دوست عزیزی که سوئدزندگی میکنی اونجافروش کدوم ledبیشتره؟بین سامسونگ وال جی انتخاب مردم کدومه؟اونجاهم مثل ایران مردم تحت تاثیر تبلیغات خرید میکنند یامنابع تحقیقاتی معتبرتری دارند؟
دوست عزیزی که سوئدزندگی میکنی اونجافروش کدوم ledبیشتره؟بین سامسونگ وال جی انتخاب مردم کدومه؟اونجاهم مثل ایران مردم تحت تاثیر تبلیغات خرید میکنند یامنابع تحقیقاتی معتبرتری دارند؟
Last edited by hassan1234; 26-08-2010 at 21:52. دليل: اختیاری
اینجا بیشتر مردم اول توی خونه انتخابشون رو میکنند و بعد وارد فروشگاه میشند و میخرند. البته تبلیغات هم تاثیر خودش رو روی مخچه ی داخلی مردم میزاره و بی تاثیر نیست چون مردم اینجا به رادیو و تلوزیون مخصوصا شبکه های SVT1 و SVT2 باور دارند. این شبکه ها هیچ تبلیغیاتی نشون نمیدند اما برنامه ای داره به اسم Plus که در اونجا این برنامه میاد و شرکت هایی رو که جنس قلابی میفروشند و یا جنسشون به قیمتشون نمی ارزه و یا جوابگوی گارانتی ها نبودند رو رسوا میکنه و آخر برنامه یک سطل آشغال بزرگ داره که هر جنسی در این برنامه مورد تایید قرار نگرفت داخل سطل آشغال معروف Plus انداخته میشه.
به هر حال بیشترین فروش بین LED ها به ترتیب اینها هستند.
Samsung 55" LED-TV UE55C8705 (Full HD) (3D)
LG 47" LED-TV 47LE530
LG 55" LED-TV 55LE530
Philips 46" LED-TV 46PFL9704H
Philips 52" LED-TV 52PFL8605H
بیشترین فروش بین LCD ها هم به ترتیب...
LG 60" LCD-TV 60LD550
Samsung 55" LCD-TV LE55C655
LG 47" LCD-TV 47LD650
ببخشید.
ok فقط تصمیم بگیرم کدوماشون کم خرج تره. مدل tv: 32led5600 lg هستش...
رو تلویزیون هم زده wireless av link فکر کنم همون wireless ready باشه.
Last edited by mortezadj; 26-08-2010 at 22:46.
بله, من هم چک کردم Wireless Ready هست و نیاز به USB Adapter برای راه اندازیش دارید.
راستی الان که داشتم در انجمن میچرخیدم این تاپیک زیر رو دیدم . در مورد شبکه کردن و نوع اتصال تی وی. بخون به دردت میخوره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M E H R A N; 27-08-2010 at 04:28.
ممنونم عزیزچون نظرم روی ال جی بودامیداوارم کردی من فکرمیکردم توی اروپا فروش سامسونگ یابرندای دیگه چندبرابرال جی هست وال جی جزاولویتهای اخره مردمه اما ازاماری که دادی معلومه ال جی جایگاه بالایی بین اروپائیاداره توی سوئدیاکلااروپا فروش ال ئی دی های المانی مثل شاوب لورنس چطوره ؟استقبال میشه ازاین برند؟
آقا من چک کردم از گلدیرانم زنگ زدم پرسیدم این اینترنت نفتی ایران اجازه هیچی رو نمیده یعنی وقتی به اینترنت وصل شی فقط میتونی وضعیت آب و هوا رو ببینی و نه یوتوب و غیره...
واقعیتش الانم جیبم اجازه نمیده چیزی حدوده 100و خورده ای خرج کنم... اما فایل هامو حتما باید به اشتراک بزارم. این تاپیکی که معرفی کردین خوندم اما زیاد چیزی دستگیرم نشد. نوشته که یه لن از یک طرف به کامیوتر وصله از یه طرف دیگه هم به کامپیوتر خوب من الان میتونم همچین کاری کنم؟؟ نهایتش یه کابل میخواد دیگه ؟؟؟ غیر از اینه؟؟؟ فاصله کامپیوترم تا تلویزیون هم چیزی حدود 10 متره حالا تلویزیون به اینترنتم فعلا وصل نشه مشکلی نیست اما بتونم فایل هامو توش ببینم . اگر هم بخوام یه کابل pc به تلویزیون بزنم اون موقع هر کاری تو کامپیوتر می کنم تو تلویزیون نشون میده که من نمیخوام. تازه یه کابل دیگه واسه صدا میخواد که هم از کامیوتر پخش میشه هم از تلویزیون که باز هم نمیخوام اینجوری بشه...
اون روشی که تو اون تاپیک نوشتن هم کم خرج هم سریع فقط من چیزی از شبکه کردن زیاد سر در نمیارم...(خوب همش 19 سالمه ها)![]()
دوستان سری5600باsl900چه فرقی درامکانات وکیفیت تصویرداره اخه قیمت 5600حدودا400هزارتومن گرونتره؟
با عرض سلام به دوستان عزیز:
دوستان هر سوالی در موردlcd و led های lg دارید در این پست مطرح کنید در همین پست به تمام سوالات شما پاسخ داده می شود.(تمام سوالات از جمله لیست قیمت وموجود بودن در بازار ولوازم جانبی و.....)
با تشکر
هادی
انشا الله تا فردا لیست قیمت را اپدیت میکنم.
با تشکر
هادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)