what is boomba?
what is boomba?
چگونه چاق شویم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم رفتم بدن سازی خودمم کشتم و میومدم خونه میخوردم مثه دور از جونم خر 58 بودم حالا 62 شدم اما تازه فهمیدم باید چیکار کرد چون 2 کیلو رو تو 1 هفته اضافه کردم باید قبل و بعد اینکه میری باشگاه غذا بخوری نترسید اشتهاتون با من وقتی از باشگاه بر میگردی اینقدر گرسنه ای که باورت نمیشه اون وقته که باید حسابی بخوری
پودر بوبا چیز خیلی خوبیه میتونید از عطاریها تهیه کنید قیمتش هم زیاد بالا نیست از5000 تومن داره تا 10000تومن با طمعهای مختلف(اناناس هلو پرتقال) من خودم تقریبا 1 ماه مصرف کردم نزدیک 6 کیلو چاق شدم مخصوصا صورتم
جدا ؟
یعنی واقعا صورتتون پر شد ؟
عوارض اینا نداشت که ؟
پودر بویا 5000 تومان ؟ مجوز اینا هم داره؟
ممنون
مجوز هم داره از پودر افلاطون هم میتونی استفاده کنی
به نظر من چاق شدن سخت از لاغر شدنه .
کسایی هستند که ذاتا لاغر هستند هر چقدر هم غذا بخورند انگار نه انگار! اصلا گوشت نمیشه به تنشون
ولی میشه براشون یه کاری کرد
استفاده از غذاهای دارای نشاسته مثه برنج و ماکرونی(برنج رو کته درس کنید تا بهتر چاق شین) استفاده از گوشت های سفید (سینه مرغ - ماهی ) همچنین گوشت قرمز و جگر خیلی موثره ( البته تنها با خوردن گوشت چاق نمیشی باید ویتامین و میوه هم باهاش مصرف کنی تا مواد پروتئینی جذب بدنت شه) توصیه می کنم از مولتی ویتامین استفاده کنی
یک برنامه بدن سازی متناسب با وضیعت جمسیت هم زیر نظر یه مربی تو باشگاه داشته باش و به مروز زمان و با کسب عضله برنامه بدن سازیتو ارتقا بده . حتما نتیجه میگیری
برای افزایش اشتها می تونید از قرص cyprohepadine 4 mg نیم ساعت قبل از نهار و شام بمدت 2 ماه استفاده کنید.این قرص اشتها شما رو به شدت افزایش میده و عارضه ای که داره اینه که در روزهای اول مصرف احساس خواب آلودگی دارید.
من دانشجو سال آخر تغذیه هستم هر سوالی در مورد چاقی , لاغری و رژیم های غذایی داشتید در خدمتم.
سلام درسته این راهها هم هستش ولی یه روشی که بدون دارو بتونیم وزنی رو اضافه کنیم بگین ممنون میشم که حداقل آدم احساس کنه که داره افزایش وزن نه از نوع چربی بلکه در حد نرمال شده داشته باشه ممنون میشم منتظر جوتبتون هستم.
برای افزایش توده بدون چربی بدن حتما باید 3 روز در هفته زیر نظر مربی در باشگاه بدنسازی به فعالیت بپردازید.هیچ یک از مکملهای پروتئینی توانایی افزایش توده عضلانی شما رو بدون ورزش ندارند.در شروع بدن سازی بجای دریافت ممکل می تونید روزانه 4 عدد سفیده تخم مرغ (اگر مشکل چربی شکمی ندارید 3 عدد تخم مرغ کامل) همراه 2 عدد سیب زمینی پخته متوسط و 2 لیوان شیر (برای افزایش پروتئین شیر, 4 پیمانه شیرخشک در شیر حل کنید) به برنامه غذایی تون اضافه کنید.پروتئین تخم مرغ (آلبومین) و پروتئین شیر (کازئین) از مرغوب ترین پروتئین ها هستند که برای افزایش توده عضلانی در بدن ساری بهترین گزینه ست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)