تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 93 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 928

نام تاپيک: LCD وLED های سری جدید LG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیزی که سوئدزندگی میکنی اونجافروش کدوم ledبیشتره؟بین سامسونگ وال جی انتخاب مردم کدومه؟اونجاهم مثل ایران مردم تحت تاثیر تبلیغات خرید میکنند یامنابع تحقیقاتی معتبرتری دارند؟
    Last edited by hassan1234; 26-08-2010 at 21:52. دليل: اختیاری

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوست عزیزی که سوئدزندگی میکنی اونجافروش کدوم ledبیشتره؟بین سامسونگ وال جی انتخاب مردم کدومه؟اونجاهم مثل ایران مردم تحت تاثیر تبلیغات خرید میکنند یامنابع تحقیقاتی معتبرتری دارند؟
    اینجا بیشتر مردم اول توی خونه انتخابشون رو میکنند و بعد وارد فروشگاه میشند و میخرند. البته تبلیغات هم تاثیر خودش رو روی مخچه ی داخلی مردم میزاره و بی تاثیر نیست چون مردم اینجا به رادیو و تلوزیون مخصوصا شبکه های SVT1 و SVT2 باور دارند. این شبکه ها هیچ تبلیغیاتی نشون نمیدند اما برنامه ای داره به اسم Plus که در اونجا این برنامه میاد و شرکت هایی رو که جنس قلابی میفروشند و یا جنسشون به قیمتشون نمی ارزه و یا جوابگوی گارانتی ها نبودند رو رسوا میکنه و آخر برنامه یک سطل آشغال بزرگ داره که هر جنسی در این برنامه مورد تایید قرار نگرفت داخل سطل آشغال معروف Plus انداخته میشه.

به هر حال بیشترین فروش بین LED ها به ترتیب اینها هستند.

Samsung 55" LED-TV UE55C8705 (Full HD) (3D)

LG 47" LED-TV 47LE530

LG 55" LED-TV 55LE530

Philips 46" LED-TV 46PFL9704H

Philips 52" LED-TV 52PFL8605H

بیشترین فروش بین LCD ها هم به ترتیب...

LG 60" LCD-TV 60LD550

Samsung 55" LCD-TV LE55C655

LG 47" LCD-TV 47LD650

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه عزیز اشتباه نکن به راه انداختن یک Home Network و یا dlna ربطی به ایران بودن و یا نبودن نداره. بزار اینطوری بهت بگم. فکر کن 2 تا گوشی داری. این 2 تا گوشی میتونند به اینترنت وصل بشند از طریق سیم کارت اما سرعتشون اینقدر پایینه که نمیتونی یک فایل 4 مگابایتی رو راحت توسط گوشی دانلود کنی.

اما وقتی بلوتوث دو گوشی رو روشن کنی و از یکیشون فایل بفرستی به اونیکی میبینی که به 1 دقیقه نمیکشه میتونی فایل رو ارسال یا دریافت کنی. پس چی شد؟ اینترنت و سیم کارت این وسط نقشی در برابر آنتن و بلوتوث گوشی ندارند.

شما میتونی 100 تا کامپیوتر یک شرکت رو به هم وصل کنی و همشون هم بتونند به همدیگه فایل بفرستند و دریافت کنند. اونم با سرعت های خیلی بالا اما این 100 کامپیوتر هیچ کدوم به اینترنت وصل نیستند چون اجازه ی وصل شدن به دنیای خارج رو ندارند.

dlna هم تقریبا به این صورت عمل میکنه. این مودم شماست که تعیین میکنه چقدر سرعت ارسال و دریافت داشته باشه. و در مقابل پی سی شماست که میتونه تعیین کنه چه فایل هایی رو میتونه transcode کنه.

تو آخرش هم مدل تی وی رو نگفتی؟ نگفتی که روش نوشته Wireless Ready یا Wireless کامل داره؟

اگر Wireless Ready باشه اونوقت شما به یک USB Adapter به اسم LG AN-WF100 احتیاج داری. عکس زیر.

اینم سایت ال جی و توضیحاتش برای این USB

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این USB Adapter رو من سفارش دادم و قراره تا چند روز دیگه به دستم برسه. قیمتش هم حدود 50 تومن ایران شد. اینو که وصل کنی به تی وی اونوقت TV دارای Wireless کامل میشه و تنها چیزی که باقی میمونه یدونه مودم Wireless دار هست. مثلا مدوم زیر. Netgear DGN220

این مودم به درد ADSL ها هم میخوره و میتونه تا حداکثر 300Mbps رو ساپورت کنه. قیمتش هم اینجا بستگی به فروشگاهی داره که میخری معمولا بین 50 تومن تا 70 تومن قیمت داره.

یعنی شما اگر بالای 1.5 ملیون به تی وی پول دادی با اضافه کردن 100 تا 150 تومن میتونی هم Wireless تی وی رو راه بندازی و هم DLNA و بعدش میتونی فایل های داخل کامپیوترت رو با TV به اشتراک بزاری.

مگه PC صدای خروجی نداره؟ مثلا اگر بخوای با هدفون به یک موزیک داخل پی سی گوش بدی چیکار میکنی؟ همون میشه صدای خروجی پی سی دیگه. تلوزیونت هم نمیدونم مدلش چیه. اما اگر ورودی صدا داشته باشه . راحت میتونی از خروجی پی سی یک کابل بکشی به ورودی صدای تی وی و صدا رو هم داخل تی وی داشته باشی.

