باهات موافقم چون به جاي اون g.skil رو معرفي كرد چون تنها مدل رمي كه اونجا ديدم همين g.skil بود.نقل قول:
RAM:4GB (2x2GB) 1333-ELIXIR : 100 اصلا گفتن اين چيپ رم هست و مارك رم نيست
مغازه ای که این رو بهت گفت دیگه طرفش نرو/
فكر كنم مي خواسته سريع تر بفروشه !!!
تا اونجايي كه يادم هست يه جاي ديگه رفتم و گفت داره ولي ارزونترين رم بازار هست و براي اين سيستم بهتره كه يه چيز بهتر مثل supertalent (حداقل) و يا crucial يا corsair بردارم.
آخه گفت كه memonex زياد خوب نيست. حداقل green بردارم. البته از يه مارك ديگه به اسم يه چيزي سونيكنقل قول:
پاور خوبي هست و قيمتش: 90 تومن. البته 85 هم مي شه گرفت
میتونی memonex 600w رو حدود 75-80 بگیری
گفت كه اسم كاملش يادم نيست. و گفت كه يه سري استانداردهاي خاص رو داره. نظر شما چيه؟
شرمنده در اين مورد ربطي به فروشنده نداره ! چون خودم دقيقا مدلش رو يادم نيست. يادمه كه گفت قدرتش يه كمي از 5850 بالاتره و خيلي از 5870 پايين تره. قيمتش هم 390 بود.حالا مدلش يادم نيست !نقل قول:
HD5850 يه مدل از GEFORCE رو پيشنهاد داد. كه نمي دونم چي بود:: GTX 3xx عددش يادم نيست!!
اصلا سری سه جیفورس gtx مخصوص pc وجود نداره
منظورش gtx4.... بوده{اخی بیچاره فروشنده نمیدونسته}
حالا از اين بحث بگذريم ati هم از اين درايور قلابي هاي !! 3D داره ؟نقل قول:
يارو مي گفت !!: توبعضي از بازي ها براي گرافيك ATI بايد درايور مخصوص نصب كرد ولي GEFORCE خودش
همه ي اين ها رو داره. (compatible) هست.(اميدوارم اصطلاحش رو درست نوشته باشم.)
{بسی خندیدیم}
یارو اشتباه گفته{سودش تو چیفورس بوده از ati بد گفته}
اتفاقا اين رو يكي از فروشنده ها هم گفت. و گفت چون معلوم نيست كه بازي ها براي 6 هسته ها كاملا بهينه بشند يا نه بهتره كه phenom2 x4 965 يا i5-760 رو بردارم. ولي اگر مي خوام خيلي آينده نگر باشم همون 6 هسته اي.نقل قول:
مي گفت براي بازي چه الآن و چه 2 سال ديگه CPU هاي 4هسته اي و در اولويت دوم 2هسته اي ها بهتر عمل مي كنند. چون در بازي ها به دنبال دو هسته ي خيلي سريع (و در آينده 4 هسته ي خيلي سريع ) مي گرديم نه تعداد هسته هاي بيشتر.كه دقيقا تقابل اينتل و اي ام دي هست!! براي مثال بازي هايي مثل FAR CRY2 و FALL OUT .
در رزولوشن بالا اختلاف cpu ها خیلی کم میشه.پس حتی اگر دربازی مثلا یه 2هسته ای قویتر از 4هسته ای بود باز 4هسته ای بهتره.
راستي يكه گفت برم بازار ايران اون كي بود !!!!
من دقيقا نمي دونم كجاست. اگه بگيد ممنون مي شم.يه سر هم مي ريم اونجا.