نه بابا این حرفا چیه فقط میخوام اشکالای بازی رو بدونم همین!
مثل این یه مورد تابلو: وقتی با Q و E دشمنو میگیری میبره هوا یارو پشتش ظاهر میشه
نه بابا این حرفا چیه فقط میخوام اشکالای بازی رو بدونم همین!
مثل این یه مورد تابلو: وقتی با Q و E دشمنو میگیری میبره هوا یارو پشتش ظاهر میشه
من تا قبل ازون هیچ باگی ندیده بودم خیلی خوشحال بودم که حداقل این نسخه باگ نداره اما یهو سر و کله این باگ پیدا شد .
دیشب 2 تا از Challengeهای بازی رو هم یه تستی زدم جالب بودن .
بچه ها منم این بازیرو که بعد تمام کردن شماره ی 1 منتظرش بودم گرفتم
تا اینجا که قدرت هاش جالبتر شده مخصوصا ترکیبی کارکردنش بهتر شده
ولی یکچی ای کاش از اول دوتا شمشیر بهش نمیداد و یک سابقه ای برای اینکه چطوری اون یاد میگیره با دوتا شمشیر کار کنه رو میدادن
حالا برم باقیشو برم ببینم چی میشه...
کس دیگه ای این مشکل رو نداره../..؟؟؟من تو مرحله the salvation تو اون سفینه اون قسمت که سه تا توپ هست یکیش که میترکه میفته وسط سالن یکی هم که میخوای باطری تو ی توپ برداری یه سفینه میاد میزنه خرابش میکنه یه توپ هم توی اتاق کناری هست که هر کاری میکنم نمیتونم باطری توشو بردارم بزارم تو این توپه که وسط سالن هست که اونم بزنه درو بترکونه اگه کسی این قسمتو رد کرده لطفا کمک کنه؟ یه نفرم لطف کنه سیو کامل بازی رو بزاره؟
منم موندم
رد نمیشه.
من که اینجا رو اینجوری رفتم. باید وارد این در بشید
باتری رو درش بیاریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی این بزارید.با یه بار ردن نیروی برق فعال میشه با زدن دوباره شلیک میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما باید بشه باتری رو ورداشت اگه نشد دوباره امتحان کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by The Rover; 10-11-2010 at 12:46.
انصافا هرچقدر گرافيك و حركات اين يارو قشنگ و طبيعي كار شده به همون اندازه طراحي محيط و گيم پلي بازي يكنواخت و كسل كنندس.
تنوع دشمن ها هم واقعا كمه.
ممنون
منم همین کار رو میکردم ولی باطری رو نمیشد برداشت.
تا اینکه دوباره مرحله رو ریستارت کردم و از اول رفتم درست شد.
فکر کنم باگ بوده.
سلام
دوستان بازی درکل چند ساعت هست و چندتا باس داره ؟
ممنون
سلام د.ستان.
بازیه قشنگش هست؟؟تازه گرفتم ولی هنوز نصب نکردم.
کرک مرک که نمیخواد؟؟
اره عزیزم قشنگه حتما بازیش بکنسلام د.ستان.
بازیه قشنگش هست؟؟تازه گرفتم ولی هنوز نصب نکردم.
کرک مرک که نمیخواد؟؟
خوب مال من نداشت
دوستان منم بازیرو تمام کردم انصافا خود شخصیت اصلی خیلی خوب کار شده و حرکاتش ترکیبیتر و زیباترشده بود البته کمی بازی کردن دلتو میزنه ولی بهرحال بخاطر داستانش خواهی رفت..هههه
کلا نسبت به نسخه ی قبلی خیلی باس کمتر داشت و اون یکی نسخه ی خیلی هیجان بیشتر داشت
به نظرمن سه تا مشکل بزرگ داشت یکی اینکه از اول با دوتا شمشیر میاد و معلوم نمیشه چطوری یاد گرفته با دوتا شمشیر استفاده کنه و دیگری اینکه بازی خیلی خیلی کوتاه بود و فقط حول محوره نجات دختره میچرخید
منتظر شماره ی بعدیش هستم اگر بیاد و امیدوارم با داستانی زیباتر و محیطی جذابتر ازین یکی روبرو بشیم
Last edited by rezadevilmaycry; 10-11-2010 at 21:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)