یک راه دیگه هم هست که اینم یخورده خرج بر میداره. کافیه کارت گرافیک پی سی رو ارتقا بدی به کارت گرافیکی که خروجی HDMI داشته باشه. فرقی نمیکنه چه مدلی باشه و فرقی هم نمیکنه زیاد قوی باشه. برور ارزونترینش رو بگیر فقط به این نکته توجه کن که خروجی HDMI باید داشته باشه.

اگر اینو داشت اونوقت فقط یک کابل از طریق HDMI از پی سی به تی وی وصل میکنی. اینطوری هم صدا رو داری و هم تصویر چون HDMI جفتشو انتقال میده. کابل HDMI هم گرون نیستند. بستگی به نوع و طولی که انتخاب میکنی اینطور شنیدم که تو ایران بین 15 تا 35 تومن قیمت دارن.

پس حالا 2 راه داری
    1. تهیه USB Adapter و Wireless Modem
    2. ارتقا کارت گرافیک لپ تاپ و استفاده از خروجی HDMI

ببین کدومش برات کم هزینه تر و از طرفی بهتره همون رو انتخاب کن. مدل تی ویتم باز نگفتی زبونم مو دراورد.

ببخشید.

ok فقط تصمیم بگیرم کدوماشون کم خرج تره. مدل tv: 32led5600 lg هستش...

رو تلویزیون هم زده wireless av link فکر کنم همون wireless ready باشه.
    Last edited by mortezadj; 26-08-2010 at 22:46.

4. این کاربر از mortezadj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ببخشید.

ok فقط تصمیم بگیرم کدوماشون کم خرج تره. مدل tv: 32led5600 lg هستش...

رو تلویزیون هم زده wireless av link فکر کنم همون wireless ready باشه.
    بله, من هم چک کردم Wireless Ready هست و نیاز به USB Adapter برای راه اندازیش دارید.

راستی الان که داشتم در انجمن میچرخیدم این تاپیک زیر رو دیدم . در مورد شبکه کردن و نوع اتصال تی وی. بخون به دردت میخوره.

کد:
    Last edited by M E H R A N; 27-08-2010 at 04:28.

6. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنونم عزیزچون نظرم روی ال جی بودامیداوارم کردی من فکرمیکردم توی اروپا فروش سامسونگ یابرندای دیگه چندبرابرال جی هست وال جی جزاولویتهای اخره مردمه اما ازاماری که دادی معلومه ال جی جایگاه بالایی بین اروپائیاداره توی سوئدیاکلااروپا فروش ال ئی دی های المانی مثل شاوب لورنس چطوره ؟استقبال میشه ازاین برند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بله, من هم چک کردم Wireless Ready هست و نیاز به USB Adapter برای راه اندازیش دارید.

راستی الان که داشتم در انجمن میچرخیدم این تاپیک زیر رو دیدم . در مورد شبکه کردن و نوع اتصال تی وی. بخون به دردت میخوره.

کد:

آقا من چک کردم از گلدیرانم زنگ زدم پرسیدم این اینترنت نفتی ایران اجازه هیچی رو نمیده یعنی وقتی به اینترنت وصل شی فقط میتونی وضعیت آب و هوا رو ببینی و نه یوتوب و غیره...

واقعیتش الانم جیبم اجازه نمیده چیزی حدوده 100و خورده ای خرج کنم... اما فایل هامو حتما باید به اشتراک بزارم. این تاپیکی که معرفی کردین خوندم اما زیاد چیزی دستگیرم نشد. نوشته که یه لن از یک طرف به کامیوتر وصله از یه طرف دیگه هم به کامپیوتر خوب من الان میتونم همچین کاری کنم؟؟ نهایتش یه کابل میخواد دیگه ؟؟؟ غیر از اینه؟؟؟ فاصله کامپیوترم تا تلویزیون هم چیزی حدود 10 متره حالا تلویزیون به اینترنتم فعلا وصل نشه مشکلی نیست اما بتونم فایل هامو توش ببینم . اگر هم بخوام یه کابل pc به تلویزیون بزنم اون موقع هر کاری تو کامپیوتر می کنم تو تلویزیون نشون میده که من نمیخوام. تازه یه کابل دیگه واسه صدا میخواد که هم از کامیوتر پخش میشه هم از تلویزیون که باز هم نمیخوام اینجوری بشه...

اون روشی که تو اون تاپیک نوشتن هم کم خرج هم سریع فقط من چیزی از شبکه کردن زیاد سر در نمیارم...(خوب همش 19 سالمه ها)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان سری5600باsl900چه فرقی درامکانات وکیفیت تصویرداره اخه قیمت 5600حدودا400هزارتومن گرونتره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با عرض سلام به دوستان عزیز:
    دوستان هر سوالی در موردlcd و led های lg دارید در این پست مطرح کنید در همین پست به تمام سوالات شما پاسخ داده می شود.(تمام سوالات از جمله لیست قیمت وموجود بودن در بازار ولوازم جانبی و.....)
    با تشکر
    هادی

داره خودمونی میشه nathan mckane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

قیمت مدل های 37 و 42 سری 660 بی زحمت.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

قیمت مدل های 37 و 42 سری 660 بی زحمت.
    انشا الله تا فردا لیست قیمت را اپدیت میکنم.
    با تشکر
    هادی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •