروویچ چهارصد و سی میلیون تومان

ایمان حیدری سیصد و ده میلیون تومان

محمد احمدپوری دویست و پنجاه میلیون تومان

عباس پورخسروانی دویست و پنجاه میلیون تومان

محمدصادق کرمی دویست و پنجاه میلیون تومان

منصور تنهايي دویست و چهل میلیون تومان

مصطفی رجائی پانزده میلیون تومان

مسعود نظرزاده دویست و پنجاه میلیون تومان

بهمن شیروانی بیست و پنج میلیون تومان

اوچه ایهرومه دویست و شصت میلیون تومان

لک چیرا دویست و شصت میلیون تومان

جمع: شش ميليارد و چهل ميليون تومان

کادر فنی

حمید استیلی پانصد میلیون تومان

علیرضا مرزبان نود میلیون تومان

سعید عزیزیان هشتاد میلیون تومان

مهدی حسینی نسب شصت میلیون تومان

جمع: هفتصد و سی ميليون تومان

جمع كل: شش ميليارد و هفتصد و هفتاد ميليون تومان

کد:
    به نظر من خیلی خوبه که از تیمهای ریشه دار کشور به این صورت حمایت مالی بشه.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

رضایی: خوشحالم که در روز تولدم گل زدم

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس، گفت: از اینکه در روز تولدم توانستم برای پرسپولیس گلزنی کنم خوشحالم و خدا را شکر می‌کنم. غلامرضا رضایی پس از پیروزی 2 بر 1 پرسپولیس در برابر سایپا افزود: جای هواداران در این بازی خالی بود و دوست داشتیم این پیروزی را با حضور آنها جشن بگیریم. وی ادامه داد: این گل را به هواداران‌مان تقدیم می‌کنم که اگر در ورزشگاه بودند با حمایت‌هایشان روحیه می‌گرفتیم و با شادی‌شان، شاد می‌شدیم. رضایی تصریح کرد: ما موقعیث‌های زیادی داشتیم که اگر از آنها بهتر استفاده می‌کردیم می‌توانستیم با اختلاف بیشتری برنده این دیدار باشیم. با این حال خدا را شکر که توانستین پس از شکست هفته گذشته در برابر صبا که تنها یک اتفاق بود، دوباره جشن پیروزی برگزار کنیم.
    مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس، افزود: هر چند پرسپولیس در بازی های اخیر بازی های به نسبت خوبی را ارائه داده اما ما هنوز تا تیم شدن فاصله داریم و با گذشت زمان شاهد پرسپولیسی خواهید بود که نفس حریفان را خواهد گرفت.
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دايي: مگر داروغه هستي كه درباره هر چيزي اظهارنظر مي‌كني؟

سرمربي پرسپوليس در واكنش به اظهارات مايلي‌كهن گفت: مگر به داروغه احتياج داريم كه اين آقا درباره هر چيز اظهار نظر مي‌كند؟

علي دايي پس از برتري 2 بر يك پرسپوليس مقابل سايپا درباره اظهارات محمد مايلي‌كهن عنوان كرد:‌ من دوستان خوبي دارم كه پيشنهاد دادند سكوت كنم و خاموش باشم اما صحبت‌هايي مطرح شده كه مجبورم خيلي حرف‌ها را به زبان بياورم.

وي ادامه داد: 3-4 سال است سابقه مربيگري‌ دارم. كارنامه‌ام هم مشخص است اما شما كارنامه آقايان را بررسي كنيد و ببينيد در فلان سال‌ها چه سوابقي دارند.

دايي با بيان اينكه دنبال گرفتن حقش از فدراسيون فوتبال است، خاطرنشان كرد: پاي اين موضوع ايستاده‌ام و باز هم مي‌گويم تا به حقم نرسم دست بردار نيستم.

سرمربي پرسپوليس در ادامه انتقاداتش از مايلي‌كهن عنوان كرد: من حكم محروميت اين آقا را گرفته بودم اما چون سرمربي تيم ملي شد، اجازه دادم به كارش ادامه دهد و نمي‌خواستم تيم ملي كشورم دچار مشكل شود. او بزرگتر من است اما براي بزرگتر خودم متاسفم.

دايي تاكيد كرد: چرا هميشه حرف مي‌زنيم و شعار مي‌دهيم و دنبال دادن حق افراد نيستيم. من با فدراسيون فوتبال قرارداد داشتم و طبق قرارداد حقم را مي‌خواهم. من از بزرگتر خودم خيلي چيزها ياد گرفتم اما در واكنش به ادعاهايي كه اصلا ربطي به اين آقا ندارد بايد بگويم چرا بايد عذرخواهي كنم. مگر به من وقت لازم را دادند تا كارم را بكنم. از كجا مي‌دانيد كه تيم ملي را به جام جهاني نمي‌بردم. هنوز سه بازي ديگر براي صعود به جام جهاني مانده بود كه مرا بركنار كردند. مگر آنها به من وقت دادند.

دايي با اشاره به اتفاقات گذشته تاكيد كرد: مگر اتفاقات جام جهاني 1998 را فراموش كرده‌ايد؟ همين آقا را به دليل نتايجي كه تيم ملي كسب كرد، بيرون انداختند و ويراي برزيلي را سرمربي كردند و ما توانستيم به جام جهاني برويم.

دايي گفت: من طبق قراردادم حرف مي‌زنم. بگذاريد شوراي استيناف نظرش را اعلام كند و ببينيم چه مي‌گويد. آن وقت متمم‌هاي قراردادم را اعلام مي‌كنم تا شما نظر بدهيد.

سرمربي پرسپوليس خاطرنشان كرد: خودتان قضاوت كنيد چه دليلي دارد كه اين آقا يك روز قبل از بازي پرسپوليس و سايپا چنين صحبت‌هايي مطرح مي‌كند. بازي جوانمردانه كه فقط درون ميدان نيست و بيرون آن هم مصداق دارد. مگر مملكت قانون ندارد؟ مگر به داروغه احتياج داريم كه درباره هر چيز اظهار نظر مي‌كند؟ اين آقا درباره چيزهايي صحبت مي‌كند كه ربطي به او ندارد. مطمئن باشيد فردا هم چيز ديگري مي‌گويد ولي من تا جايي كه بتوانم سكوت مي‌كنم چون دوست ندارم به پرسپوليس ضربه‌اي وارد شود.

دايي با اشاره به طلبش از فدراسيون اظهار داشت: مگر قرار نبود تاج و فلاني و فلاني تماس بگيرند و موضوع را با صحبت حل كنند. ديديد كه تماس نگرفتند و ظاهرا مي‌خواهند موضوع طور ديگري حل شود. با اين حال اين مسائل ارتباطي به پرسپوليس ندارد و مي‌خواهم با اين تيم به نتيجه لازم برسم. اين مسائل را با هم قاطي نمي‌كنم ولي دنبال گرفتن حقم از فدراسيون هستم.

دايي درباره صحبت‌هاي مايلي‌كهن كه بازيكنان پرسپوليس را به وقت‌كشي متهم كرده و گفته بود با اين وضعيت ما از بحرين ايراد مي‌گيريم، عنوان كرد: او تنها نظر خودش را گفته و من به آن احترام مي‌گذارم ولي پرسپوليس خوب بازي كرد و برد. اين بازي درست است كه بدون تماشاگر برگزار شد، اما بدون خبرنگار دوربين نبود. تلويزيون واقعيت‌هاي زيادي از اين بازي را نشان داد. ما از نظر فني بهتر بوديم و برديم.

وي اضافه كرد: لب بازيكن من پاره شده و انتظار داريد او روي زمين نيفتد. ظاهرا شما دوست داشتيد بازيكن من با همان وضعيت بازي كند و بعد از خونريزي از هوش برود.

