تو چه مایه هاییه ؟راست میگند عین اسپلینترسله ؟اگه این جوری باشه که بی نظیر عاشقه اسپلینترم
تو چه مایه هاییه ؟راست میگند عین اسپلینترسله ؟اگه این جوری باشه که بی نظیر عاشقه اسپلینترم
بهترین کرک این بازی مربوط به چه کمپانیه
لطف کنید لینکشو بدبد
سلام من میخوام این بازی رو بخرم ، در کل چجور بازی هست ؟ آیا مثل نسخه قبلش هست ؟
مخفی کاریه ؟
یا باید همینجوری بری جلو دشمناتو بکشی ؟
تو نسخه قبل که باید همینطوری میکشتیم ، الان رو نمیدونم ...
اصلا با این بازی حال نکردم! گرافیکش مثل بازی های 5 سال پیشه! جذبم نکرد!! سریع Unistall شد!
من حدود یکی دو ساعت بازیو بازی کردم
با اینکه از خیلی بازی ها کپی برداری شده ولی بازی خوبیه
به Splinter Cell Conviction که مخصوصا خیلی شبیه. تقریبا یه کپی خوب از اون حساب میشه
گرافیک بازی درسته خیلی خوب نیست ولی دیگه خیلی بد هم نیست. نمی دونم شاید دوستان می خوان گرافیکی مثل کرایسیس در این بازی ببینن بعد نا امیدشون کرده
بازی یه سری نقاط قوت داره مثلا به نظر من اکشن بازی و همین طور موزیک های بازی خیلی خوبیه
باید ادامه بدم ببینم چی میشه ولی به نظرم در حد همون 7.5 سایت گمی اسپات هست. به Conviction من امتیاز 8 میدم یعنی همون امتیاز سایت گیم اسپات. پس در نتیجه این بازی هم یه بازی تقریبا در سطح Conviction هستش![]()
به نظرم امتیاز های سایتی مثل گیم اسپات به مراتب نسبت به سایت های دیگه خیلی به واقعیت نزدیکتره...
نه مخفی کاری نیست. همون دومی درسته : دیمخفی کاریه ؟
یا باید همینجوری بری جلو دشمناتو بکشی ؟
اتفاقا مخفی کاری هم داره
مثل conviction که هم میتونستی مخفی بری و هم میتونستی مخفی نری
آخ جون من مخفی کاری خیلی دوست دارماتفاقا مخفی کاری هم داره
مثل conviction که هم میتونستی مخفی بری و هم میتونستی مخفی نری![]()
یادش بخیر IGI![]()
خب مگه بازیش اول شخص نیست چرا همه میگن شبیه Splinter Cell !!![]()
نه بازی سوم شخصه!
کاملا هم شبیه اون Conviction ِ !!
چون این شماره Splinter Cell نسبت به شماره های قبلیش مخفی کاریش کمتر شده بود این بازی به خاطر همین دیگه شباهتش به Conviction زیاده
تا اینحایی که من رفتم زیاد نداره. اون که پشت دیوار طرف رو بگیره که مخفی کاری نمیشهاتفاقا مخفی کاری هم داره
مثل conviction که هم میتونستی مخفی بری و هم میتونستی مخفی نری
حالا شاید جلوتر برم بیشتر داشته باشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)