دايي با تشكر از بازيكنان سايپا كه پيش از بازي نزد او آمدند، گفت: آنها مردانه بازي كردند اما ما بهتر بوديم و برديم. هفته گذشته با وجود شايستگي به صبا باختيم اما از اينكه با اين برد از كورس مدعيان فاصله نگرفتيم خوشحالم.

دايي در ادامه درباره ديدار دوستانه تيم ملي برابر ارمنستان در تاريخ 20 مرداد گفت: ظاهرا بازيكنان قرار است از يكشنبه تا پنجشنبه در اختيار تيم ملي باشند و ما شنبه آينده بايد با نفت در آبادان بازي كنيم. موافق جدايي بازيكنانم نيستم چرا كه هم به ملي‌پوشان پرسپوليس و هم به مجموعه ما فشار وارد مي‌شود از مسئولان مي‌خواهم اين مسابقه را عقب بيندازد. مگر مي‌شود چند بازيكن اصلي خود را نداشته باشيم و بلافاصله پس از بازگشت آنها در آبادان بازي كنيم.

دايي گفت: مگر اينجا قانون زور حاكم است. ما مملكت آزادي داريم و براي اين آزادي جوانان زيادي را از دست داديم. كسي نمي‌تواند به ما زور بگويد. با نبود ملي‌پوشانم چگونه مي‌توانم از آنها كار بكشم و ضعف‌هاي تيمم را برطرف كنم.

وي ادامه داد: آن صحبت‌ها كه مدنظر مسئولان بوده حتما مثل حرف ترابيان رئيس كميته روابط بين‌الملل فدراسيون است كه در يك برنامه تلويزيوني در باره خانواده ملي‌پوشان صحبت كرد. از آن صحبت‌ها متاسفم. ما نبايد به چنين مسائلي كار داشته باشيم و بايدحريم‌ها را رعايت كنيم. اين حرف‌ها كه بار فني ندارند و موجب آزار ديگران مي‌شود به درد فوتبال ما نمي‌خورد.

دايي افزود: براي ترابيان متاسفم كه چنين الفاظي را درباره ملي‌پوشان به كار برد. اين بازيكنان در اردوي تيم ملي زحمت زيادي كشيدند و نبايد به آنها چنين برخوردي شود. من به سهم خودم از ملي‌پوشان عذرخواهي مي‌كنم. من حق دارم در اين باره حرف بزنم و در اين راه به هيچ كس بي‌احترامي نمي‌كنم.

سرمربي پرسپوليس درباره وضعيت هروه اوسال مهاجم بوركينافاسويي پرسپوليس تصريح كرد: روي اين مهاجم حساب زيادي باز كرده بوديم. او در تمرينات عملكرد فوق‌العاده‌اي داشت اما در آزمايشات مشخص شد بيماري هپاتيت B دارد. اگر نتيجه آزمايش دوم او مثبت باشد بايد به فكر جانشين اين بازيكن باشيم.

وي در پاسخ به اين سؤال كه چگونه يك بازيكني كه هپاتيت دارد را جذب كرده، گفت: ما كف دستمان را بو نكرده بوديم. او از بلژيك آمده بود و سابقه خوبي هم داشت اما به اين بيماري مبتلا است.

دايي درباره عدم حضور شيث رضايي در بازي با سايپا گفت: رضايي جزء بهترين بازيكنان ما و كاپيتان دوم پرسپوليس است. ولي از نظر فني آن چيزي نبوده كه تاكنون از او ديده‌ايم. شيث بايد بيشتر كار كند و در تركيب تيم قرار بگيرد.

دايي در پايان درباره ليگ قهرمانان آسيا عنوان كرد: قطعا مي‌توانيم در اين بازي‌ها موفق باشيم. من با سايپا در آسيا حضور داشتم و در آن زمان با وجود مشكلاتي كه داشتيم و سرمايه‌گذاري كمتر و از دست دادن بازيكنان‌مان توانستيم به عنوان تيم برتر راهي دور بعد شويم. پرسپوليس شرايط آن موقع سايپا را ندارد و بهتر مي‌تواند بازي كند.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •